tzagaritos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σε όλους, λοιπόν θέλω να στείλω το κουτί του υπολογιστή (tower) μέσω ελτα από Αθήνα σε Κρήτη.επειδή γνωρίζω ότι τα δέματα γενικά τρώνε πολύ χτύπημα θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω δυνατότητα να το δηλώσω ως ευθραστο για κάποια καλύτερη μεταχείριση; αν ναι πόσο περίπου θα στοιχίσει;και γενικα τι προτείνετε σας ευχαριστω
mylo Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αποσυναρμολογησε ότι είναι ευαίσθητο και μπορείς και γενικά κάνε πολύ καλό τύλιγμα 2
bluesattack Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Να το τυλιξεις με φυσαλλιδες , ριξε μετρα καργα, φθηνα ειναι.Τυλιξε το τοσο που να μπορεις να βπαιξεις ''μπαλα'' με αυτο Τα ελτα λενε αυτο αλλα δεν ξερω τι περιλαμβανει αυτη η ειδικη διαχειριση Δέμα Ευαίσθητου Περιεχομένου η Μεγάλου Μεγέθους: Αυτή η ειδική διαχείριση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δέματα με εύθραυστο η/και ευαίσθητο περιεχόμενο ή με διαστάσεις μεγαλύτερες των μέγιστων διαστάσεων και βάρος μεγαλύτερο του κανονικού. Αποσυναρμολογησε το εσωτερικο ,τις καρτες , μνημες, αυτα που κουνιουνται τελωσπαντων τυλιξε και αυτα με φυσαλιδες και χωστα στο εσωτερικο του κουτιου Και αν εχεις τιποτα γωνιες απο σκληρο αφρολεξ, απο καμμια αλλη συσκευασια , ακομα καλυτερα 1
web_assasin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 μονο αδειο το κουτι και τα κομματια αμπαλαρισμενα ξεχωριστα και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
UsualSuspect__ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Οι περισσότεροι που την έχουν πατήσει μ αυτή την ιστορία, ήταν άτομα που δεν είχαν βγάλει την κάρτα γραφικών από πάνω Σ αυτή δώσε περισσότερο βάση.. 1
web_assasin Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τα δεματα τρωνε ΑΠΕΙΡΟ ξυλο. δουλευω σε εταιρια κουριερ. τιποτα κουμπωμενο επανω.
rus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Τα δεματα τρωνε ΑΠΕΙΡΟ ξυλο. δουλευω σε εταιρια κουριερ. τιποτα κουμπωμενο επανω. Aκομα και αυτά της κατηγοριας "ευθραυστο"?
p8grs Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Εγώ είχα στείλει μια οθόνη για service με τα ελτα courier και όταν μου επιστράφηκε ειχε γρατζουνιες το panel. Την ξαναστελνω πισω στο service και εφτασε σε αυτους σπασμενη με μια τρυπα στο κουτι και στο φενιζολ απο μεσα (στην δευτερη φορα που μου την εστειλαν ειχαν γεμισει απο ακρη σε ακρη ολο του κουτι "εύθραυστο" μπας και νιώσουν). Μια αλλη φορα ειχα παει στα ελτα courier να στειλω μια cpu-mobo-ram και ο υπάλληλος μπροστα μου, ενω του ειπα οτι ειναι ευθραυστο πετουσε το κουτι πανω στην ζυγαρια και στον παγκο λες και ηταν κουβερτα. Αμα ταξιδευεις και εσυ για κρητη, παρτο στα χερια. Αν ο παραλληπτης ειναι κοντα στο λιμανι (δλδ Χανια ή Ηρακλειο) πηγαινε το εσυ μεχρι το πλοιο, βαλ το στα ασυνόδευτα και πες του παραλληπτη να παει μεχρι το απογευμα να το παρει απο το λιμανι. Εχω στειλει pc ετσι Αθηνα Χανια και Χανια Αθηνα και οπως το αφησα στην ιδια θεση το βρηκε ο παραληπτης. 2
dollyyy19 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 δεν υπαρχει ευθραυστο εδω και χρονια στα ελτα.το καταργησαν.....
SocialNetUsr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Όταν ήμουν Κρήτη και είχα παραγγείλει υπολογιστή από Αθήνα μου τον είχαν στείλει με καράβι. Ούτε μπάλες ούτε τίποτα. Σκέψου το σαν επιλογή.
rus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 δεν υπαρχει ευθραυστο εδω και χρονια στα ελτα.το καταργησαν..... Exει μετονομαστει σε δεμα 'ευαισθητου περιεχομενου', αλλα δε μιλουσαμε για ελτα αλλα για κουριερ.
warlock9_0 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 όταν είχα ρωτήσει για να στείλω το pc κι εγώ για τα εύθραυστα η απάντηση του υπαλλήλου ήταν σαφέστατη γραφει δε γραφει εύθραυστο πάνω με τον ίδιο τρόπο τα χειριζόμαστε 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 όταν είχα ρωτήσει για να στείλω το pc κι εγώ για τα εύθραυστα η απάντηση του υπαλλήλου ήταν σαφέστατη γραφει δε γραφει εύθραυστο πάνω με τον ίδιο τρόπο τα χειριζόμαστε Ε τι περίμενες να σου πει; Πως παίζουν ποδόσφαιρο με τα δέματα μας;
tzagaritos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Αρχικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις Η εκδοχή να το πήγαινα στα ασυνοδευτα ήταν η καλύτερη αλλά μένω κοντά στο κέντρο και δεν έχω μεταφορικό Μάλλον πως θα τα αποσυναρμολογησω όλα και θα τα τυλιξω ξεχωριστά Φυσαλίδες που μπορώ να βρω;
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Φυσαλίδες που μπορώ να βρω; Σε μαγαζι με σιδερικα/χρωματα/εργαλεια Ειναι ρολος και στο κοβει οσο θελεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα