Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λόγω του ότι το χωριό μου βρίσκεται σε απομακρυσμένη περιοχή (βουνό), με πολύ λίγους μόνιμους κατοίκους ,θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τρόποι  να αποκτήσει πρόσβαση στο ίντερνετ σε συλλογικό επίπεδο, όχι ατομικά ο καθένας σπίτι του.

(πχ Hot Spot , δορυφορικό ίντερνετ στο κτήριο της κοινότητας και να διαμοιράζεται ασύρματα στους κατοίκους)

μπορεί να είμαι και ρομαντικός και να μην γίνεται κάτι τέτοιο ,απλά το σκεφτόμουνα και είπα να ρωτήσω. :-D  B)

Δημοσ.

Λοιπόν, καταρχάς μπορεί να μπει δορυφορικό ιντερνετ και να διαμοιράζεται με wi-fi ( και κατα συνέπεια με wifi-repeaters) έχε στο νου σου όμως , οτι το δορυφορικό ίντερνετ έχει μηνιαίο όριο bandwidth σε GB.

Επίσης,αυτό που έγινε στο δικό μου χωριό, βάλανε αναμεταδότες ο δήμος στον οποίο υπάγεται η κοινότητα του χωριού και έχουμε ιντερνετ από το δήμο . Τώρα τελευταία, μετά από χρόνιες προσπάθειες,μπήκε και οπτική ίνα για να έχει κάθε σπίτι adsl.

Γνώμη μου, αν το θες για συλλογικό επίπεδο, θα πρέπει να γίνει κίνηση από την Κοινότητα του χωριού ή από τον Σύλλογο (αν έχετε) προς τον Δήμο και αν είναι αρνητικός, προς τους τηλεπικοινωνιακούς παρόχους για προσφορές κτλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...