Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Και πόσο μπορεί να κοστιζεί μία του 1896, του 1900 και του 1892(βικτωριανές όλες)? Υ.Γ : Δε θέλω να τις μετατρέψω σε λεφτά διότι σέβομαι την ιστορική αξία που έχουν, απλά θέλω να ξέρω αν όντως φτιάχτηκαν τότε και δεν είναι κάλπικες.
Zerg13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν έχουν όλες συλλεκτική αξία, που είναι πρόσθετη με αυτή που χρυσού. Δηλαδή αξια = Συλλεκτική + χρυσού Την jubilee head έχεις; Δεν ξέρω αλλα είναι φιξ οι τιμές. http://xrisi-lira.gr/xryses-lires/taxonomy/term/1 Πήγαινε τες σε ένα ανταλλακτήριο για εκτίμηση.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δεν έχουν όλες συλλεκτική αξία, που είναι πρόσθετη με αυτή που χρυσού. Δηλαδή αξια = Συλλεκτική + χρυσού Την jubilee head έχεις; Δεν ξέρω αλλα είναι φιξ οι τιμές. http://xrisi-lira.gr/xryses-lires/taxonomy/term/1 Πηγαινέ τες σε ένα ανταλακτήριο για εκτίμηση. ναι έχω και αυτή σε στυλ κόσμιμα(δύο σαν κόσμιμα), και μία ακριβώς από κάτω του 1900
Zerg13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τη δαγκωσες; Τρελός είσαι; ουτε για αστείο. Καθε χαρακιά ρίχνει την αξία, θα σπάσεις και τα δόντια σου. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Τη δαγκωσες; όχι ακόμα να το δοκιμάσω ? αχαχαχααχα άρα κάπου στο 1χιλιάρικο πρέπει να είναι και οι 3 μαζί είναι πολύ όμορφες πάντως
Moderators stormrain Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moνος σου δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλπικες. Απο κει και περα αν σκοπευεις να τις πας σε ανταλλακτηριο, διαλεξε προσεκτικα σε ποιο θα τις πας και μην τις αφησεις απο τα ματια σου για κανεναν λογο. Με υδράργυρο. Για εξηγησε μια τι του προτεινεις να κανει. 1
AristidisZ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλύτερα σε ένα επώνυμο χρυσοχοείο / κοσμηματοπωλείο θα έλεγα... 1
Zerg13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moνος σου δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλπικες. Απο κει και περα αν σκοπευεις να τις πας σε ανταλλακτηριο, διαλεξε προσεκτικα σε ποιο θα τις πας και μην τις αφησεις απο τα ματια σου για κανεναν λογο. Για εξηγησε μια τι του προτεινεις να κανει. Μπορει να τις ζυγισει(ζυγαρια ακριβειας)και να τις ογκομετρησει. Αλλα θελει εξοπλισμο. Τα τεχνικα χαρακτηριστικα υπαρχουν γραμμενα. Απλα για 2-3 λιρες δεν αξιζει αυτα τα κανουν οσοι εχουν 50+ Το αλλο με τον υδραργυρο θελω να του ακουσω και γω
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Moνος σου δεν μπορεις να καταλαβεις αν ειναι καλπικες. Απο κει και περα αν σκοπευεις να τις πας σε ανταλλακτηριο, διαλεξε προσεκτικα σε ποιο θα τις πας και μην τις αφησεις απο τα ματια σου για κανεναν λογο. Για εξηγησε μια τι του προτεινεις να κανει. Αυτό όντως το φοβάμαι και εγώ
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Με υδράργυρο. θα γίνει κάποια χημική αλλαγή, αν είναι ψεύτικο?
Zerg13 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Υπαρχουν και καλπικες με φοβερη συλλεκτικη αξια. Αλλα ειναι σχεδον απιθανο να εχεις τετοια, πλατινενια, ειναι φοβερα σπανιες. Αν τηχον καποιος σου πει ειναι καλπικη ή στην αλλαζω με 3-4 γιατι ειμαι συλλεκτης, μην το κανεις. Εχουμε παει στην απιθανη περιπτωση βεβαια...
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 8 γραμμάρια ζυγίζουν οι καλές ναι όντως κάπου εκεί 7,7 7,8 7,9 8 Υπαρχουν και καλπικες με φοβερη συλλεκτικη αξια. Αλλα ειναι σχεδον απιθανο να εχεις τετοια, πλατινενια, ειναι φοβερα σπανιες. Αν τηχων καποιος σου πει ειναι καλπικη ή στην αλλαζω με 3-4 γιατι ειμαι συλλεκτης, μην το κανεις. Εχουμε παει στην απιθανη περιπτωση βεβαια... και πολύ φτηνά φαίνεται να είναι http://www.ebay.com/itm/100-American-Platinum-Eagle-1-oz-Coin-Date-of-our-Choice-/401311728510 βέβαια είναι και 1 oz που πρέπει να είναι 28 γραμμάρια δεν υπάρχει περίπτωση να την αλλάξω με τίποτα ειδικά αν είναι αληθινή και είναι τοσο παλιά(δηλαδή παλαιάς κοπής)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα