Προς το περιεχόμενο

Συμμαχία Facebook, Microsoft, Twitter και YouTube κατά του τρομοκρατικού περιεχομένου


deligkos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι να είναι άραγες τρομοκρατία;;;;;..... Αναρωτιούνται οι "φιλόσοφοι" του insomnia.

 

Γιατί δίνουν τόσα λεφτά σε τέτοια project όταν υπάρχουν παιδάκια στην Αφρική που πεινάνε σε 3, 2, 1....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολύ φασαρία για ένα post μου ρε παιδιά. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι από πότε είναι κακό να λέει κάποιος την γνώμη του. Όσο για το "όλοι είναι κακοί, καταλάβαμε" όποτε θέλετε να βρεθούμε να κεράσω καφέ να το συζητήσουμε λίγο διεξοδικά και αναλυτικά γιατί ένα τεχνολογικό φόρουμ δεν είναι για αναλύσεις.

Που ξέρετε μπορεί να καταλαβαίνω κάτι παραπάνω μπορεί και να κάνω λάθος. Γι' αυτό συζητάει ο κόσμος για να δει τα πράγματα και από άλλη μεριά. Αν ήταν να λέμε όλοι τα ίδια δεν θα υπήρχε λόγος για κουβέντα.

Χαλαρά :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μαλλον το αναφερεις οτι στηριζεις / χαιρεσαι με τον θανατο καποιων παει προς εκεινη την κατευθυνση. Δεν νομιζω οτι χρειαζεται να χρησιμοποιηθει κατι περα απο την κοινη λογικη

κάνεις λάθος φίλε μου... πχ τρομοκρατία ήταν η εισβολή των δυτικών στην Λιβύη και η δολοφονία του Καντάφι(ήταν δικτάτορας αλλά ζούσαν καλύτερα απ ότι τώρα και φυσικά έγινε οτι έγινε για τις πετρελαιοπηγές οχι για την δημοκρατία που δεν υπάρχει πουθενά στον δυτικό κόσμο)..τρομοκρατία είναι αυτό που κάνει ο δυτικός συνασπισμός στην Συρία μαζί με  τους Σαοουδαραβες κοπρίτες (για ένα αγωγό ξεκίνησαν όλα) τρομοκρατία είναι η αραβική άνοιξη ,οι μυστικές υπηρεσίες βάλανε φωτιά σε όλη την μέση ανατολή το ίδιο πήγε να γίνει και στην Ελλάδα με αφορμή τον Γρηγοροπουλο(και μετά μας φόρτωσαν την ψεύτικη οικονομική κρίση )  κτλ κτλ σύμφωνα  με την λογική....έλα όμως που δεν είναι σύμφωνα  με τα τετρημενα των δυτικών υπηρεσιών και των ΜΜΕ.Σε ρωτάω λοιπόν ποιος ορίζει τι είναι η τρομοκρατία???ακόμα και η επανάσταση του 21 να γινόταν τώρα αν δεν εξυπηρετούσε συμφέροντα θα ονομαζόταν τρομοκρατία. Μην πέφτεις έτσι απλά ...όλα αυτά ήταν ευκαιρίες για να καταπατηθούν ατομικές ελευθερίες...και όχι δεν είμαι αναρχικός αριστερος  κτλ κτλ αλλά σκέφτομαι .

 

και ποιος η Microsoft και το facebook που αποδεδειγμένα συνεργάζονται με cia και nsa... έλεος.

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...