georgepppo Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 φτιάξανε την πρώτη πίστα σε ένα σωρό παιχνίδια για να πουλήσουν με τα trailer και ακόμα παιχνίδια δεν βγάλανε. τρεχάτε να πληρώνετε για τις κονσόλες και τα άφαντα exlusive's τους. btw για 2 λόγους θα έπαιρνα κονσόλα 1) για το νέο gran turismo 2) για το νέο forza που παίζει να έχει βγει για Windows 10 αλλά έχω ακόμα dx11 κάρτα γραφικών και windows 7 αλλά μετά το φανταρικό θα βάλω μια 1050ti και ryzen και dualboot με 10..... αλλά το pc το θέλω για δουλειά κυρίως δεν θα το αναβαθμίσω για τα παιχνίδια
freegr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Προφανώς δεν ήταν έτοιμοι για κυκλοφορία και βιάστηκαν να τα παρουσιάσουν στο κοινό..
ff7lucas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μπορεί να έγιναν παραλήψεις η νέες αποκαλύψεις, αλλά σημασία έχει ότι φέτος όσο έχει μείνει σε αυτήν την χρόνια και σίγουρα από αρχές της νέας μας περιμένει άφθονο gaming, που όλοι οι λάτρεις του είδους θα απολαύσουμε, ιδίως όσοι είμαστε ακόλουθοι της sony. Κατά την άποψή μου πάντα. για εσένα που παίζεις crash όλα οκ, για εμένα που παίζω ffvii άστα να πάνε...
Ocelote Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αποφασίσαμε να ελέγξουμε όλα όσα μας έδειξαν οι δύο "μεγάλοι" πέρυσι, οπότε από τη στιγμή που παρουσίασαν DLC και expansions με τον τρόπο που θα παρουσίαζαν κανονικά παιχνίδια, τα συμπεριλάβαμε στη λίστα. Μια ενδιαφέρουσα τάση που προκύπτει, τουλάχιστον για τη Sony, είναι ότι -πέρυσι τουλάχιστον- προτίμησε να εκμεταλλευτεί όσο το δυνατόν περισσότερο τις αποκλειστικότητές της. Τι σημαίνει αυτό; Παρουσιάζοντάς τις ουσιαστικά σε δύο E3 (την περυσινή και τη φετινή) εξασφάλισε τη μέγιστη δυνατή προβολή, δίνοντας παράλληλα στο κοινό τον χρόνο για να εξοικειωθεί μαζί τους -ειδικά με τις νέες IP. Η Microsoft πάλι προτίμησε να εστιάσει στο εγγύς μέλλον, κάτι που αποδεικνύεται και από το ότι το 75% των τίτλων της κυκλοφόρησε τους επόμενους 12 μήνες. Σε έναν χρόνο από σήμερα, να 'μαστε καλά, θα κάνουμε τον ίδιο έλεγχο και για τη φετινή E3, οπότε με δεδομένα δύο ετών πλέον, θα μπορούμε να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα.
kexas22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 προφανώς ο αρθρογραφος ειναι xbox fun boy και ειπε να πει και καμια βλακεια μηπως πιστουν οι πελατες της microsoft να παρουν την κονσολα. Δηλαδη το tekken, the division ,battlefield 1 , και final fantasy xv θα τα καρπωθει η microsoft αφου βγηκαν την ιδια μερα και σε ps4. Επειδη δηλαδη οι εταιριες ηταν σωστες και εβγαλαν τα παιχνιδια τους στην ωρα τους θα πουμε μπραβο στην microsoft? ρε θυματα ξυπνατε επιτελους σας δουλευουν .
