gamer73 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Απο που θα ζητήσεις να γυρίσει πίσω, μηπως απο το τελωνείο? οτι μπαίνει στο τελωνείο και δεν εκτελωνίζεται μένει εκει και στην συνέχεια δημοπρατείται Θα κάνω άρνηση παραλαβής για υψηλούς φόρους και θα το επιστρέψουν πίσω
gbouros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Άμα γυρίσει στο πωλητή να εύχεσαι να είναι καλός άνθρωπος και να σου επιστρέψει τα χρήματα σου. Το paypal πολύ δύσκολα θα σε δικαιώσει μετά από άρνηση παραλαβής προϊόντος.
Blacktan Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Για να γυρισει πισω θα πρεπει ΜΟΝΟ να δωσει εντολη ο πωλητης ... Αλλιως μενει τελωνειο και αζητητα εαν αρνηθεις να παραλαβεις...
gamer73 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2017 Με λίγα λόγια την πάτησα αν δεν περάσει τελωνείο τι γίνετε
hektor76 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Παιδιά έχω ένα θέμα. Έκανα μία αγορά στο Ebay από Αυστραλία μέσο paypal.Την άλλη μέρα ο seller μου στέλνει email και μου λέει ότι θα μου στείλει την παραγγελία από Κίνα. Αμέσως ζήτησα ακύρωση και να μου επιστρέψει τα χρήματα όπως και έκανε. Λοιπόν η συναλλαγή φαίνεται στο paypal ος refund complete αλλά δεν φαίνονται ουτε στο balance ούτε στην κάρτα. Η κάρτα που έχω στο paypal είναι η χρεωστικη Mastercard της Εθνικής. Ξέρετε αν χρειάζεται μέρες να ενημερωθεί η Τράπεζα;
gamer73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Παιδιά έχω ένα θέμα. Έκανα μία αγορά στο Ebay από Αυστραλία μέσο paypal.Την άλλη μέρα ο seller μου στέλνει email και μου λέει ότι θα μου στείλει την παραγγελία από Κίνα. Αμέσως ζήτησα ακύρωση και να μου επιστρέψει τα χρήματα όπως και έκανε. Λοιπόν η συναλλαγή φαίνεται στο paypal ος refund complete αλλά δεν φαίνονται ουτε στο balance ούτε στην κάρτα. Η κάρτα που έχω στο paypal είναι η χρεωστικη Mastercard της Εθνικής. Ξέρετε αν χρειάζεται μέρες να ενημερωθεί η Τράπεζα; Πρέπει να κανείς accept το refund και θα φανούν
marmagia Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Gamer73 προφανώς δενΜπορείς να επικαλεστείς ότι ο πωλητής δε σε βοήθησε να "φοροδιαφυγεις" με το να δηλώσει χαμηλότερη από την πραγματική αξία και έτσι δενΠαρελαβες το δέμα άρα θες τα χρήματα πίσω. ΔενΈχεις σοβαρές πιθανότητες (έως καμία) το PayPal να πάρει σοβαρά τέτοιο αίτημα
gamer73 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2017 Gamer73 προφανώς δεν Μπορείς να επικαλεστείς ότι ο πωλητής δε σε βοήθησε να "φοροδιαφυγεις" με το να δηλώσει χαμηλότερη από την πραγματική αξία και έτσι δεν Παρελαβες το δέμα άρα θες τα χρήματα πίσω. Δεν Έχεις σοβαρές πιθανότητες (έως καμία) το PayPal να πάρει σοβαρά τέτοιο αίτημα Το δέμα τελικά ηρθε και δεν πέρασε τελωνείο ήμουν τυχερός και πήρα και τα λεφτά μου πίσω μου έστειλε μούφες
PCFUN Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 καλημέρα. Εκανα μια αγορα απο το banggood δυστυχως πληρωσα και τελωνειο και το προιον ειναι ελλατωματικο. Σε επικοινωνιια μαζι τους μου λεει οτι δεν τους συμφερει να το αντικαταστησουν και προσφέρονται μετα απο πολλα παζαρια να μου γυρισουν τα μισα χρήματα. μπορω να παρω τα χρηματα μου πισω μεσω του paypal ;
turbat0s Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Εννοείται, κάνε claim λόγω ελαττωματικού προϊόντος.
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Επέστρεψε το και ζήτα ολα τα χρήματα. Γιατί να πάρεις τα μισά;
stelios18120 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Γτ πιθανον ν πληρωσει αυτος τα μεταφορικα κ ετσι δεν συμφερει καθολου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα