atux_null Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 καλησπέρα σας. Ψάχνω τρόπο να περάσω στο router μου ΖΤΕ ΖΧΗΝ Η208Ν το openwrt. το έχει δοκιμάσει κανείς?
nostos Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2017 Δεν βρισκω πληροφοριες για το συγκεκριμενο, αλλα πιθανοτατα ειναι ειτε Broadcom ειτε Mediatek. Αν θες, ανοιξε το και δες τι γραφει πανω το SoC. Βγαλε και καμια φωτο το board και ανεβασε τες στο forum (ειτε του openwrt ειτε του lede). Μπορει να φανουν χρησιμες. Και στις δυο περιπτωσεις παντως (Broadcom/Mediatek) το ενσωματωμενο ΑDSL modem δεν υποστηριζεται καθως δεν υπαρχουν FOSS drivers (FOSS = Free and Open-Source Software). Οποτε ακομα και αν υποστηριχτει καποια στιγμη, μονο σαν router θα μπορεις να το δουλεψεις.
atux_null Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 επανέρχομαι στο θέμα και έχω ανεβάσει εικόνα από το εσωτερικό του εξοπλισμού Board
M@dB0x Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δε νομιζω οτι υποστηριζεται παντως. τουλαχιστον οχι επισημα. Εγω που εχω 2-3 ζτε 108ΗΝ δε καταφερα ποτε να περασω lede. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από M@dB0x
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα