Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σας,

θελω να αγορασω ενα πινακα απο τη σελιδα www.saatchiart.com

https://www.saatchia...79/3627321/view

Η ερωτηση μου ειναι αν παραγγειλω απο Ελλαδα το συγκεκριμενο πινακα, θα πληρωσω τελωνειο ?

Εχω επισης τη λυση να μου το αγορασει ενας φιλος Αμερικανος και να μου το στειλει.

Με ποιο τροπο θα αποφυγω τελωνειο ?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Προσωπικα θεωρω σχεδον αδυνατο να αποφυγεις το τελωνειο με μια τετοια αγορα.Για την περιπτωση να στο στειλει φιλος αμερικανος δεν παιρνω θεση γιατι δεν γνωριζω να σου πω με σιγουρια

Καλησπερα σας,

θελω να αγορασω ενα πινακα απο τη σελιδα www.saatchiart.com

https://www.saatchia...79/3627321/view

Η ερωτηση μου ειναι αν παραγγειλω απο Ελλαδα το συγκεκριμενο πινακα, θα πληρωσω τελωνειο ?

Εχω επισης τη λυση να μου το αγορασει ενας φιλος Αμερικανος και να μου το στειλει.

Με ποιο τροπο θα αποφυγω τελωνειο ?

ευχαριστω.

Δημοσ.

Αν το αγορασει καποιος απο Αμερικη και στο στειλει με ταχυδρομειο δεν πληρωνεις τελωνείο.

Εννοειτε δεν θα γραψει ειδος και τιμη.

• Moderators
Δημοσ.

Αν το αγορασει καποιος απο Αμερικη και στο στειλει με ταχυδρομειο δεν πληρωνεις τελωνείο.

Εννοειτε δεν θα γραψει ειδος και τιμη.

Γιατί μερικοί είστε τόσο σίγουροι? Και το απλό ταχυδρομείο περνάει τελωνείο και ειδικά από αρχές της χρονιάς οι έλεγχοι είναι αρκετά πιο εντατικοί, αν για οποιοδήποτε λόγο το σταματήσουν τελωνείο θα σου ζητήσουν τιμολόγιο /απόδειξη αγοράς
Δημοσ.

εφερνα πινακες απο το μπαλι ,αν παρεις εναν πινακα δεν θα πληρωσεις τιποτα ,ασε που οι πινακες δεν εχουν δασμο ,αν φερεις πολλους και φαινετε οτι το κανεις εμποριο οπως εγω πληρωνεις φπα+εξοδα τελωνειου,αυτα

edit ωραιος ειναι 

Δημοσ.

Καλημερα σας, 

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

slk200gr φενεται οτι εχεις γνωση του αντικειμενου. Αρα για να καταλαβω οτι λεμε το ιδιο πραγμα, απο τη στιγμη απο αγοραζω εγω απο Ελλαδα πρωτη φορα πινακα και δεν ειναι για εμπορικο σκοπο δεν θα εχω προβλημα με το τελωνειο. Εισαι 100 % σιγουρος για αυτο ? μπορω να παρω καπου καποιο τηλ για να το σιγουρεψω γιατι βλεπω οτι ο Elmago1925 εχει διαφορετικη αποψη. 

Γιατι η αληθεια ειναι οτι θα με διευκολυνε να το αγοραζα εγω κατευθειαν απο εδω.

ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλημερα σας, 

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.

slk200gr φενεται οτι εχεις γνωση του αντικειμενου. Αρα για να καταλαβω οτι λεμε το ιδιο πραγμα, απο τη στιγμη απο αγοραζω εγω απο Ελλαδα πρωτη φορα πινακα και δεν ειναι για εμπορικο σκοπο δεν θα εχω προβλημα με το τελωνειο. Εισαι 100 % σιγουρος για αυτο ? μπορω να παρω καπου καποιο τηλ για να το σιγουρεψω γιατι βλεπω οτι ο Elmago1925 εχει διαφορετικη αποψη. 

Γιατι η αληθεια ειναι οτι θα με διευκολυνε να το αγοραζα εγω κατευθειαν απο εδω.

ευχαριστω.

