Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχας δεν ειναι θεμα hardware οποτε αν θελει καποιος Moderator να αλλαξει section ας το κανει.

Ειναι το κλασσικο προβλημα των win10 που λεει οτι πασουιαστηκε καποιο προβλημα και ο υπολογιστης θα κανει επανεκιννηση. Κανει συλλογη πληροφοριων και μετα restart.

To τρελο ειναι οτι μπρει να γινει 3 φορες την ιδια ημερα εινα να κανει μια εβδομαδα να το κανει. Αν ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο και πως διορθωνεται θα ημουν υποχρεωμενος.

ΥΓ: για να μην  αρχισετε να ασχοληστε με το hardware

1) To τροφοδοτικο ειναι 750W της XFX

2) H cpu εχει φαει OC απο τα 3.4Ghz στα 4.8Ghz   i5 4690k

αλλα εχει πανω την ψυκτρα της arctic freeze evo15.

Δημοσ.

Κανω 1 revert σε στοκ και βλεπουμε. Αλλα εξηγησε μου κατι πρωτα. 5 χρονια σε OC χωρις καμια αλλαγη τωρα βρηκε να ξεκινησει. Σου εχει τυχει και μιλας απο εμπειρια το συγκεκριμενο restart ή απλα ακους OC και λες πολυ απλα stock?

Δημοσ.

Γενικα οταν κανεις κατι OC αρχιζεις να παιζεις εκτος προδιαγραφων.

5 χρονια δουλευει OC, που σημαινει αρχισε να εχει και φυσικη φθορα.

Μπορει να ειναι και απο την μητρικη επισης.

Απλα οταν το πας stock βλεπεις πιο ευκολα τι φταιει. (ισχυει για τα παντα αυτο)

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχας δεν ειναι θεμα hardware οποτε αν θελει καποιος Moderator να αλλαξει section ας το κανει.

Ειναι το κλασσικο προβλημα των win10 που λεει οτι πασουιαστηκε καποιο προβλημα και ο υπολογιστης θα κανει επανεκιννηση. Κανει συλλογη πληροφοριων και μετα restart.

To τρελο ειναι οτι μπρει να γινει 3 φορες την ιδια ημερα εινα να κανει μια εβδομαδα να το κανει. Αν ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο και πως διορθωνεται θα ημουν υποχρεωμενος.

ΥΓ: για να μην  αρχισετε να ασχοληστε με το hardware

1) To τροφοδοτικο ειναι 750W της XFX

2) H cpu εχει φαει OC απο τα 3.4Ghz στα 4.8Ghz   i5 4690k

αλλα εχει πανω την ψυκτρα της arctic freeze evo15.

Αυτο το setup εχει περασει ποτε prime95 για 1 ωρα;

ναι εχω ασχοληθει, μονο με Amd

έθεσες νεα standart ooc!!

Δημοσ.

καλησπερα!

για να μην ανοιγω αλλο θεμα γιατι εχω ιδιο προβλημα!

εχει περιπου 1μιση μηνα που ξαφνικα επανεκκινει ο υπολογιστης διχως να δεξει καποιο screen με σφαλμα αλλα οχι συχνα(πχ μπορει 3 μερες να μην κανει τιποτα, την επομενη να κανει 2 φορες ξαφνικα, μετα να κανει μετα απο 2 μερες κ.ο.κ)

ανοιξα το pc το καθαρισα εβαλα νεα παστα στον επεξεργαστη και γενικως το καθαριζω συχνα!

χαρακτηριστικα:

cpu: i5-6600k stock clock

psu: thermaltake smart se series 630W cm 87+

ειναι εντελως εκνευριστικο ειδικα την ωρα που παιζω moba online να μου κανει reboot στο ''ασχετο''

υπαρχει κανα diagnostic tool που να δειχνει αποτι προηλθε ολο αυτο;

τι μπορω να κανω;

Δημοσ.

καλησπερα!

εχει περιπου 1μιση μηνα που ξαφνικα επανεκκινει ο υπολογιστης διχως να δεξει καποιο screen με σφαλμα αλλα οχι συχνα(πχ μπορει 3 μερες να μην κανει τιποτα, την επομενη να κανει 2 φορες ξαφνικα, μετα να κανει μετα απο 2 μερες κ.ο.κ)

ανοιξα το pc το καθαρισα εβαλα νεα παστα στον επεξεργαστη και γενικως το καθαριζω συχνα!

χαρακτηριστικα:

ειναι εντελως εκνευριστικο ειδικα την ωρα που παιζω moba online να μου κανει reboot στο ''ασχετο''

τι μπορω να κανω;

Να ανοιξεις θεμα!

Δημοσ.

Αυτο το setup εχει περασει ποτε prime95 για 1 ωρα;

ναι εχω ασχοληθει, μονο με Amd

έθεσες νεα standart ooc!

Περασε prime95 3 ωρες stable την πρωτη φορα που το clockαρα το ετρεχα stock για 3 μηνες κα μετα καρφωσα 100% multiplier και +0.8V στο Vcore.

Δημοσ.

καλησπερα!

χαρακτηριστικα:

τι μπορω να κανω;

https://www.intel.com/content/www/us/en/support/processors/000005567.html

Δημοσ.

Σε stock δεν μου εχει κανει τιποτα ακομα. Μαλλον ηταν αυτο. Θα το clockαρω χαμηλοτερα τωρα μαλλον στα 4.2 GHZ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...