panosno1com Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 μηπως εννοεις το ατομικο βιβλιαριο υγειας ? που παλια εβγαινε απ τη νομαρχια (πληρωνες και το βιβλιαρακι) ενω πλεον ειναι ενα χαρτι απο ιδιωτη γιατρο ? (του δινεις και κανα 10-20 ευρω να στο σφραγισει) . Αυτο που θες ακτινογραφια θωρακος και παρασιτολογικη+καλλιεργεια στα shit ; σορρυ , εννοεις αυτο : http://www.dikaiologitika.gr/dikaiologitika/kep/28124/ergasia-se-katastimata-ygeionomikoy-endiaferontos 1
giorgolavos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 χρειαζεται για ολους οσους δουλευουν σε καταστηματα υγειονομικου ενδιαφεροντος (δηλ, σιγουρα οσοι εχουν να κανουν με φαγητο και ποτο). Πας σε παθολογο, βγαζεις πιστοποιητικο υγειας. Πας αστυνομια με το πιστοποιητικο υγειας και 2 φωτογραφιες και κανεις αιτηση για αδεια εργασιας σε καταστημα υγειονομικου ενδιαφεροντος Περιμενεις 20 μερες και πας παλι στην ατυνομια για να παρεις το χαρτι. 1
Miracle Worker Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Πολυ καλο το αρθρο Λογιστουλης. Μου φαινεται λιγο απιστευτο. Εγω και το αφεντικο νομιζαμε οτι χρειαζονται εξετασεις υγειας και ψαχναμε για γιατρους. Καθαρο Ποινικο μητρωο χρειαζεται και η πρωινη μου δουλεια, οποτε ειναι double facepalm. Οντως ισχυει τετοιο πραγμα ρε παιδια; Θα καραφλιασω(τελειως). Οχι τιποτε αλλο, δε μπορω να παω και για καφε λογω αυτης της λαλακιας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα