liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Παιδια μου ηρθε ενας νταμπλας, πηρα σημερα ενα email αποδειξη στο paypal οτι πληρωσα σε λογαριασμους microsoft 69 ευρω... Κατι που δεν εδωσα ποτε αδεια να γινει... Πατησα στο paypal οτι ειναι unauthorized η συναλλαγη και αλλαξα τον κωδικο στο paypal... Kαι περιμενω... Aυτο τωρα πως εγινε? Χωρις να δωσω καν εγκριση... Θα τα παρω πισω? Και πως? (Σκεφτηκα μηπως εγινε τιποτα αυτοματα απο συνδρομη δωρεαν ακαδημαικη στο office 365... αλλα και παλι πως εγιναν ολα χωρις να ενημερωθω? πφφφφ
ApSiMan Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 69 μου θυμίζει ανανέωση σε office 365... Μήπως είχε αλλάξει η ρύθμιση σε auto renewal και δεν το πήρες χαμπάρι? τι συνδρομές έχεις/είχες σε Microsoft? 1
Damachi Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Εμένα μου ηρθε αυτο ..... Απο το Xbox1 που πηγε στο service ο χτυπημένος δισκος κατεληξε Ταϊλάνδη ;; Εντοπίσαμε κάτι ασυνήθιστο σε μια πρόσφατη είσοδό σας στο λογαριασμό Microsoft *****@.gr. Για να σας προστατεύσουμε, ζητήσαμε μια επιπλέον δοκιμασία ασφάλειας.Λεπτομέρειες εισόδου:Χώρα/περιοχή: ΤαϊλάνδηΔιεύθυνση IP: 113.53.129.52Ημερομηνία: 24/6/2017 4:29 πμ (EET) Φυσικα @ρχιδια καλαβρεζικα η δοκιμασία ασφάλειας - ο λογαριασμος ειχε ήδη παραβιαστει αλλα ειχα φροντισει να αποσυνδεσω καρτες πριν το στειλω .
ELTASSOS Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 ΓΙΑ αυτό το λογο, που αναφέρατε, ποτε δεν αγοράζω προιοντα μαικροσοφτ
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Παιδια μου ηρθε ενας νταμπλας, πηρα σημερα ενα email αποδειξη στο paypal οτι πληρωσα σε λογαριασμους microsoft 69 ευρω... Κατι που δεν εδωσα ποτε αδεια να γινει... Πατησα στο paypal οτι ειναι unauthorized η συναλλαγη και αλλαξα τον κωδικο στο paypal... Kαι περιμενω... Aυτο τωρα πως εγινε? Χωρις να δωσω καν εγκριση... Θα τα παρω πισω? Και πως? (Σκεφτηκα μηπως εγινε τιποτα αυτοματα απο συνδρομη δωρεαν ακαδημαικη στο office 365... αλλα και παλι πως εγιναν ολα χωρις να ενημερωθω? πφφφφ Συνδέσου στο ππ και μετα πατα το λινκ https://www.paypal.com/webapps/customerprofile/summary.view μετα πάτα ->"My money" μετά στην επιλογή "My preapproved payments" πάτα ->"Update" και έλεγξε εκει αν εχεις συνδρομές 1
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Παιδια το τσεκαρα... Ειχα το φοιτητικο office 365 δωρεαν για ενα χρονο, το ειχα παρει ματι εδω και το ειχα βαλει. Διαπιστωσα οτι μονο του ειχε μπει στις αυτοματες συναλλαγες και μου το ενεργοποιησε τωρα που βρηκε χρημα μεσα στην καρτα που εβαλα προσφατα... Προσπαθουσε εδω και μηνες και ηταν ολα denied επειδη δεν ειχε χρηματα... πφφφφ Δεν ειχα βαλει ποτε μου να γινει κατι τετοιο, και ομως την πατησα... Τωρα το απενεργοποιησα, αλλα τα λεφτα πανε???
slk200gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 ΓΙΑ αυτό το λογο, που αναφέρατε, ποτε δεν αγοράζω προιοντα μαικροσοφτ Αυτή είναι λύση, βρε κάτι ατομα 2
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Παιδια το τσεκαρα... Ειχα το φοιτητικο office 365 δωρεαν για ενα χρονο, το ειχα παρει ματι εδω και το ειχα βαλει. Διαπιστωσα οτι μονο του ειχε μπει στις αυτοματες συναλλαγες και μου το ενεργοποιησε τωρα που βρηκε χρημα μεσα στην καρτα που εβαλα προσφατα... Προσπαθουσε εδω και μηνες και ηταν ολα denied επειδη δεν ειχε χρηματα... πφφφφ Δεν ειχα βαλει ποτε μου να γινει κατι τετοιο, και ομως την πατησα... Τωρα το απενεργοποιησα, αλλα τα λεφτα πανε??? Μονο του δεν μπαινει τιποτα στο ππ. απλα οταν το εβαλες κατι σου ζήτησε και εκανες κλικ (ενα κλικ που σου στοίχισε 69 ευρω) τωρα ανοιξε ενα case στην συναλλαγη αυτη μηπως και στα επιστρεψει το ππ.
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μονο του δεν μπαινει τιποτα στο ππ. απλα οταν το εβαλες κατι σου ζήτησε και εκανες κλικ (ενα κλικ που σου στοίχισε 69 ευρω) τωρα ανοιξε ενα case στην συναλλαγη αυτη μηπως και στα επιστρεψει το ππ. Το εκανα report απο την πρωτη στιγμη ως unauhtorized και δεν με αφηνει να κανω dispute ... Τι αλλο μπορω να κανω? Δεν παιζει να εβαλα τους κωδικους του paypal στη microsoft.. Απλα εχω το Paypal στο hotmail της και απο εκει παιζει να μου καναν την αντιστοιχιση.. τι να πω...
NikosKallithea Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το εκανα report απο την πρωτη στιγμη ως unauhtorized και δεν με αφηνει να κανω dispute ... Τι αλλο μπορω να κανω? Δεν παιζει να εβαλα τους κωδικους του paypal στη microsoft.. Απλα εχω το Paypal στο hotmail της και απο εκει παιζει να μου καναν την αντιστοιχιση.. τι να πω... Το hotmail γνώμη μου ειναι σιγα σιγα να το εγκαταλείψεις Απο συνδρομες αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσες να παρεις πισω χρηματα, καποιος αλλος που το εχει πρόσφατο μπορει να μας πει 1
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Το hotmail γνώμη μου ειναι σιγα σιγα να το εγκαταλείψεις Απο συνδρομες αν θυμαμαι καλα δεν μπορουσες να παρεις πισω χρηματα, καποιος αλλος που το εχει πρόσφατο μπορει να μας πει T T Το yahoo το εχω γεματο με εκατομμυρια μηνυματα και οτι να ναι λογαριασμους, το gmail φοβομουν μην την παθω γιατι ειναι παντου στο κινητο μεχρι στην καθε χαζοεφαρμογη και για εκανα hotmail μονο για το paypal, και την πατησα απο εκει???
sistah Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τι σχεση εχει τι mail provider εχεις?Σε παρα πολλες περιπτωσεις, οταν κανεις register για καποια free περιοδο ενος προγραμματος/συνδρομες κτλ που απαιτει συνδεση με paypal, στους ορους πριν το τελευταιο κλικ αναφερει οτι θα μπει ως pre approved payment.Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει παντοτε να πηγαινουμε αμεσως μετα στο paypal και να ακυρωνουμε την αυτοματη πληρωμη.Μαγικα δεν μπηκε, ουτε ειναι scam απο την MS, απλα δεν γνωριζες. 1
zaccki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μιλα με PayPal να τους εξηγήσεις ότι έκανες λάθος και δεν είναι unauthorized το payment. Γιατί παρ'ολο που δεν το γνώριζες είχες δώσει την έγκριση για το pre approved payment οπως λεει και ο sistah. Αυτό το λέω για να φανείς σωστός απέναντι στο PayPal και να μην γίνεις "flagged". Επικοινώνησε με MS να δεις τι μπορεί να γίνει αν μπορεί να γίνει κάτι γιατί όπως γράφεις παραπάνω προσπαθούσε να κάνει τη χρέωση για μήνες άρα έστω εν αγνοία σου χρησιμοποιούσες την υπηρεσία για αυτούς του μήνες πλέον της free περιόδου.
