kostasger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 καλησπερα εκανα μια παραγγελια απο κινα και μεσα στο φακελο ηταν το ενα απο τα 2 αντικειμενα εχει ξανατυχει σε καποιον κατι παρομοιο ?
LittyMeek Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Ναι συμβαινει, ξεχασαν να βαλουν το ενα αντικείμενο. Καλυτερα επικοινώνησε μαζί τους.
kostasger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 επικοινωνησα και μου ειπαν οτι εβαλαν και τα δυο μεσα και να ξανακοιταξω το πακετο
zio10 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 επικοινωνησα και μου ειπαν οτι εβαλαν και τα δυο μεσα και να ξανακοιταξω το πακετο Για όλα έχουν λύση οι Κινέζοι! Συμβαίνουν αυτά αλλά δεν ξέρω τι άκρη μπορείς να βγάλεις τώρα! Γι'αυτό κάποιοι τραβάνε βίντεο τα πακέτα όταν τα ανοίγουν! 1
scullyist Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Αν πλήρωσες με paypal, πες τους πως αν δεν σου επιστρέψουν από μόνοι τους τα χρήματα εντός 24ώρου, γι' αυτό που δεν έστειλαν, θα ανοίξεις dispute/claim στο pp για Item not received (το οποίο και να κάνεις, αν συνεχίσουν το βιολί τους). 1
kostasger Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2017 α ωραια αν και μου ειπαν οτι θα μου το ξαναστειλουν οποτε μια χαρα ευχαριστω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα