karousaras53 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καλησπερα, θελω να αγορασω απο amazon.co.uk και θα ηθελα να μου πειτε αν πληρωσω με prepaid καρτα θα υπαρχει καπια εξτρα χρεωση λογο αλλαγης απο ευρω σε λιρα; Ευχαριστω. 1
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Καμια χρεωση, απλα στο τσεκαουτ μην κανεις την αλλαγη απο λιρες σε ευρω, εκει θα σου φανε ενα μικρο ποσοστο, αστο σε λιρες.
kafegeo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Η Eurobank χρεώνει 2,5€ κατά την μετατροπή πάντως 1
Salvation81 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2017 Η Eurobank χρεώνει 2,5€ κατά την μετατροπή πάντως Με Πειραιως δεν εχω πληρωσει ποτε κατι εξτρα, αν ομως βαλω λιρες στο τελος αντι για ευρω παντα η μετατροπη γινεται σε συμφερον του Αμαζον.
tasgial Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μετά το Brexit όλα είναι όπως πριν στο amazon.co.uk?
bromiaris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μετά το Brexit όλα είναι όπως πριν στο amazon.co.uk? Συγγνώμη βρε παιδιά αλλά όταν ακούτε ή διαβάζεται μια είδηση μένετε πάντα στην επικεφαλίδα? Ποτέ δεν διαβάζεται το κυρίως θέμα? Έχετε κολλήσει πολλά άτομα με το Brexit, λες και έχει γίνει… ΔΕΝ έχει φύγει το Ηνωμένο Βασίλειο από την ΕΕ. Απλά ψήφησε ο λαός να φύγει και ξεκίνησε η διαδικασία. Μέχρι να φύγει έχουμε ακόμη πολύ δρόμο… Το λιγότερο δυο (2) χρόνια!!!!!!!!!!!
Vassilis_24 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2017 Θέλω να κάνω μια αγορά απ'το αγγλικό άμαζον.Στο τέλος μου λέει πληρωμή σε λίρες, έχω τη δυνατότητα να επιλέξω πληρωμή σε ευρώ, όμως η μετατροπή είναι μεγαλύτερη απ'την τωρινή ισοτιμία.Αν το αφήσω σε λίρες, η τράπεζα θα κάνει τη μετατροπή;Mε συμφέρει αυτό, σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα