Poures222 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Εχει ενα αρχειο -pdf.jar και ο αποστολεας ειναι [email protected] Δεν εχω παραγγειλει κατι προσφατα ουτε εχω δωσει το e-mail της δουλειας (οκ μαλλον απαντησα στην ερωτηση μου) παντως δειχνει πολυ ψαρωτικο, δεν ειναι προχειροδουλεια και καποιος μπορει να την πατησει. Αγαπητέ πελάτη, Προσπαθήσαμε να παραδώσουμε το στοιχείο σας στις 12:45 μ.μ. την Παρασκευή 16 Ιουνίου, 2017. (Διαβάστε το συνημμένο αρχείο)Η προσπάθεια παράδοσης απέτυχε, επειδή κανένας δεν ήταν παρών στη διεύθυνση αποστολής, οπότε η ειδοποίηση αυτή στάλθηκε αυτόματα.Εάν το δέμα δεν έχει προγραμματιστεί για επαναπροβολή ή παραλαβή εντός 72 ωρών από τις εργάσιμες ημέρες, θα επιστραφεί στον αποστολέα.Αριθμός ετικέτας: DB0011622801 / 17BAΑναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης: 16 Ιουνίου 2017Κατηγορία: Υπηρεσίες ΠακέτωνΥπηρεσία (ές): Επιβεβαίωση παράδοσηςΚατάσταση: αποστέλλεται η αποστολήΔιαβάστε το συνημμένο αρχείο για λεπτομέρειες.Ευχαριστώ,Υπηρεσία Εξυπηρέτησης Πελατών της DHL. 2017 © DHL Greece International GmbH. Όλα τα δικαιώματα διατηρούνται.-------------------------------------------------- --------------------Αυτό το μήνυμα έχει σαρωθεί για ιούς και επικίνδυνο περιεχόμενο από το MailScanner και πιστεύεται ότι είναι καθαρό.
Neg Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 pdf.jar αρχείο Java είναι, δεν είναι έγγραφο. Μην το ανοίξεις το αρχείο απλά διέγραψε το Mail. Άμα πατήσεις στο E-Mail του αποστολέα θα δεις ότι η διεύθυνση Mail του είναι Masked, δεν είναι από την DHL. 2
molot12 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 pdf.jar αρχείο Java είναι, δεν είναι έγγραφο. Μην το ανοίξεις το αρχείο απλά διέγραψε το Mail. Άμα πατήσεις στο E-Mail του αποστολέα θα δεις ότι η διεύθυνση Mail του είναι Masked, δεν είναι από την DHL. Σωστα. Ειναι προφανες οτι ειναι malware ! Ποτε δεν ανοιγουμε εκτελεσιμα αρχεια java (.jar) απο αγνωστο αποστολεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα