Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα ενα πληκτρολογιο 7/6.Φαινεται να εχει φτάσει στην Ελλαδα συμφωνα με την Nlpost 20/6.Ομως στελνοντας μήνυμα στα Ελτα καθως απο 20 μεχρι σημερα 23 μου απαντησαν τα παρακατω.Επισης στο site του ελτα φαινεται 15/6 να εχει φυγει το δεμα απο Ολλανδία.

Αγαπητέ πελάτη,

Σε απάντηση του ηλεκτρονικού σας μηνύματος και σύμφωνα με το Διεθνές Ταχυδρομικό Σύστημα στο οποίο έχουν πρόσβαση μόνο ταχυδρομικές υπηρεσίες, σας πληροφορούμε ότι μέχρι σήμερα 23.06.2017, δεν υπάρχει καταγραφή άφιξης / διαχείρισης του εν λόγω αντικειμένου στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαχείριση του αντικειμένου και την επίδοση του, σύμφωνα με την Παγκόσμια Ταχυδρομική Σύμβαση και το Χάρτη Υποχρεώσεων του ΕΛΤΑ προς τους Καταναλωτές θα πρέπει, ο αποστολέας ή ο νόμιμα εξουσιοδοτημένος εκπρόσωπός του να καταθέσει Αίτηση Αναζήτησης εντός 6 μηνών από την ημερομηνία αποστολής, προσκομίζοντας τη σχετική Απόδειξη Κατάθεσης.

Υπαρχει πιθανότητα να μην εχει φτασει καν?Ή μηπως ειναι ακομα τελωνείο?

Δημοσ.

Πρέπει απλά να περιμένεις… εμένα ένα δέμα φαίνεται από τις 11/6 να έχει φτάσει Ελλάδα ακόμα σύμφωνα και με τα ΕΛΤΑ και ακόμη άφαντο…

Δημοσ.

Πρέπει απλά να περιμένεις… εμένα ένα δέμα φαίνεται από τις 11/6 να έχει φτάσει Ελλάδα ακόμα σύμφωνα και με τα ΕΛΤΑ και ακόμη άφαντο…

Στην ιδια κατασταση και εγω απο 11/6

Δημοσ.

Έχει φτάσει το δέμα αλλά δεν έχει σκαναριστεί ακόμα. Όταν σκαναριστεί θα φανεί και στο τράκινγκ των ΕΛΤΑ. Τα πακέτα που έρχονται είναι εκατοντάδες, μπορεί να πάρει και πάνω από εβδομάδα μέχρι να το σκανάρουν. Πάντως αφού στην nlpost λέει ότι έφτασε, σημαίνει ότι έφτασε. Τώρα απλώς περιμένεις να έρθει η σειρά του να το σκανάρουν.

Δημοσ.

Ενημέρωση πανω στο θέμα.

Το δέμα εφτασε Ελλαδα 20/06 και εμφανίστηκε σημερα 7/04 στον αερολιμενα αθηνων(κατ)

Αυτο το Κατ τι ειναι?Γιατι δεν γνωριζω

4/07 διορθωση*

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...