najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Εχει πολυ ωραια εμπειρια χρησης δεν λεω κανει ακριβος οτι το nokia 3310 παιρνει γρήγορα τηλέφωνα ....... το ειπα και το ξαναλεω αν θελεις ενα κινητο για 1.να βλεπεις Ταινίες σειρες 2. Gaming 3. Πληρος παραμετροποίησημο 4. Να συνδεεται παντου με usb 5. Να συνδεεται με ολα τα ασυρματα τυπου wifi nfc bluetooth ktl 6. Να εχει οθονη καταλληλη για την ηλιοφανεια της ελλαδας μας. 7. ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΟΠΟΙΔΗΠΟΤΕ PC 8.να μην κουβαλας παντα το ειδικο καλωδιο φορτησεις Απλα ΔΕΝ παιρνεις IPHONE Παιρνεις iphone αν 1.Δεν πολυασχολησε με την τεχνολογια. 2.κυριως το τηλ το θελεις μονο για να μηλας. 3.σε ενδιαφερει αν το sonic ανοιγει 2 sec πιο γρηγορα. 4. Δεν σε πειραζει που ειναι κλειστο απο παντου και συνεργάζεται μονο με τα ακριβα αξεσουαρ της εταιρειας. lul, δε πολυασχολεισαι με τεχνολογια λεει, εγω παντως κανω μεταπτυχιακο computer science Σουηδια και το 90% ειμαστε με μηλο εχεις δουλεψει ποτε mac os με iphone? για δοκιμασε και ξαναγραψε και πες μας για την καλυτερη εμπειρια
Heybro Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 lul, δε πολυασχολεισαι με τεχνολογια λεει, εγω παντως κανω μεταπτυχιακο computer science Σουηδια και το 90% ειμαστε με μηλο εχεις δουλεψει ποτε mac os με iphone? για δοκιμασε και ξαναγραψε και πες μας για την καλυτερη εμπειρια Αρμεγμα από παντού αυτή η εταιρεία. Καλά σας κάνει.
sils Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 lul, δε πολυασχολεισαι με τεχνολογια λεει, εγω παντως κανω μεταπτυχιακο computer science Σουηδια και το 90% ειμαστε με μηλο εχεις δουλεψει ποτε mac os με iphone? για δοκιμασε και ξαναγραψε και πες μας για την καλυτερη εμπειρια Και ο κολητος μου το τελειωσε με εναν λάπτοπ σειρα AMD E SERIES προσφορα απο eshop crazy sundays το είχε παρει 220 ευρα.....και τι εγινε.
najinblue3 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Είπαμε δε γουστάρεις το μήλο κατανοητό αλλά όχι και οποίος δεν ασχολείται με την τεχνολογια, αλλά ξέχασα ελληνικό φόρουμ, μπράβο στον φίλο σου 1
ziaba Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 lul, δε πολυασχολεισαι με τεχνολογια λεει, εγω παντως κανω μεταπτυχιακο computer science Σουηδια και το 90% ειμαστε με μηλο εχεις δουλεψει ποτε mac os με iphone? για δοκιμασε και ξαναγραψε και πες μας για την καλυτερη εμπειρια ούτε αναφορά παράδοσής μηνυμάτων δεν έχουν φαντάσου ποσό πίσω είναι... τι εμπειρία μπορεί να χουν ... άλλα μάλλον στην Σουηδία δεν θα χρησιμοποιούν sms πλέον πάρα μόνο snapchat 1
slk200gr Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Είπαμε δε γουστάρεις το μήλο κατανοητό αλλά όχι και οποίος δεν ασχολείται με την τεχνολογια, αλλά ξέχασα ελληνικό φόρουμ, μπράβο στον φίλο σου ομηρικες διαφωνιες υπαρχουν και στα ξενα φορουμ αλλα αυτο το σνομπαρισμα το εχετε γενικοτερα και οχι μονο με τι συσκευες της apple ούτε αναφορά παράδοσής μηνυμάτων δεν έχουν φαντάσου ποσό πίσω είναι... τι εμπειρία μπορεί να χουν ... άλλα μάλλον στην Σουηδία δεν θα χρησιμοποιούν sms πλέον πάρα μόνο snapchat αυτο παλι που το βαζεις ,ποτε δεν το καταλαβα 1
Neg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ρεσύ Heybro δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; To S8 απλά είναι ένα S7 με καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη και χειρότερη μπαταρία τίποτα παραπάνω που να αξίζει την αλλαγή όταν έχεις στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα Smartphone της αγοράς. Επίσης ρε Heybro από τότε που σε θυμάμαι ακόμη και σήμερα λες λες λες και κράζεις κυρίως για τα λεφτά και γλύφεις ακόμα τη Samsung επειδή κυκλοφορείς με ένα Note 3 που το έχεις ξεσκίσει στα Flashαρίσματα, υπάρχει και κόσμος που έχει και άλλες δουλειές από το να φλάσάρει Roms κάθε δεύτερο μήνα. Πολύ όμορφο κινητό το S8 αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου σε κατάστημα για 10 λεπτά και στο πρώτο δευτερόλεπτο μου έκανε Shuttering στην Lockscreen για εμένα απευθείας ήταν No-Go με τέτοια τιμή και Shuttering. Όταν θα αποφασίσει η Samsung να κυκλοφορήσει κάτι αξιόπιστο τότε τα λέμε, μέχρι τότε άλλα λόγια να μισιόμαστε σε κάθε Thread. Επίσης λες εσύ και μερικοί άλλοι ότι δεν ασχολούμαστε με την τεχνολογία, όπως και ο φίλος από πάνω ετσι και εγώ στον ίδιο κλάδο εργάζομαι, σε αντίθεση με τους περισσότερους που το παίζουν Nerds εδω μέσα και κριτικάρουν τους πάντες απλά επειδή φλασάρουν Roms που κατέβασαν από το XDA. 3
Fulgore Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ο συμφορουμιτης heybro στο άλλο γειτονικό forum μπήκε στο θέμα του s8+ για να το πράξει και μάλιστα το έβγαλε κατώτερο από το note 3 του. Μετά η appke του φταίει 3
D.Luffy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Επίσης λες εσύ και μερικοί άλλοι ότι δεν ασχολούμαστε με την τεχνολογία Στο μυαλό μερικών αυτοί που "ασχολούνται με την τεχνολογία" σημαίνει ότι κατεβάζουν με torrents ταινίες/σειρές, αντιγράφουν μουσική από Youtube και τα φορτώνουν όλα στο κινητό με drag and drop. Α, μπορεί να ελέγχουν και κανένα κλιματιστικό ή τηλεόραση με το IR... Γενικά, πρόβατα γι αυτούς είναι αυτοί που πληρώνουν για τη μουσική και τις ταινίες τους. Γι αυτό τους πειράζει το "κλειδωμένο" iPhone με το "ανάπηρο" λειτουργικό Ο συμφορουμιτης heybro στο άλλο γειτονικό forum μπήκε στο θέμα του s8+ για να το πράξει και μάλιστα το έβγαλε κατώτερο από το note 3 του. Μετά η appke του φταίει Α όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια δηλαδή 2
Heyhry 5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Στο μυαλό μερικών αυτοί που "ασχολούνται με την τεχνολογία" σημαίνει ότι κατεβάζουν με torrents ταινίες/σειρές, αντιγράφουν μουσική από Youtube και τα φορτώνουν όλα στο κινητό με drag and drop. Α, μπορεί να ελέγχουν και κανένα κλιματιστικό ή τηλεόραση με το IR... Γενικά, πρόβατα γι αυτούς είναι αυτοί που πληρώνουν για τη μουσική και τις ταινίες τους. Γι αυτό τους πειράζει το "κλειδωμένο" iPhone με το "ανάπηρο" λειτουργικό Α όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια δηλαδή Βασικά περισσότερα πληρώνω για ταινίες από τους περισσότερους εδώ μέσα μιας και έχω ote tv και έχω και συνδρομή σε Spotify και ετοιμάζομαι και για Netflix. Το iphone είμαι ανάπηρο από χρόνια. Αν το s8 είναι ένα s7 egde μακρόστενο τότε τι να πει και το iphone 7 Plus που είναι ένα iPhone 3 απλά με μεγαλύτερη οθόνη. Το s8 egde είναι αρκετά πιο δυσχρηστο από τα εξαιρετικά note 3 note 4 και έχουν αφαιρεθεί πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Προφανώς όμως είναι κλασεις ανώτερο από το 7 Plus που είναι μια από τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Ρεσύ Heybro δεν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια; To S8 απλά είναι ένα S7 με καλύτερη κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη και χειρότερη μπαταρία τίποτα παραπάνω που να αξίζει την αλλαγή όταν έχεις στα χέρια σου ένα από τα καλύτερα Smartphone της αγοράς. Επίσης ρε Heybro από τότε που σε θυμάμαι ακόμη και σήμερα λες λες λες και κράζεις κυρίως για τα λεφτά και γλύφεις ακόμα τη Samsung επειδή κυκλοφορείς με ένα Note 3 που το έχεις ξεσκίσει στα Flashαρίσματα, υπάρχει και κόσμος που έχει και άλλες δουλειές από το να φλάσάρει Roms κάθε δεύτερο μήνα. Πολύ όμορφο κινητό το S8 αλλά όταν το έπιασα στα χέρια μου σε κατάστημα για 10 λεπτά και στο πρώτο δευτερόλεπτο μου έκανε Shuttering στην Lockscreen για εμένα απευθείας ήταν No-Go με τέτοια τιμή και Shuttering. Όταν θα αποφασίσει η Samsung να κυκλοφορήσει κάτι αξιόπιστο τότε τα λέμε, μέχρι τότε άλλα λόγια να μισιόμαστε σε κάθε Thread. Επίσης λες εσύ και μερικοί άλλοι ότι δεν ασχολούμαστε με την τεχνολογία, όπως και ο φίλος από πάνω ετσι και εγώ στον ίδιο κλάδο εργάζομαι, σε αντίθεση με τους περισσότερους που το παίζουν Nerds εδω μέσα και κριτικάρουν τους πάντες απλά επειδή φλασάρουν Roms που κατέβασαν από το XDA. Για πες την αλλαγή από το iPhone 3 στο iPhone 7 Plus εκτός από μεγαλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα? Καμία Samsung δεν γλείφω όπως έχω γράψει είναι αρκετά χειρότερη από τα κινητά που έβγαζε παλιότερα αλλά όπως και να έχει είναι ανώτερα των iPhone στα παντα από οθόνη κάμερα μέχρι το εξαιρετικο Android. Ξυπνήστε κάποια στιγμή πλύση εγκεφάλου σας έχει κάνει η μηλιά.
vchristod84 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ο συμφορουμιτης heybro στο άλλο γειτονικό forum μπήκε στο θέμα του s8+ για να το πράξει και μάλιστα το έβγαλε κατώτερο από το note 3 του. Μετά η appke του φταίει Και απαντάει από δεύτερο προφίλ...
D.Luffy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Βασικά περισσότερα πληρώνω για ταινίες από τους περισσότερους εδώ μέσα μιας και έχω ote tv και έχω και συνδρομή σε Spotify και ετοιμάζομαι και για Netflix. Το iphone είμαι ανάπηρο από χρόνια. Αν το s8 είναι ένα s7 egde μακρόστενο τότε τι να πει και το iphone 7 Plus που είναι ένα iPhone 3 απλά με μεγαλύτερη οθόνη. Το s8 egde είναι αρκετά πιο δυσχρηστο από τα εξαιρετικά note 3 note 4 και έχουν αφαιρεθεί πολλές χρήσιμες λειτουργίες. Προφανώς όμως είναι κλασεις ανώτερο από το 7 Plus που είναι μια από τα ίδια με τα προηγούμενα χρόνια. Για πες την αλλαγή από το iPhone 3 στο iPhone 7 Plus εκτός από μεγαλύτερη οθόνη καλύτερη κάμερα? Καμία Samsung δεν γλείφω όπως έχω γράψει είναι αρκετά χειρότερη από τα κινητά που έβγαζε παλιότερα αλλά όπως και να έχει είναι ανώτερα των iPhone στα παντα από οθόνη κάμερα μέχρι το εξαιρετικο Android. Ξυπνήστε κάποια στιγμή πλύση εγκεφάλου σας έχει κάνει η μηλιά. Α να και καινούργιος λογαριασμός... οκ. Αρχίζω να πιστεύω ότι τουλάχιστον 4-5 άτομα εδώ μέσα είστε στην ουσία το ίδιο πρόσωπο αλλά τέσπα. Πρώτα απ' όλα τα Note είναι ξεχωριστή σειρά από τα Galaxy με διαφορετικό προσανατολισμό και δυνατότητες. Το S8 ακολουθεί τα προηγούμενα Galaxy λοιπόν με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Ποιες χρήσιμες λειτουργίες αφαιρέθηκαν (πλην ίσως της αποσπώμενης μπαταρίας) σε σχέση με τα πρηγούμενα? Το πενάκι που δεν υπήρχε ανέκαθεν στη σειρά? Όσο αναφορά την "αναπηρία" του iPhone μην είσαι και τόσο σίγουρος. Εφόσον ετοιμάζεσαι και για Netflix σε βλέπω να περνάς τελικά και από Apple μεριά και μετά να γράφεις για την ανωτερότητα του τηλεφώνου σου (και του λειτουργικού) με διαφορετικό όνομα εδώ μέσα...
Heyhry 5 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 (επεξεργασμένο) Α να και καινούργιος λογαριασμός... οκ. Αρχίζω να πιστεύω ότι τουλάχιστον 4-5 άτομα εδώ μέσα είστε στην ουσία το ίδιο πρόσωπο αλλά τέσπα. Πρώτα απ' όλα τα Note είναι ξεχωριστή σειρά από τα Galaxy με διαφορετικό προσανατολισμό και δυνατότητες. Το S8 ακολουθεί τα προηγούμενα Galaxy λοιπόν με κάποιες μικρές βελτιώσεις. Ποιες χρήσιμες λειτουργίες αφαιρέθηκαν (πλην ίσως της αποσπώμενης μπαταρίας) σε σχέση με τα πρηγούμενα? Το πενάκι που δεν υπήρχε ανέκαθεν στη σειρά? Όσο αναφορά την "αναπηρία" του iPhone μην είσαι και τόσο σίγουρος. Εφόσον ετοιμάζεσαι και για Netflix μπορεί να περάσεις τελικά και από Apple μεριά και μετά να γράφεις για την ανωτερότητα του τηλεφώνου σου (και του λειτουργικού) με άλλο όνομα εδώ μέσα... . Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2017 από Heyhry 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα