Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σε ολους. Μήπως ξερετε ποτε βγαινουν τα αποτελέσματα των πανελληνίων σε ΕΠΑΛ και ΓΕΛ (δεν ξέρω αν βγαινουν σε ξεχωριστες ημερομηνιες); Που μπαινουμε για να τα δουμε οταν βγουν;

ευχαριστω!

Δημοσ.

κυριολεκτικα λιγοτερο χρονο θα σου επαιρνε αυτο που ρωτας να το γκουγκλαρες, οπως σου εδειξε η bf, απο το να ανοιξεις ολοκληρο θεμα εδω μεσα....

και απορω γιατι μπηκες καν στον κοπο να το κανεις

• Like 1
Δημοσ.

Μπηκα στον κοπο να ανοιξω θεμα επειδη εδωσα πανελλήνιες μεσω επαλ και δεν υπαρχει σαφής ανακοινωση που να λεει εαν τα αποτελέσματα βγαινουν μαζι με τα αποτελέσματα του ΓΕΛ και γι αυτο εχω μπερδευτει. Καποιοι λεγανε 29,αλλοι 30 και γι αυτο υπεθεσα οτι μπορει να υπάρχει στο forum καποιος μαθητης ΕΠΑΛ που να ξερει.

Δημοσ.

Μπηκα στον κοπο να ανοιξω θεμα επειδη εδωσα πανελλήνιες μεσω επαλ και δεν υπαρχει σαφής ανακοινωση που να λεει εαν τα αποτελέσματα βγαινουν μαζι με τα αποτελέσματα του ΓΕΛ και γι αυτο εχω μπερδευτει. Καποιοι λεγανε 29,αλλοι 30 και γι αυτο υπεθεσα οτι μπορει να υπάρχει στο forum καποιος μαθητης ΕΠΑΛ που να ξερει.

προφανως και αφου δε διαχωριζονται οι ημερομηνιες, δε σου λενε πχ "για τα ΓΕΛ θα ανακοινωθουν 29 και για τα ΕΠΑΛ 30", θα ειναι στην ιδια ημερομηνια ρε φιλε!

https://results.it.minedu.gov.gr/ εδω θα μπορεις να τα δεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...