liverpoolman Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Τι σχεση εχει τι mail provider εχεις? Σε παρα πολλες περιπτωσεις, οταν κανεις register για καποια free περιοδο ενος προγραμματος/συνδρομες κτλ που απαιτει συνδεση με paypal, στους ορους πριν το τελευταιο κλικ αναφερει οτι θα μπει ως pre approved payment. Αυτο σημαινει οτι θα πρεπει παντοτε να πηγαινουμε αμεσως μετα στο paypal και να ακυρωνουμε την αυτοματη πληρωμη. Μαγικα δεν μπηκε, ουτε ειναι scam απο την MS, απλα δεν γνωριζες. Aπλα αυτο που λεω ειναι οτι ποτε δεν εδωσα τους κωδικους του paypal μου στην microsoft ωστε να προσθεσει αυτοματα αυτη την επιλογη στο paypal μου.. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως το εκαναν? Δεν παραβιαζει τα διακιωματα μου? Επισης η ανανεωση ηταν να γινει απο τον Απριλιο και εγινε τωρα γιατι την προηγουμενη εβδομασα συνεδεσα νεα καρτα στο paypal με χρημα, ενω οι παλιες δεν ειχαν μεσα... Μιλα με PayPal να τους εξηγήσεις ότι έκανες λάθος και δεν είναι unauthorized το payment. Γιατί παρ'ολο που δεν το γνώριζες είχες δώσει την έγκριση για το pre approved payment οπως λεει και ο sistah. Αυτό το λέω για να φανείς σωστός απέναντι στο PayPal και να μην γίνεις "flagged". Επικοινώνησε με MS να δεις τι μπορεί να γίνει αν μπορεί να γίνει κάτι γιατί όπως γράφεις παραπάνω προσπαθούσε να κάνει τη χρέωση για μήνες άρα έστω εν αγνοία σου χρησιμοποιούσες την υπηρεσία για αυτούς του μήνες πλέον της free περιόδου. Δεν ξερω που να απυθυνθω πραγματικα... Στην microsoft δεν βρισκω καποιο email επικοινωνιας, παρα μονο αυτο ρομποτ που επιλυει προβληματα. Το ιδιο πανω κατω και στο paypal. Εχει ενα τηλεφωνο αλλα δεν ξερω καν τι χρεωσεις παιζουν, μην πατησω παραπανω
zaccki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2017 Aπλα αυτο που λεω ειναι οτι ποτε δεν εδωσα τους κωδικους του paypal μου στην microsoft ωστε να προσθεσει αυτοματα αυτη την επιλογη στο paypal μου.. Αυτο δεν μπορω να καταλαβω πως το εκαναν? Δεν παραβιαζει τα διακιωματα μου? Επισης η ανανεωση ηταν να γινει απο τον Απριλιο και εγινε τωρα γιατι την προηγουμενη εβδομασα συνεδεσα νεα καρτα στο paypal με χρημα, ενω οι παλιες δεν ειχαν μεσα... Δεν ξερω που να απυθυνθω πραγματικα... Στην microsoft δεν βρισκω καποιο email επικοινωνιας, παρα μονο αυτο ρομποτ που επιλυει προβληματα. Το ιδιο πανω κατω και στο paypal. Εχει ενα τηλεφωνο αλλα δεν ξερω καν τι χρεωσεις παιζουν, μην πατησω παραπανω Όταν πήρες την προσφορά που είπες πέρυσι θυμάσαι τι στοιχεία συμπλήρωσες? Ή γενικότερα θυμάσαι αν έχεις συνδέσει ποτέ το paypal με την ms?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα