Gianni2191 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Γεια σας παιδια γραφω πρωτη φορα και θα ηθελα να μαθω καποιες πληροφοριες/εμπειριες/γνωμες απο ανθρωπους που εχουν σπουδασει εκει . Εδω και ενα χρονο κανω Ιταλικα και σπουδαζω (προπτυχιακο) στην Ελλαδα Μηχανικος ΑΥτοματισμου στο Τει Χαλκιδας. Φυσικα το τμημα το συγκεκριμενο ειναι αρκετα χαλια σε ολα και καποια στιγμη στην απελπισια μου σκεφτηκα να το ψαξω για εξωτερικο. Στην Ιταλια βρηκα καποια Πανεπιστημια και εστειλα email στους υπευθυνους ετσι ωστε να να ρωτησω αν μπορουν να αναγνωριστουν τα μαθηματα που εχω περασει εδω. Πηρα θετικες απαντησεις και ειδικα απο το Roma Tre στην Ρωμη και το Universita di Firenze στην Φλωρεντια. Να πω την αληθεια μου ψαχνω να βρω εστια εκει για να μεινω αν και ξερω οτι ειναι αρκετα δυσκολο μιας και τα ενοικια ειναι αρκετα υψηλα. Αν καποιος εχει εμπειρια απο σπουδες εκει αν αξιζει να κανω αυτο το βημα αν εχει σπουδασει στον συγκεκριμενο κλαδο κλπ και μπορει να μου δωσει μια ιδεα με τα συν και τα πλην θα το εκτιμουσα ιδιαιτερως. Σιγουρα ξερω οτι ειναι ενα δυσκολο βημα αλλα ψαχνω να βρω οτι μπορω καλυτερο πανω σε αυτο που σπουδαζω.
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2017 Για μένα καλυτερα να μην πας στην Ιταλία. Κατα μέσο ορο υα χρειαστείς 10+ χρόνια για να τελειώσεις τη σχολή σου, αν την τελειώσεις ποτέ. Αυτα με βαση την εμπειρία μου απο φίλους-γνωστούς. Μπαίνεις εύκολα αλλά βγαινεις δύσκολα. 1
Gianni2191 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Για μένα καλυτερα να μην πας στην Ιταλία. Κατα μέσο ορο υα χρειαστείς 10+ χρόνια για να τελειώσεις τη σχολή σου, αν την τελειώσεις ποτέ. Αυτα με βαση την εμπειρία μου απο φίλους-γνωστούς. Μπαίνεις εύκολα αλλά βγαινεις δύσκολα. Αυτο ειναι υποκειμενικο φιλε μου γιατι κ εγω εχω φιλο που τελειωσε την σχολη σε 3.5 χρονια (διαρκουν 3 χρονια) και οποτε θεωρω ειναι στο καθενα πως θα το αντιμετωπισει.
fsbmaniac Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Εξαρταται ποσα ευρω εχεις να δωσεις για να περνας μαθηματα ....
Pablo_Hasan Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Lol, έχετε προσωπική εμπειρία ή από αυτά που ακούσατε;
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Κάτι φίλοι μου ήταν 8 χρόνια Ιταλία και καλά για σπουδές.. Τωρα ο ένας άνεργος και ο άλλος μπαράκι δουλειά.. Κλαιν. Δνε νομίζω η Ιταλία να είναι καλό μέρος για σπουδές. Απλά είχαν Ώραια φοιτητικά χρόνια, ας φαν αυτά στα γεράματα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα