Neg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Ο τίτλος τα λέει όλα, δεν γνωρίζω βέβαια τι παίζει με μεταφορικά.. https://www.amazon.fr/Nintendo-190120184-Manette-Switch-Pro/dp/B01N4ND1T2/ Edit: 64,24 με τα μεταφορικά. 1
billeiros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2017 Αν καποιος πρεπςι να πληρώσει μεταφορικα για να το παρει απο σκρουτζ το θεωρω καλη τιμη. Και Ενα δεκαρικο κατι ειναι. Εξαλλου το αμαζον ειναι εγγυηση. Τωρα που ερχεται κ το φιφα το διπλο με φιλο επιβαλλει 2ο χειριστηριο αν θες να παιζεις σωστα... Φιφα στο καμπινγκ... Αντε γεια
Stogianz Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 κάτι μου λέει δεν ειδες το fifa πως ειναι στο switch
billeiros Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Το ειδα κ μου αρεσε πολυ. Σε φορητο είναι σουπερ. Τι να τα κανω τα animations? Κατι μου λεει οτι δεν εχεις switch...
Stogianz Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δεν έχω η αλήθεια είναι αλλά το σκέφτομαι να πάρω καθώς μετακινούμε αρκετά και θα ήθελα να έχω κάτι να παίζω στα ταξίδια Επιπλέον νιντέντο=νοσταλγία (σορρυ για το οφτοπικ)
billeiros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 64 νιντέντο=cash$$$grab . Πολλα τα 70 ευρώ 64 μαζι με μρταφορικα. Τα χειριστηρια του ps4 κ του one σαμπως ειναι φθηνοτερα?
sils Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 64 64 μαζι με μρταφορικα. Τα χειριστηρια του ps4 κ του one σαμπως ειναι φθηνοτερα? Ναι ειναι πολυ φτηνότερα. 1
Damachi Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 64 64 μαζι με μρταφορικα. Τα χειριστηρια του ps4 κ του one σαμπως ειναι φθηνοτερα? Περίεργο που το λες αυτό .... Προχτές πέτυχα το X1 που έχει χρήση και σε PC 39 .... https://www.gamescom.gr/accessories/xbox-one/microsoft-wireless-controller-black-xbox-one-with-35mm-stereo-jack-885370893953.html 1
billeiros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Περίεργο που το λες αυτό .... Προχτές πέτυχα το X1 που έχει χρήση και σε PC 39 .... https://www.gamescom.gr/accessories/xbox-one/microsoft-wireless-controller-black-xbox-one-with-35mm-stereo-jack-885370893953.html Ενταξει τωρα επεσαν. Μεχρι πριν λίγο παντως κατω απο 50 δεν εβρισκες πουθενα. Το switch εχει μικρόν διαστημα που κυκλοφορει. Λογικο ειναι
naruto14 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Και επίσης μην συγκρίνουμε ποιότητα χειριστηρίων Switch Pro με X1
billeiros Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Και επίσης μην συγκρίνουμε ποιότητα χειριστηρίων Switch Pro με X1 Συγνωμη φιλε εχεις switch? Γιατι προφανως δεν εχεις και απλα γραφεις για να βγαλεις φανμποισμο. Εδω το νημα ειναι για προσφορα απο την οποια ισως καποιος θελει να επωφεληθει απο αυτην. Εστω οτι στεκει αυτο που λες. (σημειωτεον μεσα σε 6 μηνες εμενα μου κανε νερα χειρ. Του one κ το στειλα service) Δλδ τι προτεινεις στους κατοχους switch? Να παρουν χειρ one? Ενταξει τωρα επεσαν. Μεχρι πριν λίγο παντως κατω απο 50 δεν εβρισκες πουθενα. Το switch εχει μικρόν διαστημα που κυκλοφορει. Λογικο ειναιΚαι το pro του switch συνδεεται σε pc
naruto14 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Συγνωμη φιλε εχεις switch? Γιατι προφανως δεν εχεις και απλα γραφεις για να βγαλεις φανμποισμο. Εδω το νημα ειναι για προσφορα απο την οποια ισως καποιος θελει να επωφεληθει απο αυτην. Εστω οτι στεκει αυτο που λες. (σημειωτεον μεσα σε 6 μηνες εμενα μου κανε νερα χειρ. Του one κ το στειλα service) Δλδ τι προτεινεις στους κατοχους switch? Να παρουν χειρ one? Ενταξει τωρα επεσαν. Μεχρι πριν λίγο παντως κατω απο 50 δεν εβρισκες πουθενα. Το switch εχει μικρόν διαστημα που κυκλοφορει. Λογικο ειναιΚαι το pro του switch συνδεεται σε pc Φίλε για ποιο φανμποισμό μιλάς? Δεν υποστηρίζω καμία εταιρία φανατικά. Τα games με ενδιαφέρουν. Μίλησα συγκριτικά για τις τιμές σε σχέση με τις ποιότητες των χειριστηρίων. Ήμουν ξεκάθαρος νομίζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα