Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο φιλος μας ατύχησε γιατι δε δουλευει στο Δημοσιο, μονο εκει ειναι εξασφαλισμένα τα δικαιώματα σου, η περιθαλψη και η ενδεχομενη αναρρωτικη αδεια.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

η περιθαλψη και η ενδεχομενη αναρρωτικη αδεια.

και περιθαλψη εχει... αφου ειναι σφαλισμενος..

και αναρρωτικη θα παρει αφου οπως λεει η εταιρια ειναι τυπικη σε τετοια θεματα με αδειες

Η εταιρια ειναι πολυ τυπικη σε οτι αφορα δωρα,αδειες,πληρωμες,επιδοματα κτλ..

το θεμα ειναι οτι θελει η εταιρια να πληρωσει τις φυσικοθεραπειες...

Δημοσ.

και περιθαλψη εχει... αφου ειναι σφαλισμενος..

και αναρρωτικη θα παρει αφου οπως λεει η εταιρια ειναι τυπικη σε τετοια θεματα με αδειες

Ασφαλισμένοι είναι ολοι, το θεμα είναι τι περιθαλψη εχουν.

Αλλα αφου ο φιλος μας ειναι εξασφαλισμενος σε ολα τοτε γιατι εκφραζει αποριες και ανησυχιες σε αυτό το νημα?

Παντως εταιρια που να σου εγκρινει ευχαρίστως αναρρωτικη αδεια, δηλαδη να σε πληρωνει για να καθεσαι, δεν εχω δει ποτε... :)

Δημοσ.

Φίλε μου η πολυεθνική εταιρία που λες σε έχει ασφαλισμένο με ιδιωτική ασφάλεια; Αν ναι, μπορείς να ζητήσεις να σου καλύψει τα έξοδα των εξετάσεων κλπ η ιδιωτική ασφάλεια. Αλλιώς δε γνωρίζω τι γίνεται.

Πάντως επειδή είμαι στο κομμάτι της υγείας και ασφάλειας στην εργασία, εργατικό ατύχημα δε θεωρείται σε καμία περιπτβση και για να ζητήσεις αποζημίωση θα πρέπει να αποδείξεις με κάποιο τρόπο ότι η τενοντίτιδα προκλήθηκε από την εργασία σου. Πχ θα πρέπει να έχεις εξετάσεις πριν την εργασία που να δείχνουν ότι είσαι καλά και εξετάσεις τώρα που να δείχνουν το πρόβλημα. Ένα απλό παράδειγμα σου λέω...

Δημοσ.

Ο φιλος μας ατύχησε γιατι δε δουλευει στο Δημοσιο, μονο εκει ειναι εξασφαλισμένα τα δικαιώματα σου, η περιθαλψη και η ενδεχομενη αναρρωτικη αδεια.

Ο ΓΚΡΙΝΙΑΣ.

• Like 2
Δημοσ.

Αν στην αγγελία της δουλειάς ή στο συμβόλαιο σου περιγράφεται η φύση της εργασίας ή απαιτήσεις της θέσης, επομένως ήσουν ενήμερος για τυχόν προβλήματα, δεν υπάρχει περίπτωση να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα η τενοντίτιδα που προέκυψε σε τρεις μήνες.

Κάνε τις διαδικασίες για αναρρωτική, κόλλησε της και μερικές μέρες κανονική άδεια και πήγαινε περισσότερες μέρες διακοπές.

Λεφτά μη ζητήσεις, αν το φέρει η συζήτηση με τον επιβλέποντα σου, πες το.

Δημοσ.

Εργαζομαι σε μια εταιρια(πολυεθνικη)εδω και 3 μηνες,και εχει προκυψει ενα μικρο προβλημα υγειας.

Συγκεκριμενα εχω αρχες τενοντιτιδας,και ειναι καθαρα απο τη φυση της δουλειας.

Πηγα σημερα σε ορθοπεδικο για εξεταση και για να μου γραψει φυσιοθεραπιες.Ολο αυτο το σκηνικο θα μου κοστισει γυρω στα 100 ευρω(με συμμετοχη ικα).

Το θεμα ειναι οτι αυτα τα χρηματα δε μου περισσευουν,συν οτι θα πρεπει το χερι να ξεκουραστει για 2-3 εβδομαδες,πραγμα που αν εργαζομαι δε προκειται να γινει ουτε για αστειο.

Η εταιρια ειναι πολυ τυπικη σε οτι αφορα δωρα,αδειες,πληρωμες,επιδοματα κτλ..

Απο εκει και περα,εγω πως μπορω να θεσω ζητημα καταβολης αυτου του ποσου που προανεφερα?

Οπως επισης και για το θεμα της αδειας για λογους ξεκουρασης του χεριου?

Ποια ειναι τα δικαιωματα μου σε μια τετοια περιπτωση και πως μπορω να βγαλω μια ακρη?

Παρακαλω να απαντησετε μονο οσοι γνωριζετε,η να με παραπεμψετε σε καποια αλλη σελιδα για να διαβασω τι γινεται βαση νομου σε τετοιες περιπτωσεις!

Ευχαριστω πολυ!

:shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:  :shock:

Χωρίς παρεξήγηση φίλος αλλά μη μας τρελλαίνεις.3 μήνες δουλειά , πόνεσε το χέρι σου και θες και να σου πληρώσουν τα 100 ευρώ και αναρρωτική?

• Like 2
Δημοσ.

Καλα οι περισσοτεροι εδω μεσα την εχετε δει γιατροι και δικαστες.Κακως ρωτησα βασικα.

Αλλα ετσι για να σας φυγει η απορια,δε δουλευω ουτε σε γραφειο,ουτε ειμαι ολη μερα στους υπολογιστες.

Εργαζομαι απο πολυ μικρη ηλικια,και εχω κανει δουλειες που δε μπορειτε να φανταστειτε,ποσο μαλλον να κανετε..

Οποτε να πατε αλλου για ειρωνιες και ψευτομαγκιες.

Ας κλειδωσει το θεμα.Δε χρειαζεται περαιτερω αναλυση.

Δημοσ.

Καλα οι περισσοτεροι εδω μεσα την εχετε δει γιατροι και δικαστες.Κακως ρωτησα βασικα.

Αλλα ετσι για να σας φυγει η απορια,δε δουλευω ουτε σε γραφειο,ουτε ειμαι ολη μερα στους υπολογιστες.

Εργαζομαι απο πολυ μικρη ηλικια,και εχω κανει δουλειες που δε μπορειτε να φανταστειτε,ποσο μαλλον να κανετε..

Συμφωνώ, ας κλειδώσει, πήγαινε απαίτησε 6μηνη αναρρωτική με αποδοχές και 1000 ευρώ για φυσικοθεραπείες. Θα έχει πλάκα.
  • Like 3
Δημοσ.

Για κάτσε ρε φίλε γτ εσύ θα μας τρελλάνεις.Ούτε ειρωνευόμαστε ούτε τίποτα.

Αλλά αντί να ευχαριστείς το θεό που έχεις δουλειά στις μέρες μας ψάχνεις να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι.Όλοι κάτι έχουμε απ τις δουλειές που κάνουμε.Μήπως να αρχίσουμε και εμείς τις κλάψες.

Και στην τελική αν είσαι τόσο ευαίσθητος με θέματα ανάρρωσης κλπγτ δεν ανοίγεις μόνος σου μια δουλίτσα να έρθουμε εκεί για δουλειά να είμαστε και στα ώπα ώπα?

• Like 1
Δημοσ.

Για κάτσε ρε φίλε γτ εσύ θα μας τρελλάνεις.Ούτε ειρωνευόμαστε ούτε τίποτα.

Αλλά αντί να ευχαριστείς το θεό που έχεις δουλειά στις μέρες μας ψάχνεις να βγάλεις από τη μύγα ξύγκι.Όλοι κάτι έχουμε απ τις δουλειές που κάνουμε.Μήπως να αρχίσουμε και εμείς τις κλάψες.

Και στην τελική αν είσαι τόσο ευαίσθητος με θέματα ανάρρωσης κλπγτ δεν ανοίγεις μόνος σου μια δουλίτσα να έρθουμε εκεί για δουλειά να είμαστε και στα ώπα ώπα?

Ποιος αρχισε τις κλαψες ρε νουμερο?

Μη λετε οτι να'ναι.

Δεν εχουν ολοι λεφτα στην ακρη,ουτε παιρνουν 1000 ευρω το μηνα.

Αμα ειστε τοσο large καθηστε να σας μαμησουν,και πειτε τους και ευχαριστω επειδη εχετε δουλιτσα.

Ξερολες.

• Like 1
Δημοσ.

Για να μη μας γ@@σουν όμως δε λέμε βλακείες όπως το να χαρακτηρίσουμε εργατικό ατύχημα μια τενοντίτιδα

Το θέμα είναι να διεκδικεις αυτό που δικαιούσαι όχι να φωνάζεις για να φωνάζεις, κατι τέτοια δίνουν πατήματα για να τρώνε πακέτα οι υπόλοιποι

Δημοσ.

Ουτε 1000 ευρω το μηνα παιρνω "φιλε" ουτε τπτ.Απλα ξεχωριζω το δασος απ το δεντρο.Τραβα παρε την αναρρωτικη σ λοιπον να τελειωνουμε.

Δημοσ.

Ποιος αρχισε τις κλαψες ρε νουμερο?

Μη λετε οτι να'ναι.

Δεν εχουν ολοι λεφτα στην ακρη,ουτε παιρνουν 1000 ευρω το μηνα.

Αμα ειστε τοσο large καθηστε να σας μαμησουν,και πειτε τους και ευχαριστω επειδη εχετε δουλιτσα.

Ξερολες.

τράβα από τώρα σε καμιά επιτροπή να σου βγάλουν αναπηρία μπας και πάρεις κανά επίδομα επειδή ότι κάνουμε στη ζωή μας έμμισθα ή δωρεάν όλο και κάποιο κουσούρι μπορεί να μας αφήσει...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...