web_assasin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 και λιγο λες.απλα το κανουν τυπικα επειδη πρεπει.γελοιο τελειως αν πω το 90% θα αρχισουν να γκρινιαζουν ολοι εδω μεσα. εγω ακομα παω και πηδαω μαντρες και κλεβω τριανταφυλλα παντως.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 αν πω το 90% θα αρχισουν να γκρινιαζουν ολοι εδω μεσα. εγω ακομα παω και πηδαω μαντρες και κλεβω τριανταφυλλα παντως. Ανεξάρτητα από τα δώρα, τον άγιο Βαλεντίνο κτλ, απαράδεκτο που κλεβεις λουλούδια από ξένα σπίτια!
web_assasin Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2017 Ανεξάρτητα από τα δώρα, τον άγιο Βαλεντίνο κτλ, απαράδεκτο που κλεβεις λουλούδια από ξένα σπίτια! δε μπουκαρω σε αυλες,ηρεμησε. τροπος του λεγειν το πηδαω μαντρες. απλα στην επαρχια ειναι ευκολο να βρεις λουλουδια. αμα βρω κανενα να εξεχει το καβατζωνω,απλα δεν παω να αγορασω. αν δε βρω τριανταφυλλο θα κοψω κανα νυχτολουλουδο
rus Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Seractil... αγάπη μου Eιναι φανερο ότι σε αυτό συμφωνούμε.
poulinos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 αν πω το 90% θα αρχισουν να γκρινιαζουν ολοι εδω μεσα. εγω ακομα παω και πηδαω μαντρες και κλεβω τριανταφυλλα παντως. συνηθως οταν λες την αληθεια γκρινιαζουν ολοι.truth hurts που λενε.χρυσες δουλειες κανουν αυτα τα καταστηματα τετοιες μερες(αγιου βαλεντινου).τραγικη ειρωνεια αυτη η κατασταση.την μια μερα αγαπη μου παρε τριανταφυλλα ή και το αναποδο αγαπη μου παρε αυτο δωρο και την επομενη μερα καβγαδες διαζυγια και παει λεγοντας.πρωτοτυπια για δωρα ,εκπληξεις κτλ ειναι αγνωστα.περπατημενο δρομο οι περισσοτεροι.με το πληθος παρεα οτι κανουν ολοι κανουν και αυτοι. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τα αυθόρμητα δώρα (γενικά όχι μόνο μεταξύ ζευγαριών) είναι πάντα τα πιο ωραία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα