Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν είναι απαραίτητο όταν είσαι φοιτητής να ζεις στα όρια της φτώχειας, πολλοί δεν ζουν...

• Απαντ. 169
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται η μαγεία και ο λόγος που συμμετέχω σε internet forum. Ο defacer κάθεται και γράφει εμπεριστατωμένη άποωη που χαίρεσαι να διαβάσεις. Από ένα άγνωστο χρήστη.

Από την άλλα αυτός είναι και ο λόγος που δεν γράφω ποτέ σοβαρά εγώ σε forum. Ο hellaslover. γράφει ασυνάρτητα ότι βρει, χωρίς καμία σκέψη. Και το σοβαρότερο, παραθέτει και ερμηνεύει ότι πηγή βρει μπροστά του, papatza-blog.

Συμπέρασμα: Ο λόγος που βλέπουμε ότι ευτράπελο γίνεται στον κόσμο..... Η δημοκρατία αποτυγχάνει διότι οι πολίτες έχουν αποτύχει, δεν υπάρχει λογική σκέψη. 

Συμβουλή: defacer, το έγραψες και μόνος σου. Δεν πρόκειται να πείσεις κάποιον που απλά δεν θέλει να καταλάβει. Από την άλλη, γράφε, κάποιοι διαβάζουν. 

1. Ειμαστε φτωχος λαος και 2. Το θεωρουμε μαγκια να ριξουμε τη τιμη/να "κοροϊδεψουμε" τον αλλον. Οι μουσουλμανοι ειναι οι χειροτεροι σ'αυτα, μετα ασιατες (κυριος κινεζοι) και καπου στη μεση ειναι οι ελληνες. Σε μαγαζια εξω δε κανουμε παζαρια γιατι το παιζουμε και καποιοι..οπως και ο λογος που θελουμε να κερναμε

Που να δεις οι φτωχοί Ολλανδοί τί παζάρι κάνουν.

https://www.marktplaats.nl/

Δημοσ.

Η δημοκρατία αποτυγχάνει διότι οι πολίτες έχουν αποτύχει, δεν υπάρχει λογική σκέψη. 

Όπως το ειπες κι ο ιδιος, δε φταιει η δημοκρατια αν οι πολιτες είναι ανώριμοι.

Δημοσ.

Εδώ φαίνεται η μαγεία και ο λόγος που συμμετέχω σε internet forum. Ο defacer κάθεται και γράφει εμπεριστατωμένη άποωη που χαίρεσαι να διαβάσεις. Από ένα άγνωστο χρήστη.

Από την άλλα αυτός είναι και ο λόγος που δεν γράφω ποτέ σοβαρά εγώ σε forum. Ο hellaslover. γράφει ασυνάρτητα ότι βρει, χωρίς καμία σκέψη. Και το σοβαρότερο, παραθέτει και ερμηνεύει ότι πηγή βρει μπροστά του, papatza-blog.

Συμπέρασμα: Ο λόγος που βλέπουμε ότι ευτράπελο γίνεται στον κόσμο..... Η δημοκρατία αποτυγχάνει διότι οι πολίτες έχουν αποτύχει, δεν υπάρχει λογική σκέψη. 

Συμβουλή: defacer, το έγραψες και μόνος σου. Δεν πρόκειται να πείσεις κάποιον που απλά δεν θέλει να καταλάβει. Από την άλλη, γράφε, κάποιοι διαβάζουν. 

Που να δεις οι φτωχοί Ολλανδοί τί παζάρι κάνουν.

https://www.marktplaats.nl/

Μάλιστα. Σου αρέσει που ο def γράφει στο φόρουμ και τον διαβάζεις (και σε μένα φυσικά), αλλά από την άλλη εσύ δε γράφεις σοβαρά σε φόρουμ. Σα να λέμε ας πούμε, ωραία, ψηφίστε προβατάκια και καλά κάνετε, εγώ αρνούμαι να ψηφίσω και ας μπορώ να ψηφίσω με βάση τη λογική.Γιατί; Γιατί οι περισσότεροι ψηφίζουν το λαικισμό.

Στο σοβαρό της υπόθεσης τώρα : Το παζάρι υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων. Απλά, το παζάρι έχει κανόνες. Οι οποίοι δεν τηρούνται στην Ελλάδα (όπως και πολλά άλλα...).

Δημοσ.

Μάλιστα. Σου αρέσει που ο def γράφει στο φόρουμ και τον διαβάζεις (και σε μένα φυσικά), αλλά από την άλλη εσύ δε γράφεις σοβαρά σε φόρουμ. Σα να λέμε ας πούμε, ωραία, ψηφίστε προβατάκια και καλά κάνετε, εγώ αρνούμαι να ψηφίσω και ας μπορώ να ψηφίσω με βάση τη λογική.Γιατί; Γιατί οι περισσότεροι ψηφίζουν το λαικισμό.

Στο σοβαρό της υπόθεσης τώρα : Το παζάρι υπήρχε από αρχαιοτάτων χρόνων. Απλά, το παζάρι έχει κανόνες. Οι οποίοι δεν τηρούνται στην Ελλάδα (όπως και πολλά άλλα...).

Με κίνδυνο να σβηστεί το μήνυμά μου, Le Pen, Farage, Wilders, Johnson, Trump, Μιχαλιολιάκος δείχνει πόσο ανούσιο είναι να μιλάς και να γράφεις δημόσια.

Αυτό που λέγεται "κοινή λογική", απλά δεν υπάρχει. 

Ένα υποθετικό ερώτημα μιας υποθετικά χρεοκοπημένης χώρας (γκού-χου, γκού-χου Ελλάδα):

Ρωτάμε ένα πρόσφυγα, ένα μαθητή, ένα συνταξιούχο, ένα άνεργο, ένα μικρομεσαίο, έναν έμπορο και  ένα επενδυτή. Πως να ξοδέψουμε το πλεόνασμα (το ποίο; ) φέτος. 

Μέτρα απαντήσεις. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...