kexas22 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 για εσένα που παίζεις crash όλα οκ, για εμένα που παίζω ffvii άστα να πάνε... την ιδια μερα βγηκε και σε ps4 ξυπνα
Drake27 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Παντού βλέπω χολή, τίποτα άλλο παραπέρα,γιατί πάτε τόσο κόντρα δηλαδή?!Πάρτε αυτό που σας αρέσει και σας καλύπτει, παίξτε και χαρείτε αυτό που έχετε,ούτε μέτοχοι είστε ούτε θα βγάλετε ποτέ λεφτά κράζοντας ο ένας τον άλλον για της επιλογές που έχει κάνει. 1
x.ristos1980 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Περιμένετε τις επιταγές από Sony και Microsoft?η πάρτε αυτό που προτιμάτε η βρείτε μια καλή ευκαιρία και πάρτε και τα 2.εγω ας πούμε έχω κάνα δυο χρόνια xbox και μόλις βρήκα και ένα ps4 ευκαιριουλα για να παίξω και αυτά που που έχουν βγει εκεί και ας γουστάρω περισσότερο το xbox.δεν πάει να πει πως αν δεν μπορώ να το πάρω η αν δεν θέλω να το πάρω,θα το κράξω.αν θέλω να κράξω το ps4 θα το κράξω για άλλους λόγους,όπως και το έχω κάνει στο παρελθόν.αλλα αν θες να παίξεις όλα τα Games,θα πάρεις και τις 2 κονσόλες 1
bazzil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Για ριξτε μια ματια ποσα exclusives ειναι στην μερια της Sony και ποσα στην μερια της MS για να εχουμε μια πιο ολοκληρωμενη αποψη. Αυτό είναι σχετικό. εξαρτάται απο το τι θέλει ο κάθε gamer. Εχω πχ δεν μπορώ να περιμένω και θέλω νέες εκδόσεις χωρίς να με νοιάζει αν ειναι exclusive . Εσύ βάζεις σαν κριτήριο τον αριθμό των exclusive αλλα περιμένεις περισσότερο. Κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει και σε 'μενα να ζητώ περισσότερα exclusive απο την MS.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αυτό είναι σχετικό. εξαρτάται απο το τι θέλει ο κάθε gamer. Εχω πχ δεν μπορώ να περιμένω και θέλω νέες εκδόσεις χωρίς να με νοιάζει αν ειναι exclusive . Εσύ βάζεις σαν κριτήριο τον αριθμό των exclusive αλλα περιμένεις περισσότερο. Κάποια στιγμή μπορεί να γυρίσει και σε 'μενα να ζητώ περισσότερα exclusive απο την MS. Οταν μιλαμε για παρουσιασεις τιτλων μεταξυ Microsoft Και Sony προφανως και αναφερομαστε στα exclusives της καθε εταιρειας. Για ποιο λογο να αναφερουμε τα multiplatform τα οποια βγαινουν ουτως ή αλλως και στις δυο κονσολες την ιδια χρονικη στιγμη? Αποφασίσαμε να ελέγξουμε όλα όσα μας έδειξαν οι δύο "μεγάλοι" πέρυσι, οπότε από τη στιγμή που παρουσίασαν DLC και expansions με τον τρόπο που θα παρουσίαζαν κανονικά παιχνίδια, τα συμπεριλάβαμε στη λίστα. μονο που το παραπανω ειναι λαθος οταν γινεται σε συγκριση μεταξυ τιτλων ειδικα αποκλειστικων. Δεν γινεται να συγκρινουμε το expansion του division(που βγηκε και σε ps4 ουτως ή αλλως)με το Death Stranding που δεν παρουσιαστηκε πχ, ασχετως του τι παρουσιαζουν οι εταιρειες στις εκθεσεις τους. Προφανως η Microsoft μιας και δεν εχει πολλα αποκλειστικα οπως η Sony ειναι αναμενομενο να δειξει και multiplatform παιχνιδια στην παρουσιαση της. Βεβαια και η SOny απογοητευσε φετος μιας και αρκετα παιχνιδια δεν ειχαν καν ημερομηνια κυκλοφοριας αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.
ELMastas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Το Αρθρο δεν λέει καθαρά για full η αποκλειστικά όμως δίνει κάποια στοιχεία και για αυτά στο τέλος και είναι στα ίδια η κατάσταση και χειρότερα.Είναι μια ένδειξη για το ποιά εταιρία ήταν πιο αξιόπιστη και πιο κοντά στίς κυκλοφορίες αυτών που ανακοίνωνε απο πέρσυ εώς τώρα,το βασικό θέμα είναι το τι είχε ανακοινώσει η κάθε εταιρία.Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά υπάρχουν κάποια ακόμα που είχαν καθαρά την υποστήριξη της Sony όπως το Shenmue αν θυμάστε πέρσυ και που περίμεναν πολλοί πως και πως να το δούνε,το ανακοίνωσαν στήν Press conferance της Sony και όχι μόνο δεν βγήκε ακόμα αλλά δυστυχώς δεν έδειξαν και τίποτα καινούργιο φέτος.
Fulgore Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Το Αρθρο δεν λέει καθαρά για full η αποκλειστικά όμως δίνει κάποια στοιχεία και για αυτά στο τέλος και είναι στα ίδια η κατάσταση και χειρότερα. Το αρθρο ομως λεει για τιτλους.Οπου τιτλος=ολοκληρο παιχνιδι. Η Microsoft για τους δικους της λογους θελησε να τα δειξει αυτα στην παρουσιαση της,δεν σημαινει οτι πρεπει και εμεις να τα εκλαβουμε ως τιτλους και να γινει και συγκριση με αλλους κιολας. Για την Sony παλι ναι ειναι αληθεια οτι ευτυχως δεν εδειξαν πολλα παραπανω παιχνιδια που ουτως ή αλλως δεν θα κυκλοφορουσαν αμεσα(γιατι αυτο φανηκε εντονα σε ορισμενα απο αυτα που εδειξαν). Για το Shenmue απλα το εδειξαν οτι δηλαδη καποια στιγμη λογικα θα βγει στο ps4 οχι οτι θα κυκλοφορησει αμεσα. Μια απο τα ιδια και με FInal Fantasy 7,Resident evil 2 remake,Kingdom Hearts 3 που δεν ξερουμε καν αν θα κυκλοφορησουν εστω τελη του 2018. Τελος υπαρχει και Playstation experience προς Δεκεμβριο μερια αρα ισως κρατησαν καποια παιχνιδια να τα δειξουν εκει σαν τιτλους που ειναι να βγουν γενικα το 2018. Ειναι γεγονος ομως οτι σε αυτη την γενια γενικα εχουν πεσει παρα πολλες καθυστερησεις στην κυκλοφορια των τιτλων exclusive και μη,και αρα καλο ειναι αν κατι δεν ειναι για να κυκλοφορησει σχετικα αμεσα να μην το δειξουν καθολου σε παρουσιαση οπως φανταζομαι εγινε με Death Stranding και last of us. 1
Ocelote Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Πράγματι γράφουμε "τίτλους", εννοώντας το software -διότι είχαμε, αν θυμάστε, ανακοινώσεις υπηρεσιών αλλά και κονσολών. Τώρα, από εκεί και πέρα, μην εστιάζεις στο αν "αδικήσαμε" μάι εκ των δύο εταιρειών: δεν είχαμε καμία πρόθεση να κάνουμε κάτι τέτοιο. Αντ' αυτού, εστίασε στις ανακοινώσεις και στο γενικότερο πρόγραμμα των εκδηλώσεών τους. Η μία προτίμησε τίτλους που έβγαιναν άμεσα, η άλλη επένδυσε σε βάθος χρόνου -και προφανώς τα first-party και τα αποκλειστικά είναι εκείνα που καθορίζουν το πού θα γείρει η πλάστιγγα. Προσωπικά, να σου πω την αλήθεια, περιμένω του χρόνου τέτοια εποχή, να 'μαστε καλά, να ξανακάνουμε την ίδια άσκηση: θα διαπιστώσουμε κατά πόσο οι δύο εταιρείες έμειναν πιστές στο πλάνο του 2016 (στο παζλ θα έχει μπει βέβαια και η Nintendo).
GEO2004Z Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πολύ ωραία η Ε3 φέτος. Κυρίως για τους φαν της Nintendo που ανακοίνωσε τόσους τίτλους. Αντε και του χρόνου!
Greg9 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Πιο πολύ από όλα με εντυπωσίασε το νεο Spiderman και το take που φαίνεται να παίρνουν. To GOD of WAR με τη νεά μηχανή είναι επίσης πολυαναμενόμενο, αλλά τουλάχιστον για αυτό πάρει μια πρόγευση προηγουμένως. Βλέπω πάντως μια τακτική τελευταία ''υποσχέσεων'' σε E3, με πολλούε τίτλους να αργούν να εμφανιστούν στα ράφια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα