Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγινε. Σας ευχαριστω και παλι!

Γενικα οτι απορια εχεις παιρνεις εδω 181818 ειναι η εξυπηρέτηση πελατών της εθνικής και ειναι 24ωρο

Δημοσ.

καλησπερα. για να μν ανοιγω καινουργιο topic, ήθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει να απαντησει.

θέλω να στειλω χρηματα στο εξωτερικο μεσω εθνικης τραπεζας.

στις επιλογες που εχει, υπαρχει μια π γραφει 'εμβασμα online'

γνωριζει κανεις τι κανει αυτη η επιλογη?

Δημοσ.

καλησπερα. για να μν ανοιγω καινουργιο topic, ήθελα να κανω μια ερωτηση και οποιος γνωριζει να απαντησει.

θέλω να στειλω χρηματα στο εξωτερικο μεσω εθνικης τραπεζας.

στις επιλογες που εχει, υπαρχει μια π γραφει 'εμβασμα online'

γνωριζει κανεις τι κανει αυτη η επιλογη?

Νομίζω αυτο ισχύει μόνο για μεταφορες στο εσωτερικό, όχι για εξωτερικό. Φαινονται αμεσα τα χρηματα με αυτη την επιλογη αν γινει η μεταφορα σε εργασιμη μερα και ωρα

Δημοσ.

Το online είναι μεταξύ ελληνικών τραπεζών για να τα στέλνει άμεσα.

Για να στείλεις στο εξωτερικό θα πας στις Μεταφορές και εκεί που λέει Προς, στο παράθυρο που θα ανοίξει θα πατήσεις τράπεζα εξωτερικού.

Δημοσ.

Όλα αυτά πρέπει να γίνουν με φυσική παρουσία σε Εθνική Τράπεζα. Να τονίσω ότι αν αλλάξεις νούμερο κινητού, καλό θα είναι να πας στη Τράπεζα ξανά και να δηλώσεις τον νέο σου αριθμό, όπου θα σου έρχονται τα sms για επιβεβαιώσεις και ότι άλλο χρειαστεί.

• 2 χρόνια αργότερα...
  • 7 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 25/6/2017 στις 1:57 ΜΜ, Alex-V είπε

Θελω να δω online το υπολοιπο μου. Κατεβασα το ibank στο κινητο, αλλα θελει username και μυστικο κωδικο. Πως τα φτιαχνω αυτα? Σορυ για την ασχετιλα μου απλα δεν εχω ασχοληθει ποτε. Ειχα συνηθισει με το ATM

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...