Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδία σε περιπου 2 εβδομαδες θα κανω ενα interview για ενα full funded διδακτορικο στο UNSW της αυστραλιας. Εδω και περιπου 2 μηνες ειχα κανει μια απλη αιτηση με καποια βασικα εγγραφα οπως πτυχιο (βρετανικα πτυχια BSc και ως τωρα pgdip) κλπ και ενημερωθηκα οτι προσφατα η αιτηση προχώρησε και εχει φτασει στην επομενη φαση, τι σημαινει πρακτικα αυτο...

εχω ηδη στειλει ενα letter το στο οποιο επρεπε να καλυψω μεσα σε περιπου 2000 λεξεις τα εξης κριτηρια:

1. Excellence 

2. Research Area 

3. Global impact and Social engagement 

4. Career and Development 

εχθές ενημερώθηκα οτι πέρασα το συγκεκριμένο στάδιο επιτυχώς οποτε προχωράμε και η supervisor με πρότεινε στην επιτροπη προς αξιολογηση εισαγωγης. Εστειλα και καποια επιπλέον εγγραφα που αφορουν τις μελέτες που εχω κανει σε επιπεδο μαστερ εως τωρα (Ακόμα δεν το τελειωσα)

Εχω να κανω τις εξεις ερωτήσεις στις οποιες θα ηθελα να απαντησουν ατομα που πραγματικα εχουν μια εμπειρια σε διδακτορικα και ιδικα με scholarship.

Αρχικά το interview θα κινηθεί πάνω στο ερευνητικό θεμα ή σε γενικές πληροφορίες και στον τροπο που σκέφτομαι και πως μπορώ εγω να προσφέρω στο university και γενικά στο strategy plan που εχουν; Που θα δοθεί έμφαση; Σε εναν οδηγο του harvard που διαβασα συνηθως εμφαση δινετε στα χαρακτηριστικα του ατομου και στο πως εσυ ταιριαζεις στην φιλοσοφια τους την οποια εχω ηδη αρχισει να την μελεταω.

Δεδομένου ότι είναι ένα funded phd στο οποιο υπάρχει και ένα καλο salary συνήθως για αυτές τις θέσεις επιλέγουν ατομα αυστηρά καθαρα από το ήδη υπάρχων βιογραφικό τους δημοσιεύσεις κλπ η με βάση τα χαρακτηριστικά του ατόμου και το μελλοντικό action plan τους;

Δεδομένου ότι περνάω interview και μετα από όλα αυτά περιμένω κάποιους μήνες την τελικη απόφαση τι πιθανότητες ρεαλιστικά εχω, καθως εχω περάσει ήδη 2 στάδια αξιολόγησης,

Γενικά τι πρέπει να προσέξω ώστε να αυξήσω της πιθανότητες επιλογής πέρα από το να ειμαι απολυτός real oπως είμαι ως τώρα;

Οι θέσεις για ιnternational student είναι 2 το πρόγραμμα αρχίζει τους πρώτους μήνες του 2018 και εφόσον αφορά ηδη professional candidates λόγω της φύσης του αντικειμένου θεωρώ λόγο εποχής ότι ο ανταγωνισμός φυσικά θα είναι με Ασιάτες και όχι τόσο με ΕΕ και Αμερικανούς.

ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΕΠΙΣΗΣ ΩΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ίσως κάποιοι μπείτε στον κοπο επειδή είδατε το post μου να ψάξετε στο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο για καποια Phd για λογούς τους οποίους δεν ξέρω, τουλάχιστον εγώ ενημερώθηκα οτι οι αιτήσεις, πάρα το deadline έχουν κλείσει και ανοίγουν για το έτος 2019. Δεν νομίζω οτι γίνετε με την λογική οποίος προλαβε προλαβε ίσως γίνετε για τον λόγο που προβλημάτισε και εμένα δηλαδή να προλάβουν ατομα της ΕΕ και Αμερικανοί να ενημερωθούν λίγο νωρίτερα απο τον Νοέμβριο που αυτοί ειχαν θέση στην αρχή ωστε να μπορούν να κάνουν τον προγραμματισμό τους καλυτέρα. Νομιζω οτι ειναι ενα φαουλ που στην πορεία διορθώσαν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...