Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα LG κλιματιστικο εδω και 6-7 χρονια.

Φετος εγινε συντηρηση, προστεθηκε φρεον και καθαριστηκε απο ψυκτικο ομως δεν λειτουργει το τηλεκοντρολ με τιποτα.

Μου ειπε ο τεχνικος οτι φταιει το "ματι", ειχα ενα universal χειριστηριο ομως δεν λειτουργει κι αυτο με τιποτα.

Προσπαθω να το ανοιξω με της μαμας εταιρειας το τηλεκοντρολ, στις 30-40 προσπαθειες θα αναψει και μετα για να κλεισει θελει αλλο τοσο.

Με συμφερει η επισκευη του η ειναι κατι ασυμφορο?

Δημοσ.

Γνωρίζω ελάχιστα αλλά για την κουβέντα και μόνο. Εφόσον σε ταλαιπωρεί η χρήση του και το κόστος ενός νέου κλιματιστικού είναι υψηλό.Μένει μόνο να ρωτήσεις την LG για το κόστος της επισκευής ή να πας την πλακέτα του κλιματιστικού σε κάποιον ηλεκτρονικό που αν μπορεί να την φτιάξει θα είναι εξαιρετικά πιο οικονομικός.
Είχα ακούσει από γνωστούς για αυτούς https://www.nextstep-labs.gr/episkeyh-hlektronikwn

Δημοσ.

Εχω αλλαξει μπαταριες, καμια προκοπη.

Δοκιμασα επισης και πασπαρτου τηλεκοντρολ το οποιο δουλευει σε αλλα ac αψογα, σε αυτο κανει ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κανει και το "μαμισιο"

Δημοσ.

Εχω αλλαξει μπαταριες, καμια προκοπη.

Δοκιμασα επισης και πασπαρτου τηλεκοντρολ το οποιο δουλευει σε αλλα ac αψογα, σε αυτο κανει ΟΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ κανει και το "μαμισιο"

Παρε το χειριστήριο του κλιματιστικού . Βάλε καινούριες μπαταρίες . Ενεργοποίησε την κάμερα στο κινητό σου  και κοίτα με την κάμερα του κινητου τις υπέρυθρες του χειριστηρίου .  Πάτα οποιοδήποτε κουμπί στο χειριστήριο και δες αν βλέπεις απο την κάμερα του κινητού σου να βγάζει φως απο τις υπέρυθρες . Αν δεν βγάζει πάντα όταν πατάς κάποιο κουμπί τότε έχει θέμα το χειριστήριο .

Αν όχι τότε το πιθανότερο είναι η πλακέτα η εσωτερική του κλιματιστικού .

Δημοσ.

Μήπως μετά την συντήρηση ο δέκτης υπερύθρων του κλιματιστικού δεν ευθυγραμίστηκε σωστά με το ανοιγμά στο καπάκι, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει επαρκής οπτική επαφή μεταξύ χειριστηρίου και δέκτη;

Δημοσ.

Μου το έκανε κι εμένα ακριβώς το ίδιο ένα LG και μετά άνοιγε μόνο από τον διακόπτη που είναι πάνω στο μηχάνημα Με μια σφαλιάρα στο κάτω μέρος του μηχανήματος όμως εφτιαξε

Δημοσ.

Το τηλεκοντρολ δουλευει παιδια, το "τρικ" με την καμερα δειχνει υπερυθρες σε ολα τα κουμπια απλα ετυχε να εχω ενα universal το οποιο και δοκιμασα χωρις να κανει τιποτα απολυτως

Το ματι δεν ξερω που ακριβως ειναι, ομως το εχω δοκιμασει στην εσωτερικη μοναδα σε καθε πιθανο σημειο - κατευθυνση με ποσοστο επιτυχιας 1 στις 50.

Και σφαλιαρα και φαπα του εχω ριξει, τιποτα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...