Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από δέκα χρονιά απροβλημάτιστης λειτουργίας άρχισε να βγάζει προβλήματα ενώ ανοίγει κανονικά και

bootαρει το bios κλείνει μονός του άλλαξα την πάστα ,thermalpadεπεξεργαστή ραμ αλλά δοκίμασα να κάνω format και να ξεκινήσω τον υπολογιστή με live cd άλλα και πάλι κάνει τα ίδια .καμία ιδέα και εάν μπορούμε να βρούμε καμία μητρική έβαλα αγγελία αλλά δεν βρήκα κάτι ακόμα και από ebay.... 

ευχαριστώ  

Δημοσ.

παιδιά αυτά είναι μηχανήματα ίδια που έχω επισκευάσει. Το άλλο είναι από έναν που μου πούλησε ένα ίδιο για επισκευή που προβληματικού μου laptop αλλά ήταν χαλασμένο το είχε ανοίξει διαβάστε καλύτερα τι ακριβώς  λέω  έπεσαν στα χεριά μου .Μπορεί να μην έχετε καλή άποψη για τα turbo-x αλλά το συγκεκριμένο είναι σκυλί αλλά μιας και ανασύρατε την ιστορία εκείνο δεν μπόρεσε να γίνει διότι μεγάλο κόστος επισκευής γραφικών και οθόνη και inverter έτσι αγόρασα για τον φίλο μου άλλο από αγγελία αλλά τώρα δυο χρόνια μετά έμεινε και το δικό μου δέκα χρόνια κανένα πρόβλημα και windows 10 πάνω.

Δημοσ.

Μπα λιγο που κοιταξα, οχι φιλε τιποτα..

βρήκα μια άλλα στην αρχή μου έλεγε είναι λειτουργική μετά μου είπε να επισκευάσει την δική μου τι να πω και με βόλευε ρε παιδιά η δική μου λέτε δεν επισκευαζεται ανοίγει κανονικά αλλά κλείνει και δεν μπουταρει το λειτουργικό ενώ το bios το ποσταρει κανονικά   

Δημοσ.

Ε λογικα αφου κλεινει μετα απο λιγο, κατι υπερθερμενεται...Ειπες αλλαξες παστουλα  στα παντα? Cpu  γραφικα ,chipset ξερω γω κτλ?

Δημοσ.

Ε λογικα αφου κλεινει μετα απο λιγο, κατι υπερθερμενεται...Ειπες αλλαξες παστουλα  στα παντα? Cpu  γραφικα ,chipset ξερω γω κτλ?

δεν νομίζω να είναι από θερμοκρασία αλλά κάτι σαν να κολλάει και κλείνει είτε σε boot από δίσκο ,cd,usd,live cd   

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...