Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Pro Controller 53,99€ Amazon.fr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν καποιος πρεπςι να πληρώσει μεταφορικα για να το παρει απο σκρουτζ το θεωρω καλη τιμη. Και Ενα δεκαρικο κατι ειναι. Εξαλλου το αμαζον ειναι εγγυηση. Τωρα που ερχεται κ το φιφα το διπλο με φιλο επιβαλλει 2ο χειριστηριο αν θες να παιζεις σωστα... Φιφα στο καμπινγκ... Αντε γεια

Δημοσ.

Δεν έχω η αλήθεια είναι αλλά το σκέφτομαι να πάρω καθώς μετακινούμε αρκετά και θα ήθελα να έχω κάτι να παίζω στα ταξίδια :D Επιπλέον νιντέντο=νοσταλγία :P (σορρυ για το οφτοπικ)

Δημοσ.

64

64 μαζι με μρταφορικα. Τα χειριστηρια του ps4 κ του one σαμπως ειναι φθηνοτερα?

Ναι ειναι πολυ φτηνότερα.
  • Like 1
Δημοσ.

64

64 μαζι με μρταφορικα. Τα χειριστηρια του ps4 κ του one σαμπως ειναι φθηνοτερα?

Περίεργο που το λες αυτό .... Προχτές πέτυχα το X1 που έχει χρήση και σε PC 39 ....

https://www.gamescom.gr/accessories/xbox-one/microsoft-wireless-controller-black-xbox-one-with-35mm-stereo-jack-885370893953.html

• Like 1
Δημοσ.

Περίεργο που το λες αυτό .... Προχτές πέτυχα το X1 που έχει χρήση και σε PC 39 ....

https://www.gamescom.gr/accessories/xbox-one/microsoft-wireless-controller-black-xbox-one-with-35mm-stereo-jack-885370893953.html

Ενταξει τωρα επεσαν. Μεχρι πριν λίγο παντως κατω απο 50 δεν εβρισκες πουθενα. Το switch εχει μικρόν διαστημα που κυκλοφορει. Λογικο ειναι

Δημοσ.

Και επίσης μην συγκρίνουμε ποιότητα χειριστηρίων Switch Pro με X1 :P

Συγνωμη φιλε εχεις switch? Γιατι προφανως δεν εχεις και απλα γραφεις για να βγαλεις φανμποισμο. Εδω το νημα ειναι για προσφορα απο την οποια ισως καποιος θελει να επωφεληθει απο αυτην. Εστω οτι στεκει αυτο που λες. (σημειωτεον μεσα σε 6 μηνες εμενα μου κανε νερα χειρ. Του one κ το στειλα service)

Δλδ τι προτεινεις στους κατοχους switch? Να παρουν χειρ one?

Ενταξει τωρα επεσαν. Μεχρι πριν λίγο παντως κατω απο 50 δεν εβρισκες πουθενα. Το switch εχει μικρόν διαστημα που κυκλοφορει. Λογικο ειναιΚαι το pro του switch συνδεεται σε pc
Δημοσ.

Συγνωμη φιλε εχεις switch? Γιατι προφανως δεν εχεις και απλα γραφεις για να βγαλεις φανμποισμο. Εδω το νημα ειναι για προσφορα απο την οποια ισως καποιος θελει να επωφεληθει απο αυτην. Εστω οτι στεκει αυτο που λες. (σημειωτεον μεσα σε 6 μηνες εμενα μου κανε νερα χειρ. Του one κ το στειλα service)

Δλδ τι προτεινεις στους κατοχους switch? Να παρουν χειρ one?

Ενταξει τωρα επεσαν. Μεχρι πριν λίγο παντως κατω απο 50 δεν εβρισκες πουθενα. Το switch εχει μικρόν διαστημα που κυκλοφορει. Λογικο ειναιΚαι το pro του switch συνδεεται σε pc

Φίλε για ποιο φανμποισμό μιλάς? Δεν υποστηρίζω καμία εταιρία φανατικά. Τα games με ενδιαφέρουν. Μίλησα συγκριτικά για τις τιμές σε σχέση με τις ποιότητες των χειριστηρίων. Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...