Προς το περιεχόμενο

PayPal και refund

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μεγαλη καθυστερηση κ ταλαιπωρια.

Αργουν πολυ refund μεταφορικων.

Τότε να τους τα χαρισεις, οι αγορες απο το εξωτερικό έτσι ειναι, έχουν ταλαιπωρία, οποίος δεν την μπορεί αγοράζει απο Ελλάδα.

Δημοσ.

Τότε να τους τα χαρισεις, οι αγορες απο το εξωτερικό έτσι ειναι, έχουν ταλαιπωρία, οποίος δεν την μπορεί αγοράζει απο Ελλάδα.

Το λες σε εμενα με τις χιλιαδες αγορες απο εξωτερικο; κ γενικα φιλε μου νομιζω αρπαζεσαι λες και ειμαι κανενας χθεσινος...

Τεσπα δεν το συνεχιζω.

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά έμπειρος από τις αγορες εξωτερικού αλλα αυτη την φορα την πατησα νομίζω δεν ξερω πως την έπαθα μαλλον το συνδρομο αγορας;. Τεσπα εκανα μια παραγγελια για φωτοσπαθο αλλα τελικα αποδειχθηκε εκ του υστερου οτι σου στέλνουν παιχνιδι φωτοσπαθο μια πλαστικουρα. Η παραγγελία ειχε γινει εδω και 5 ημερες ακομα ενημερωση δεν εχω αμα το εχουν αποστηλει ουτε σε εμαιλ δεν εχουν απαντησει καν. 

Επειδη εχει αλλαξει το paypal που παω να κανω αναφορά ωστε να παρω τα λεφτα πισω; η πρεπει πρωτα να μου έρθει το αντικείμενο να το βγαλω φωτο οτι οντος ειναι ψευτικο με αυτο που δειχνουν στις εικόνες και μετα τους κάνω αναφορα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mparaxir είπε

Καλησπέρα παιδιά έμπειρος από τις αγορες εξωτερικού αλλα αυτη την φορα την πατησα νομίζω δεν ξερω πως την έπαθα μαλλον το συνδρομο αγορας;. Τεσπα εκανα μια παραγγελια για φωτοσπαθο αλλα τελικα αποδειχθηκε εκ του υστερου οτι σου στέλνουν παιχνιδι φωτοσπαθο μια πλαστικουρα. Η παραγγελία ειχε γινει εδω και 5 ημερες ακομα ενημερωση δεν εχω αμα το εχουν αποστηλει ουτε σε εμαιλ δεν εχουν απαντησει καν. 

Επειδη εχει αλλαξει το paypal που παω να κανω αναφορά ωστε να παρω τα λεφτα πισω; η πρεπει πρωτα να μου έρθει το αντικείμενο να το βγαλω φωτο οτι οντος ειναι ψευτικο με αυτο που δειχνουν στις εικόνες και μετα τους κάνω αναφορα

Δλδ τι θα πεις στο Paypal οτι περιμενες αληθινο φωτοσπαθο; Θεωρω λιγο δυσκολο να δειχνουν αλλο στις φωτος και αλλο να λαβεις, τωρα αν τα υλικα ειναι το θεμα δεν νομιζω πως σε καλυπτει το Paypal σε αυτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου ακομα δεν εχει σταλεί πηγενε στο σιτε που το αγορασες και κανε ακύρωση ή στείλε εμαιλ

Το παυπαλ για πλαστικουρα φωτοσπαθο αποκλείεται να σου γυρίσει χρηματα αν παραλάβεις, εκτος αν το στείλεις πίσω, πράγμα που θα στο ζητήσει κιόλας

Επεξ/σία από NikosKallithea
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Αφου ακομα δεν εχει σταλεί πηγενε στο σιτε που το αγορασες και κανε ακύρωση ή στείλε εμαιλ

Το παυπαλ για πλαστικουρα φωτοσπαθο αποκλείεται να σου γυρίσει χρηματα αν παραλάβεις, εκτος αν το στείλεις πίσω, πράγμα που θα στο ζητήσει κιόλας

Το site που το αγόρασα δεν εχει δυστηχως να το ακυρώσω email εχει αλλα εδω και 5 ημερες ούτε καν μου εχουν απαντήσει. 

Γιατι ομως δεν θα μου τα επιστρεψει τα λεφτά αμα αποδειχθεί οτι αυτο που μου το στηλανε ειναι καμια σχεση με αυτο που λενε στο σαιτ τους γιατι το pay pal να αρνηθεί; 

43 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Δλδ τι θα πεις στο Paypal οτι περιμενες αληθινο φωτοσπαθο; Θεωρω λιγο δυσκολο να δειχνουν αλλο στις φωτος και αλλο να λαβεις, τωρα αν τα υλικα ειναι το θεμα δεν νομιζω πως σε καλυπτει το Paypal σε αυτο.

Και ομως οταν το έψαξα πολύ κάνουν παράπονα και δείχνουν φώτο οτι τους έχει σταλεί ενα κομμάτι πλαστικό καμια σχεση με αυτό που πουλάνε 

10 λεπτά πριν, mparaxir είπε

Το site που το αγόρασα δεν εχει δυστηχως να το ακυρώσω email εχει αλλα εδω και 5 ημερες ούτε καν μου εχουν απαντήσει. 

Γιατι ομως δεν θα μου τα επιστρεψει τα λεφτά αμα αποδειχθεί οτι αυτο που μου το στηλανε ειναι καμια σχεση με αυτο που λενε στο σαιτ τους γιατι το pay pal να αρνηθεί; 

Και ομως οταν το έψαξα πολύ κάνουν παράπονα και δείχνουν φώτο οτι τους έχει σταλεί ενα κομμάτι πλαστικό καμια σχεση με αυτό που πουλάνε 

Εδω τωρα μπηκα στο σαιτ και πηγα να μπω στον λογαριασμό μου ουτε καν το δέχεται το εμαιλ εδω εκανα μέχρι οτι ξεχασα τον κωδικο μου για το στηλει στο εμαιλ μου και λεει οτι το εμαιλ μου δεν υπαρχει καν οποτε πρόκειται για απάτη 

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

καλησπερα πηρα κατι keys απο ebay για office τα οποια δεν δουλευαν(ο πωλητης ειχε αρκετα θετικα feedback), ενταξει δεν ηταν πολλα τα λεφτα , αλλα μπορω να κανω κατι μεσω paypal/ebay για refund? και ποιες οι διαδικασιες;

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο για να μη ανοίγω άλλο θέμα. 

Θέλω να πουλήσω κάτι σε κάποιον και είναι εξωτερικό (κίνα). Θα μου βάλει τα λεφτά μέσω paypal Και θα το στείλω. 

Υπάρχει τρόπος να κάνει κάτι αυτός και να πάρει τα λεφτά πίσω?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

Εγώ θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο για να μη ανοίγω άλλο θέμα. 

Θέλω να πουλήσω κάτι σε κάποιον και είναι εξωτερικό (κίνα). Θα μου βάλει τα λεφτά μέσω paypal Και θα το στείλω. 

Υπάρχει τρόπος να κάνει κάτι αυτός και να πάρει τα λεφτά πίσω?

Ολοι οι αγοραστές μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους πίσω αν δεν ειναι ικανοποιημένοι από την πώληση.

Δημοσ.

μισό για να μην μπερδευτούμε. Δεν είμαι έμπορος.. Από ιδιώτη σε ιδιώτη θα γίνει η συναλλαγή. Και συγκεκριμένα θα γίνει σε Menu friends& family νομιζω. 

Δηλαδή μπορεί να με πληρώσει να το στείλω να το πάρει και μετά να πάρει τα λεφτά πίσω? Δεν μπορεί να γίνεται αυτό 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mihalis19 είπε

friends& family

Αν υπάρχει αγοραστής που θα σε πληρώσει με τον παραπάνω τρόπο τοτε δεν εχεις κανένα πρόβλημα, στείλε το πακέτο άφοβα

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αγορά κλειδιού για το Eset antivirus μέσω paypal από ηλεκτρονικό κατάστημα  Ελληνικό μου στέλνουν το κλειδί

πληκτρολογώ τον κωδικό για ενεργοποίηση όμως μου βγάζει το μήνυμα ''overuse'' ο κωδικός αυτός χρησιμοποιείται

τους παίρνω τηλέφωνο και μου λένε να ξαναδοκιμάσω με τον ίδιο κωδικό όμως δεν γίνεται τίποτα πάλι το ίδιο μήνυμα

προσπαθώντας να τους ξαναπάρω τηλέφωνο εδώ και πέντε ημέρες παίρνω στον σταθερό αριθμό της εταιρίας και φαίνεται να έχει βλάβη υποθέτω πως με την κακοκαιρία να πάθανε ζημιά σε περίπτωση που θελήσω να πάρω τα χρήματά μου πίσω μέσω refund του paypal πως ακριβώς γίνεται;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...