baspax1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας, Λεω να αρχίσω να κάνω αλλαγές στον υπολογιστή, cpu:i5 4690k ram:8gb mobo:asrock z97 fatality killer gpu:tri-x r9 290 4g psu:corsair 850ax To πρωτο που θα αλλάξω σιγουρα ειναι η οθονη για να αξιοποιησω το freesycn και θα παω σε http://www.skroutz.gr/s/8968174/LG-34UM58-P.html?from=autocomplete&keyphrase=lg+34um58 η http://www.skroutz.gr/s/8968125/LG-34UM68-P.html Aυτο που βλέπω ομως οτι χρειάζομαι παίζοντας και κανένα παιχνίδι που και που (farcry 4, primal,world of tanks) ειναι πλέον τα 16gb ram γιατι πλέον η μνήμη μου φτάνει στα 89% χρήσης επίσης ασχολουμε και με editing (photoshop,premiere) ακομη ποιο κρίσιμη η αλλαγη μνήμης... μπορει να ασχολούμαι περισσότερο στο edit αλλα δεν αν παρω μια απο τις οθόνες δεν θα ήθελα να με απογοητεύσουν στα frames με βαση το hardware μου τι πιστεύετε εσείς θελω κάποια επιπλέον αλλαγή?
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Αν είσαι ικανοποιημέμος με την κάρτα που έχεις τότε δεν χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από αυτά που αναφέρεις. Έχει υψηλή κατανάλωση η ρημάδα. Δεν θα πήγαινα σε καμμία από τις 2 οθόνες. Θα έπαιρνα 1440P είτε σε 27αρα είτε μεγαλύτερη. Οι μεγαλύτερες βέβαια έχουν και ανάλογο κόστος.
3DJIN Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 φιλε μαλλον φορματ θελεις, αποκλείεται να μη σου φτάνουν τα 16gb σε συνδυασμό με την vga που εχεις, καλυτερα αγορασε νεα vga
baspax1 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2017 φιλε μαλλον φορματ θελεις, αποκλείεται να μη σου φτάνουν τα 16gb σε συνδυασμό με την vga που εχεις, καλυτερα αγορασε νεα vga Μα δεν εχω 16gb τωρα εχω 8gb! δεν νομίζω πως εχω φτάσει στο τέρμα τις κάρτας μου αντιθέτος φαίνετε σίγουρα οτι εχω θέμα με μνήμη καθώς φτανω σχεδον 90% οταν παίζω farcry!
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Ποσο μνημη σου τρωει στη εκκινηση ο υπολογιστης?
baspax1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Περίπου στα 40% χωρίς τιποτα το ιδιαίτερο αντοικτό. Ποσο μνημη σου τρωει στη εκκινηση ο υπολογιστης?