100% οσο για τον φιλο μας τον Elmago1925   εκφραζει μια αποψη για την οποια και αναφερει οτι δεν ειναι και σιγουρος,και η δικια μου δεν ειναι ακριβως αποψη το λες και εμπειρια,και μετα απο εναν μηνα να ξαναπαραγγειλεις 1 πινακα και μετα ξανα αλλον εναν δεν θα πληρωσεις τιποτα,δεν εισαι εμπορας,εμπορας ημουν εγω που εφερνα 200 πινακες την φορα και οσο και να προσπαθουσα να τους πεισω οτι ειμαι συλεκτης δεν το κατορθωνα :-D  την πρωτη φορα που εφερα 12 πινακες δοκιμαστικα με πιστεψαν παντως οτι απλα ειμαι συλεκτης και δεν πληρωσα τιποτα 

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλα και παλι. Μια τελευταια ερωτηση, αυτο που μου λες ισχυει εννοειται και στην αξια των 420,00 ευρω ?

καλα ειναι η αξια να ειναι κατω απο 60 ε μην πεσεις σε κανεναν περιεργο  που θα εχει ορεξη να σε ταλαιπωσησει λογο αξιας αν δεν εχει τιμολογιο μεσα ακομα καλυτερα ,θεωρειτε ευτελης αξιας ,υπαρχουν πραγματικα πινακες με 5-15 ε

Δημοσ.

Καλημερα, στο πρωτο post μου λες οτι οι πινακες δεν εχουν δασμο. αυτο δεν σημανει οτι δεν πληρωνεις τελωνειο ? Επισης ξερεις εαν αυτη η σελιδα θα μπορει να βαλει χαμηλη αξια η να μην εχει καθολου τιμολογιο ?

Δημοσ.

kai 5000 ε να κανει δασμο δεν εχει οπως εχουν τα ηλεκτρονικα αλλα μπορει να σε βαβοριασει για το φπα (αλλο φπα αλλο δασμος) η πιθανουξτα ειναι βεβαια πολυ μικρη αλλα αν μπορεις να το αποφυγεις καλα θα κανεις ,οχι δεν εχω ψωνισει απο το συκεκριμενο σιτε για να ξερω την πολιτικη τους,αλλα με μια ερωτηση φαναταζομαι θα μαθεις

Δημοσ.

Ο δασμος ειναι ομως το λιγοτερο για να καταλαβαινει ο ανθρωπος ...

Εαν πληρωσεις 24% για φπα στο τελωνειο το 3-5% της δασμολογικης κλασης των εργων τεχνης ειναι πταισμα ...

Επισης (μιας και δεν γνωριζω πως δουλευει το σαιτ αυτο) εαν προχωρησεις ζητα τους να μην ερθουν τελαρωμενοι φυσικα ...

Δημοσ.

Τελικά μπερδεύτηκα εντελώς , δεν ξέρω τι να κάνω να το παραγγείλω από μονος που έχει και τα μεταφορικά δωρεάν η να το παραγγείλουν για μένα κάποιοι φίλοι από Αμερική και να μου το στείλουν. 

Η πρωτη λύση μου αρέσει καλύτερα γιατί δεν υποχρεώνομαι και δεν θα πληρώσω μεταφορικά αλλα φοβάμαι το ενδεχόμενο να περάσω από τελωνείο.

Έστειλα στη σελίδα για να μου βάλουν μικρότερη αξια και χωρίς τιμολόγιο αλλα δεν μου απαντησαν ενώ σε άλλες ερωτήσεις μου απαντησαν... ??

Τέλος γραφει ότι ο πινακας Ships in a cardboard box

Αν ξέρω ότι δεν έχω θέμα με το τελωνείο τον αγοράζω τωραααα

Δημοσ.

Αυτα τα χωρις αξια ειναι κολπακια περασμενων εποχων. Δεν βοηθουν πλεον

Τελικά μπερδεύτηκα εντελώς , δεν ξέρω τι να κάνω να το παραγγείλω από μονος που έχει και τα μεταφορικά δωρεάν η να το παραγγείλουν για μένα κάποιοι φίλοι από Αμερική και να μου το στείλουν.

Η πρωτη λύση μου αρέσει καλύτερα γιατί δεν υποχρεώνομαι και δεν θα πληρώσω μεταφορικά αλλα φοβάμαι το ενδεχόμενο να περάσω από τελωνείο.

Έστειλα στη σελίδα για να μου βάλουν μικρότερη αξια και χωρίς τιμολόγιο αλλα δεν μου απαντησαν ενώ σε άλλες ερωτήσεις μου απαντησαν... ??

Τέλος γραφει ότι ο πινακας Ships in a cardboard box

Αν ξέρω ότι δεν έχω θέμα με το τελωνείο τον αγοράζω τωραααα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...