Προς το περιεχόμενο

GPS android εφαρμογή με επαναυπολογισμό διαδρομής


ovidius80

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα.

 

Αυτή τη στιγμή έχω στο tablet μου (galaxy tab 3 7") αγορασμένο το Sygic το οποίο και χρησιμοποιώ για να πλοηγούμαι στην Αθήνα. Ωστόσο έχει ένα χαρακτηριστικό που με εκνευρίζει αφάνταστα. Όταν για κάποιο λόγο χάσεις μια στροφή ή αλλάξεις για κάποιον λόγο διαδρομή προσπαθεί να σε επαναφέρει στην διαδρομή που επέλεξες από την αρχή και όχι να κάνει επαναυπολογισμό για νέα διαδρομή. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κάνεις κύκλους και παραπάνω απόσταση χωρίς λόγο. Εχοντας χρησιμοποιήσει για χρόνια το Destinator σε windows 6.0 τηλέφωνο το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό μου λείπει πάρα πολυ. Ξέρει κάποιος αν υπάρχει κάποια εφαρμογή η οποία να έχει αυτό το χαρακτηριστικό. Υπόψιν οτι θα ήθελα η εφαρμογή να δουλευει offline, να μην είναι Google Maps και να δουλεύει σε android. Επισης δεν καίγομαι να είναι free.

 

 

  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δοκίμασε τo Here We Go Που είναι free (νόκια/ms) 

 

γενικά όμως δεν ξέρω τι παίζει με το πρόβλημα σου

παλιά δεν είχα τέτοιο θέμα (δεν μου έχει χρειαστεί τον τελευταίο καιρό και δε ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι) , έκανε νέο υπολογισμό (όχι άμεσα βέβαια)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν το gps κρίνει οτι εκείνη η διαδρομή ειναι η πιο σύντομη (*) τοτε ειναι λογικό να σε επιστρέψει πίσω και να "προσπαθεί να σε βάλει στον ίσιο δρόμο". Εχω δουλέψει αρκετά και sygic και (τελευταία) here maps. Και τα δυο κάνουν αυτό που σου λεω.

 

(*) υπάρχει μια ρύθιση στα gps που ειναι διακριτό το "πιο συντομο χρονικα" απο το "πιο συντομο χιλιομετρικα". Αν πχ για να πας απο το Α στο Β θεωρεί οτι ειναι πιο συντομο χρονικα, θα σε στείλει απο εκει ακομα κι αν χιλιομετρικά ειναι πιο μεγαλη αποσταση. Δε θυμάμαι που ειναι η ρυθμιση στο sygic αλλά παλιοτερα την ειχα βρει (νομιζω να αποφευγεις μικρες οδους ή κατι τετοιο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...