nick0lis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Οπωσδήποτε μνήμη, 2χ8gb Τα υπόλοιπα τα βλέπεις με το πάσο σου
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Περίπου στα 40% χωρίς τιποτα το ιδιαίτερο αντοικτό. Αρα εχει μαζεψει την σαρα και την μαρα μεσα και θελει η΄ καθαρισμα καλο η΄ αν ειναι τοσο αθλιο, φορματ! Δηλαδη σου τρωει καπου 2.5 με 3 gb χωρις τιποτα ιδιαιτερο ανοιχτο? Το πολυ μεχρι 1.5 θα επρεπε και μη λεω και πολυ... Γι αυτο δεν μενει τιποτα για τα παιχνιδια... 4
3DJIN Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 κι εγω με 8GB ram ειμαι με καρτα γραφικων 480 8gb-vram ,ουτε καν δεν τελειωνει η ραμ στο farcry ,θες καθαρισμα στο λειτουργικο
baspax1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δεν ξέρω ρε παιδιά τι γίνεται το περίεργο ειναι οτι το μηχάνιμα στην ουσία ειναι άδειο! Εγινε φορμάτ πριν 3 εβδομάδες!! τωρα σας τραβηξα 2 screenshots να δείτε σε idle mode ποσο μνημη τρώει αλλα και επεξεργαστή! μου έκανε εντυπωση επειδη ημουν απομακρυσμένα οτι το teamviewer ετρωγε 500 mb! ποιος ο λόγος??? για να μην πω αν ανοιξω 3-4 tabs στο chrome.. Eπίσης εχω το fstream της asrock για να ρυθμίζω τα case fans και του cpu αλλα βλέπω οτι τρώει και αυτο οπως και το msi afterburner! αν δεν βαλω afterburner τα fans τις r9 δεν ξεπερνανε το 30% και χτυπαει 85-90 βαθμους! Τέλος μεχρι πέρυσι θυμάμαι οτι δεν ειχα τόση καταναλωση σε ram πως γινεται αυτη η δραματικη αλλαγη μεσα σε ενα χρονο, μηπως φταίει οτι εβαλα το νεο update w10 pro creators? εναντι τον w10 enterprise που είχα? Eκτός αν διαχειρίζεται πλέον στο βελτιστο την μνημη το λειτουργικό και γιαυτό ειναι τοση η χρήση του.. http://imgur.com/DYDqsEP http://imgur.com/VlOZVHS
Spartan117 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Βάλε 16gb και θα είσαι μια χαρά, απλά κοίταξε να πάρεις ένα καλο kit με υψηλή ταχύτητα/χαμηλά timings γιατί κάνει διαφορα στα games.
baspax1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Βάλε 16gb και θα είσαι μια χαρά, απλά κοίταξε να πάρεις ένα καλο kit με υψηλή ταχύτητα/χαμηλά timings γιατί κάνει διαφορα στα games. Μονο αν βρω μεταχειρισμένες στην ουσία και παλι πανω απο 100ρικο
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στην διαχειρηση να πας στο ταμπ που ειναι για την εκκινηση και να απενεργοποιησεις ο,τι δεν χρησιμοποιεις συχνα οπως skype, teamviwer κτλ ωστε μονο οταν τα χρειαζεσαι να τα ανοιγεις... Απο page file πως εισαι? Ποσο ελευθερο χωρο εχεις στον c:\ ?
baspax1 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Στην διαχειρηση να πας στο ταμπ που ειναι για την εκκινηση και να απενεργοποιησεις ο,τι δεν χρησιμοποιεις συχνα οπως skype, teamviwer κτλ ωστε μονο οταν τα χρειαζεσαι να τα ανοιγεις... Απο page file πως εισαι? Ποσο ελευθερο χωρο εχεις στον c:\ ? Στην εικόνα που ανέβασα νομίζω δείχνει και τα startup services και το page file δες και αλλη μια με τον C:\ http://prntscr.com/fmda57
cabdik Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 1. βρες μια ιδια 8αρα μνημη με αυτη που εχεις, και θα εισαι πιο ανετος, με ολες τις χρησεις. η ποσοτητα μνημης ειναι πιο απαραιτητη απο την ταχυτητα. κοιτα τα χαρακτηριστικα της δικης σου, και ψαξε να βρεις μια ιδια. αν δεν βρεις την ιδια, βρες καποια που να εχει ιδια χαρακτηριστικα, δλδ συχνοτητα -timings κλπ. αν σου τρωνε τα WIn τα 3-4gb RAM, τι να σου μεινει να παιξεις? και μερικα παιχνιδια ειναι αρκετα απαιτητικα σε RAM (τρωνε μεχρι 5-6gb)...! 2. κανε και αυτο που σου ειπαν και κλεισε στην εκκινηση, οσα προγραμματα δεν ειναι απαραιτητα να ξεκινανε με τα WINDOWS. θα σου ελεγα και για καθαρισμο, αλλα αφου ειπες οτι εκανες φορματ προσφατα...........................
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα