Προς το περιεχόμενο

PayPal και refund

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα μέσω PayPal από ένα πωλητή και δεν μου έχει στείλει το δέμα έχω πληρώσει από της 9 Ιούνη και καταχωρήσε σήμερα την αποστολή χωρίς tracking number μπορώ να πάρω τα χρήματα μου πίσω αν ανοίξω dispute?

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν και δεν το αναφέρεις υποθέτω οτι η αγορά έγινε απο το ebay

Στο αρχικό listing συνήθως αναφερει σε πόσες ημέρες κάνει την αποστολή

Αν εχει μεγάλη απόσταση απο το πότε καταχώρησε την αποστολή στείλε του ενα μηνυμα ωστε να σου επιεβεβαιώσει ποτε παραγματικά το έστειλε γιατι πολλοί το στέλνουν και ξεχνάνε να καταχωρήσουν άμεσα την ημερομηνία αποστολής.

Πέρα απο αυτο, δες τι εκτιμώμενη καταληκτική ημερομηνία παραλαβής εχει(αν ειναι απο κίνα υπολόγισε ενα με εναμιση μηνα)

Αν μέχρι τότε δεν εχει έρθει μπορεις να ανοίξεις case(και σε αυτη την περίπτωση θα πρότεινα πρωτίστως να μιλήσεις με τον πωλητή)

Αν δεν αγόρασες μέσω ebay αλλα κατευθείαν μεσω paypal μπορεις να επικοινωνησεις μέσω paypal

Αν ανοίξεις dispute μεσω paypal πρέπει μεσα σε 20 ημέρες να το κάνεις claim, αλλα αν έρχεται απο Κίνα λογικα δεν θα εχει φτάσει στα χερια σου.

Σε κάθε περίπτωση θα έλεγα να περιμένεις λίγο.

Η paypal σου δινει 6 μηνες προθεσμια για να ανοίξεις dispute οπότε μην βιαστείς.

Εχω πολύ καιρό να αντιμετωπίσω πρόβλημα με συναλλαγη οπότε αν εχει αλλάξει κάτι ας με διορθώσει κάποιος.

Δημοσ.

Άρα από της αρχές του άλλου μήνα μπορώ να ανοίξω case και να πάρω τα χρήματα μου πίσω;; δεν είναι καλυμενος αυτός χωρίς tracking number?

Δημοσ.

Μπορει να εχει track no και απλα να παρελειψε να στο στειλει.

Οπως και να εχει παντα μιλαμε με πωλητη πρωτα να καταλαβουμε τι εχει γινει ...

Δημοσ.

Όχι δεν έχει tracking number πλήρωσα το δέμα με απλό airmail πλήρωσα 10 δολάρια ταχυδρομικά

Δημοσ.

Σε τέτοιες περιπτώσεις πάντα αναμονή και καλή συνεννόηση με τον πωλητή πρώτα. Το dispute καλό ειναι πάντα να ειναι η τελευταία λύση. Ακόμα και το ίδιο το paypal θα σε δικαιώσει πιο γρήγορα αν τους παρέχεις αποδείξεις οτι προηγήθηκε προηγούμνενη αλλά άκαρπη επικοινωνία με τον πωλητή.

Δημοσ.

Αυτός πήγε να μου φεσώσει 300 δολάρια το δέμα και να γράφει την τιμή εγώ του είπα και να έρθει το δέμα δεν θα το δεχτώ γιατί δεν πληρώνω τελωνεία

Δημοσ.

Αυτός πήγε να μου φεσώσει 300 δολάρια το δέμα και να γράφει την τιμή εγώ του είπα και να έρθει το δέμα δεν θα το δεχτώ γιατί δεν πληρώνω τελωνεία

...e και αμα δεν το δεχτεις ...αυτόν τι τον νοιάζει

Δημοσ.

...e και αμα δεν το δεχτεις ...αυτόν τι τον νοιάζει

Δεν πας καλά όταν κάνουμε συμφωνία θα βάλεις 50 δολάρια και όχι 300 είναι σωστό;

Δημοσ.

Δεν πας καλά όταν κάνουμε συμφωνία θα βάλεις 50 δολάρια και όχι 300 είναι σωστό;

Εγω καλά παω και θα το διαπιστώσεις οταν το δεμα φτάσει στο τελωνειο

Δημοσ.

Εγω καλά παω και θα το διαπιστώσεις οταν το δεμα φτάσει στο τελωνειο

Δεν θα το παραλάβω και θα ζητήσω να γυρίσει πίσω και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω

Δημοσ.

Δεν θα το παραλάβω και θα ζητήσω να γυρίσει πίσω και θα πάρω τα λεφτά μου πίσω

Απο που θα ζητήσεις να γυρίσει πίσω, μηπως απο το τελωνείο? οτι μπαίνει στο τελωνείο και δεν εκτελωνίζεται μένει εκει και στην συνέχεια δημοπρατείται

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...