Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στο ενα mail μου στειλαν οτι θα ρωτησουν περισσοτερες πληροφοριες στην microsoft τις επομενες μερες, και στο αλλο μου εστειλαν το παρακατω. Τι λετε υπαρχει περιπτωση να τα δωσουν πισω?

We reviewed the information regarding the claim below and have accepted your claim. We credited the full disputed transaction amount of 69,00 EUR to your PayPal balance or funding source you used to complete this transaction. This credit should appear within 24 to 48 hours.

This case is now closed. We are sorry that you experienced a problem with this transaction, but hope you are happy with the outcome of this case.

Όταν πήρες την προσφορά που είπες πέρυσι θυμάσαι τι στοιχεία συμπλήρωσες?

Ή γενικότερα θυμάσαι αν έχεις συνδέσει ποτέ το paypal με την ms?

Θυμαμαι ναι, δεν ειχα πουθενα συνδεσει ουτε καν υπηρχε αναφορα στο paypal μου...

Δημοσ.

Σου γράφουν ότι στα έδωσαν. Θα φανουν συντομα στην κάρτα σου.

Το θεμα ειναι οτι λογικα θα επικοινωνήσουν με ms.

Μιλα με την ms και εξηγησε την κατάσταση. Γιατί αν δεν έχεις καταχωρήσει πουθενά το paypal σε σχέση με την ms ίσως να υπάρχει υποκλοπή των στοιχείων σου.

• Like 1
Δημοσ.

Σου γράφουν ότι στα έδωσαν. Θα φανουν συντομα στην κάρτα σου.

Το θεμα ειναι οτι λογικα θα επικοινωνήσουν με ms.

Μιλα με την ms και εξηγησε την κατάσταση. Γιατί αν δεν έχεις καταχωρήσει πουθενά το paypal σε σχέση με την ms ίσως να υπάρχει υποκλοπή των στοιχείων σου.

Mακαρι να λεν αληθεια... Απλως για να μιλησω με microsoft υπαρχει μονο ενα τηλεφωνο εξωτερικου, δεν υπαρχει email, και επισης ενα ρομποτ που σου απαντα σε ερωτησεις online... Επισης τσεκαρα τον λογαριασμο του office 365 και οντως ηταν ενεργοποιημενο αυταματα το paypal και οντως μου το ενεργοποιησαν εκ νεου... Το θεμα ειναι οτι εκει δεν το ειχα συνδεσει εγω ποτε, αλλα δν νομιζω να ειναι ουτε καν υποκλοπη απο εξω... Ισως να ειναι σφαλμα της microsoft το μονο που μπορω να εξηγησω παιδια... Γιατι εχω το paypal Μου στο hotmail με ιδιους κωδικους... Δεν μπορω να βρω αλλη εξηγηση

Δημοσ.

Μήπως κάπου σου είχε ζητηθεί το paypal και δεν το θυμάσαι?

Αν υπάρχει κάποιος φίλος που πήρε και αυτός τη free περίοδο ας το επιβεβαιώσει.

Αυτό στο λέω για να μην τυχόν έχει υπάρξει παραβιάση κάποιου/ων λογαρισμού/ων σου και πρέπει να αλλάξεις κωδικούς κτλ.

Δημοσ.

^^
Mε εντυπωσιαζει το γεγονος οτι απορριπτει κατηγορηματικα το οτι πριν 1+χρονο θυμαται οτι ΔΕΝ προσθεσε καποιο payment method ωστε να προχωρησει η trial περιοδος ενω το δοκιμασα τωρα μολις και απαιτει login με το Paypal.

Δεν μπορει η Microsoft να κανει login και approve το paypal σου ακομα και αν εχεις το ιδιο email/passoword.
Κατι αλλο καταλαβες μιλωντας με τον εκπροσωπο.

Δημοσ.

^^

Mε εντυπωσιαζει το γεγονος οτι απορριπτει κατηγορηματικα το οτι πριν 1+χρονο θυμαται οτι ΔΕΝ προσθεσε καποιο payment method ωστε να προχωρησει η trial περιοδος ενω το δοκιμασα τωρα μολις και απαιτει login με το Paypal.

Δεν μπορει η Microsoft να κανει login και approve το paypal σου ακομα και αν εχεις το ιδιο email/passoword.

Κατι αλλο καταλαβες μιλωντας με τον εκπροσωπο.

Ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν εδωσα τους κωδικους μου του paypal στη ms... Αυτο λεω, παιζει αθελα μου τοτε να ειχε επιλεχθει η αυτοματη ανανεωση ενα χρονο μετα, αν και ακομα και γι αυτο αμφιβαλλω... Αλλο ομως να μπαινεις στο office 365 στα billings σου,οπως εγω σημερα και να βλεπεις το paypal σου να ειναι συνδεδεμενο και ανοικτο εκει... αυτο λεγεται απατη για μενα

Δημοσ.

Αυτό που λες δεν γίνεται. Οταν έκανες εγγραφή η Microsoft σου ζήτησε μια μεθοδο πληρωμής για το renewal... Εσυ εκεί έβαλες το PayPal και απλά δεν το θυμάσαι. Τωρα μόνης της η microsoft να "μπήκε" στο PayPal σου και να έβαλε τον εαυτό της στα pre-authorized payments .....ειναι ιστοριες για αγριους.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειμαι σιγουρος οτι ποτε δεν εδωσα τους κωδικους μου του paypal στη ms... Αυτο λεω, παιζει αθελα μου τοτε να ειχε επιλεχθει η αυτοματη ανανεωση ενα χρονο μετα, αν και ακομα και γι αυτο αμφιβαλλω... Αλλο ομως να μπαινεις στο office 365 στα billings σου,οπως εγω σημερα και να βλεπεις το paypal σου να ειναι συνδεδεμενο και ανοικτο εκει... αυτο λεγεται απατη για μενα

Δεν δινεις τους κωδικους του Paypal στην ΜS.

Tην μια και μοναδικη φορα που θα προσθεσεις ως επιλογη πληρωμης την μεθοδο Paypal η σελιδα θα σε ανακατευθυνει για να κανεις login με το username και password που μονο εσυ γνωριζεις και μετα να πατησεις accept οτι δεχεσαι να πληρωνεις την Microsoft με αυτον τον τροπο.

Στο accept λοιπον, αναφερει οτι δεχεσαι να πληρωνεις και μελλοντικα ολα τις τα προϊοντα χωρις να χρειαζεται να επαναλαβεις την παραπανω διαδικασια.

Για λογους ευκολιας γινεται αλλα προκαλει και προβληματα σε εκεινους που δεν προσεχουν τι δεχονται και τι οχι. Αρα ο εκπροσωπος σωστα σου ειπε πως η ανανεωση της συνδρομης γινεται αυτοματα ΕΑΝ και εφοσον το αποδεχθεις εξαρχης.

Επεξ/σία από sistah
  • Like 1
Δημοσ.

Δεν δινεις τους κωδικους του Paypal στην ΜS.

Tην μια και μοναδικη φορα που θα προσθεσεις ως επιλογη πληρωμης την μεθοδο Paypal η σελιδα θα σε ανακατευθυνει για να κανεις login με το username και password που μονο εσυ γνωριζεις και μετα να πατησεις accept οτι δεχεσαι να πληρωνεις την Microsoft με αυτον τον τροπο.

Στο accept λοιπον, αναφερει οτι δεχεσαι να πληρωνεις και μελλοντικα ολα τις τα προϊοντα χωρις να χρειαζεται να επαναλαμβανεις την παραπανω διαδικασια.

Για λογους ευκολιας γινεται αλλα προκαλει και προβληματα σε εκεινους που δεν προσεχουν τι δεχονται και τι οχι. Αρα ο εκπροσωπος σωστα σου ειπε πως η ανανεωση της συνδρομης γινεται αυτοματα ΕΑΝ και εφοσον το αποδεχθεις εξαρχης.

Kαπως ετσι εγινε λογικα... Τεσπα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...