Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εδω και 3 μερες μου πεταει (οχι παντα)  διαφημισεις στα καλα καθουμενα ενω δεν ειχα τετιο θεμα εως τωρα με τον μοζιλα.  Εχω καιρο εγκατεστημενο το adblock plus και τα εκοβε ολα.  τωρα πχ αν μπω σε ενα forum και πατησω σε ενα θεμα  με παει κατευτιαν σε διαφημιση και φευγει απο την σελιδα του forum και πρπει να ξαναμπω απο την αρχη!  εβαλα αλλα 2 adblock αλλα το προβλημα παραμενει.   Ξερετε καμια λυση στο προβλημα αυτο?

Δημοσ.

ναι uninstall firefox >> Install Yandex ;)

Περασα αυτο το yandex ,πρωτες εντυπωσεις φοβερες, αυτο παει βολιδα ρε σι κατευτιαν πατας να μπει σε μια ενοτητα και παει σφαιρα! Καμια σχεση με μοζιλα.

Δημοσ.

Τζαμπα απεγκατεστησες το Firefox. Πιθανοτατα προσβληθηκε ο φυλλομετρητης σου απο malware javascript αρχειακι που σε ανεκατευθυνει σε διαφημισεις (συνηθως ο Chrome την παταει...:) ). Τρεξε παντως το adwcleaner που σου συστησαν γιατι αργα η γρηγορα και ο Yandex θα προσβληθει. Το προβλημα σου λυθηκε προσωρινα...το malware παραμενει !

Δημοσ.

Τζαμπα απεγκατεστησες το Firefox. Πιθανοτατα προσβληθηκε ο φυλλομετρητης σου απο malware javascript αρχειακι που σε ανεκατευθυνει σε διαφημισεις (συνηθως ο Chrome την παταει... :) ). Τρεξε παντως το adwcleaner που σου συστησαν γιατι αργα η γρηγορα και ο Yandex θα προσβληθει. Το προβλημα σου λυθηκε προσωρινα...το malware παραμενει !

δεν το απεγκατεστησα,  ετρεξα μολις το adwcleaner και μου ρηκε 20 threats, εκανα clean και τωρα δοκιμαζω τον μοζιλα να δω πως θα παει. ευχαριστω για ολα παιδια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...