Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε τι περίμενες να σου πει; Πως παίζουν ποδόσφαιρο με τα δέματα μας; 

μάλλον δεν με κατάλαβες :P

αυτό μου είπε

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικες εμπειριες,5 ηλεκτρονικες συσκευες σπασμενες με Γενικη και 1 απο ελτα,αλλα σε καποιες επαιξε ρολο το κακο πακεταρισμα του αποστολεα.

Για το case του pc  βρες κουτι που περιειχε υπολογιστη,με φελιζολ.

Τα υπολοιπα τυλιγμενα ΚΑΛΑ με φυσαλιδες,αν βρεις βαλε και τις πιο χοντρες,και φροντισε να εχει χωρο το κουτι μεσα,να μην πιεστει δλδ οταν το κλεισεις.

Εγω επειδη εχω ευκολα προσβαση σε κουτια και φυσαλιδες,βαζω ειδικα αν ειναι καποια βαρια συσκευη παιζω με αυτη τη σειρα - Δεμα τυλιγμενο με χοντρη φυσαλιδα- κουτι τυλιγμενο και αυτο με φυσαλιδα - μεγαλυτερο κουτι που βαζω μεσα το μικρο.

εκει ας παιξουν και μπαλα,δεν παθαινει τποτ.

Το προβλημα δεν ειναι το να παιξουν μπαλα,αλλα η πιθανοτητα ( που ειναι μεγαλη ) να βαλουν αλλα δεματα απο πανω και να συμπιεστει το κουτι.εκει στην πρωτη λακουβα τρωει ολο το ξυλο απο τα απο πανω δεματα.

Επεξ/σία από web_assasin
Δημοσ.

όταν είχα ρωτήσει για να στείλω το pc κι εγώ για τα εύθραυστα η απάντηση του υπαλλήλου ήταν σαφέστατη

γραφει δε γραφει εύθραυστο πάνω με τον ίδιο τρόπο τα χειριζόμαστε

Aμα γραψεις "ευθραυστο" και πληρωσεις απλο δεμα προφανως δε γινεται κατι. Αν ομως το πληρωσεις σαν "ευαισθητου περιεχομενου"?

Δημοσ.

δε λεμε για ελτα νομιζω,αλλα  και παλι δεν ξερω ποσο κοστος θα εχει για να στειλεις ενα κουτι υπολογιστη,λογω βαρους και ογκου με αυτη την υπηρεσια.

Δημοσ.

δε λεμε για ελτα νομιζω,αλλα  και παλι δεν ξερω ποσο κοστος θα εχει για να στειλεις ενα κουτι υπολογιστη,λογω βαρους και ογκου με αυτη την υπηρεσια.

Πηγαινε στο τιμοκαταλογο δεματων των ελτα να δεις.

Το βαρος μετρανε, όχι ογκο.

Φτηνα ειναι, πχ. τα 10 κιλα είναι 5€.

Δημοσ.

Για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο: εαν υπηρχε courier που αποστελλει σε μαξιλαρια με πουπουλα χηνας, ακομα και τοτε θα εστελνες το PC σου στις εκαστοτε συσκευασιες τους, κομματι κομματι.
Μην το ρισκαρεις. Been there, done that.
Mου εχουν πει και εμενα προϊσταμενοι των ΕΛΤΑ οτι τα μεταχειριζονται ως σκουπιδια ακομα και με FRAGILE.

Δημοσ.

Πάντως εγώ με αποστολές ολόκληρων υπολογιστών δεν είχα ποτε πρόβλημα....απλώς καλό τύλιγμα και σφήνωμα με φελιζολ όπου μπορείς ώστε να το δέμα να είναι συμπαγές ..ξεκινάς με μπολικές φυσαλίδες....βάζειε μετά φελιζολ παντού ώστε να το κάνεις τανκ και μετά ξανά φυσαλίδες ώστε να γίνει 1 σώμά συμπαγές αλλά με περιθώριο για καλό "χτύπημα"...

Άσχετο αλλά πριν πολλά -πολλά χρόνια στην αντιπροσωπεία της Commodore τα παιδιά κάνανε διαγωνισμό ποιος θα πεταξει την Amiga πιο μακριά...και εσύ κατέθετες την "ψυχή"' σου για να αποκτήσεις το "όνειρο"

Δημοσ.

Θελω να ατειλω κατι βιβλια θεσσαλονικη , θα τα βαλω σε κουτες ετσι?

Ξερετε που μπορω να δω πόσο θα ειναι τα εξοδα αποστολης απο αθηνα?

Δημοσ.

Θελω να ατειλω κατι βιβλια θεσσαλονικη , θα τα βαλω σε κουτες ετσι?

Ξερετε που μπορω να δω πόσο θα ειναι τα εξοδα αποστολης απο αθηνα?

Δεν εχει σημασια από/σε οποια όλη κι αν είναι. Για τιμες δεματων δες post#20.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...