Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα, αυτή την εβδομάδα ταξιδεύω και πάω Σαντορίνη, μήπως ξέρει κανείς πόσο κάνει το wifi ή αν είναι free μέσα στα καράβια? Ευχαριστώ εκ των προτέρων
kr0m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καλό θα ήταν να ανέφερες και με ποιό πλοίο θα ταξιδέψεις!και εγώ απ'όσα γνωρίζω είναι αρκετά ακριβό, και νομίζω χρεώνεσαι ανά ώρα. τα data δεν είναι σίγουρη επιλογή πάντως, διότι μπορεί να μην έχει παντού σήμα!
Sartiv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Καλλιο παρε κανα βιβλιο ή εφημεριδα και διαβασε, δεν ειναι πολλες οι ωρες. ή καμια τραπουλα ή μικρο ταβλακι να παιζεις με τους φιλους σου / με τη κοπελα σου Δε θα παθεις τιποτα αμα εισαι offline για μερικες ωρες.... Ισα ισα θα σου κανει καλο νομιζω.. Κατ'εμε. 2
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 ^^ ετσι ακριβως, αμα εχει σημα παιζεις, δεν εχει, παιζεις με τπτ αλλο οχι και δεσμιοι ρε παιδια των smartphones, ο βερμουδακιας που ειναι;
opcorsa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 στις διακοπες πας για να τσεκουραστεις ή για να κανεις τσεκιν? ιδου η απορια
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 στις διακοπες πας για να τσεκουραστεις ή για να κανεις τσεκιν? ιδου η απορια για μουσική το ήθελα αλλά οκ..... ^^ ετσι ακριβως, αμα εχει σημα παιζεις, δεν εχει, παιζεις με τπτ αλλο οχι και δεσμιοι ρε παιδια των smartphones, ο βερμουδακιας που ειναι; με τι άλλο να παίξω τι εννόεις ?
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 για μουσική το ήθελα αλλά οκ..... μουσικη παιζει και απο mp3, δεν παιζουν/εχεις; με τι άλλο να παίξω τι εννόεις ? ε με κανα γκομενακι; αμα δεν το χεις για γκομενακια ε... πιασε τουαλετα και δωστου
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 καλό θα ήταν να ανέφερες και με ποιό πλοίο θα ταξιδέψεις! και εγώ απ'όσα γνωρίζω είναι αρκετά ακριβό, και νομίζω χρεώνεσαι ανά ώρα. τα data δεν είναι σίγουρη επιλογή πάντως, διότι μπορεί να μην έχει παντού σήμα! με το F/B PREVELIS ή με NISSOS SAMOS μουσικη παιζει και απο mp3, δεν παιζουν/εχεις; ε με κανα γκομενακι; αμα δεν το χεις για γκομενακια ε... πιασε τουαλετα και δωστου Κομπλέ τελικά το έφτιαξα, κατέβασα το deezer που είναι σαν το spotify και έχω 15 ημέρες surprise(το δωρεάν του deezer) , Οπότε μπορώ να ακούω offline μουσική. χαχαχαχα στις διακοπες πας για να τσεκουραστεις ή για να κανεις τσεκιν? ιδου η απορια Για δουλειά πάω....
patrickdrd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Κομπλέ τελικά το έφτιαξα, κατέβασα το deezer που είναι σαν το spotify και έχω 15 ημέρες surprise(το δωρεάν του deezer) , Οπότε μπορώ να ακούω offline μουσική. αρα... δωσε ρε/με deezer Για δουλειά πάω.... μας την εφερες
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2017 αρα... δωσε ρε/με deezer μας την εφερες Είναι καλό το deezer την έχει* μεγάλοοοοοοοοοοοο playlist
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα