Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια.

Απο χτες παλευω να βρω τι φταει και δε μπορω. Λοιπον, καταρχας εκανα μια μεγαλη αναβαθμιση στο pc μου, αλλαζοντας μητρικη, cpu, gpu, ram.

Αφου τα κουμπωσα ολα πανω μια χαρα, δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη. Η οθονη γραφει no singal. Η συνδεσμολογια νομιζω πως ειναι ενταξει. Δοκιμασα να βαλω την οθονη και στη καρτα γραφικων αλλα και στη μητρικη αλλα τιποτα. Επισης οταν παταω το power button, δεν ακουω το ενα μπιπ. Δεν επρεπε να το ακουω;

Εβαλα τις μνημες σε αλλη θεση τιποτα. Εβγαλα τελειως τις μνημες ακουω τρια μπιπ. Εβγαλα μετα gpu και ακουω 4 συνεχομενα μπιπς.

Παντως ολα φαινονται οτι δουλευουν καλα μεα. Τα ανεμιστηραμια, τα λαμπακια ολα αναμμενα.

Εχω mb asrock ab350m pro4, asus gtx1060, ryzen 5 1600, 16 gb ram.

Δε ξερω τι αλλο να κανω. Μηπως εχει θεμα η μητρικη;

Δημοσ.

Εχω ακουσει οτι οι ryzen θελουν αρκετο χρονο στο πρωτο boot (λενε ακομα και 5 λεπτα). Δεν εχω ryzen και δεν το εχω ελεγξει αμα ισχυει. Εσυ το αφησες αρκετη ωρα απο την στιγμη που του εκανες το πρωτο boot; Επισης οι ram που πηρες τι συχνοτητα ειναι;

Δημοσ.

Παιδια. Τα εβγαλα ολα, τα τσεκαρα παλι τα καλωδια, εβαλα σε αλλη θεση τη ram και δουλεψε. Βεβαια εξακολουθει να μην κανει κανει μπιπ κατα το μπουταρισμα αλλα αφου εχω εικονα μπορω να δουλεψω πλεον. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω ακουσει οτι οι ryzen θελουν αρκετο χρονο στο πρωτο boot (λενε ακομα και 5 λεπτα). Δεν εχω ryzen και δεν το εχω ελεγξει αμα ισχυει. Εσυ το αφησες αρκετη ωρα απο την στιγμη που του εκανες το πρωτο boot; Επισης οι ram που πηρες τι συχνοτητα ειναι;

5 λεπτά γιατί? Για να σιτέψει?

Γεια σας παιδια.

Απο χτες παλευω να βρω τι φταει και δε μπορω. Λοιπον, καταρχας εκανα μια μεγαλη αναβαθμιση στο pc μου, αλλαζοντας μητρικη, cpu, gpu, ram.

Αφου τα κουμπωσα ολα πανω μια χαρα, δεν μου εμφανιζει τιποτα στην οθονη. Η οθονη γραφει no singal. Η συνδεσμολογια νομιζω πως ειναι ενταξει. Δοκιμασα να βαλω την οθονη και στη καρτα γραφικων αλλα και στη μητρικη αλλα τιποτα. Επισης οταν παταω το power button, δεν ακουω το ενα μπιπ. Δεν επρεπε να το ακουω;

Εβαλα τις μνημες σε αλλη θεση τιποτα. Εβγαλα τελειως τις μνημες ακουω τρια μπιπ. Εβγαλα μετα gpu και ακουω 4 συνεχομενα μπιπς.

Παντως ολα φαινονται οτι δουλευουν καλα μεα. Τα ανεμιστηραμια, τα λαμπακια ολα αναμμενα.

Εχω mb asrock ab350m pro4, asus gtx1060, ryzen 5 1600, 16 gb ram.

Δε ξερω τι αλλο να κανω. Μηπως εχει θεμα η μητρικη;

Την μητρική οθόνη την βάζεις μόνο στην κάρτα γραφικών. Δεν έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής για να δουλέψει με την μητρική.

Παιδια. Τα εβγαλα ολα, τα τσεκαρα παλι τα καλωδια, εβαλα σε αλλη θεση τη ram και δουλεψε. Βεβαια εξακολουθει να μην κανει κανει μπιπ κατα το μπουταρισμα αλλα αφου εχω εικονα μπορω να δουλεψω πλεον. Ευχαριστω για το ενδιαφερον παιδια.

Τι δούλεψε? Δηλ. άνοιξε και έχεις εικόνα κανονικά? Σε ποιες θέσεις τις έβαλες και δούλεψε?

Για να ακούσεις το μπιπ πρέπει να συνδέσεις το speaker στην μητρική.

Επεξ/σία από BlueBlood7
Δημοσ.

Την μητρική οθόνη την βάζεις μόνο στην κάρτα γραφικών. Δεν έχεις ενσωματωμένη κάρτα γραφικών ο επεξεργαστής για να δουλέψει με την μητρική.

Μπας και έχει θέμα ο imc όμως και δεν βλέπει θέσεις?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί. Μπορεί και οι μνήμες. Αλλά ας απαντήσει πρώτα τι εννοεί με το "δούλεψε".

Thanks για την διόρθωση.

Επεξ/σία από BlueBlood7
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια speaker εβαλα στο pc για να ακουω τα bips. Αφου οταν δεν ειχα ram η οταν δεν εβαζα gpu εκανε τα χαρακτηριστικα bips αναλογα το προβλημα.

Με το δουλεψε που ειπα εννοω οτι μπορεσα και ειδα εικονα. Το στησιμο, ολα φαινοταν οτι ηταν ολα μια χαρα απο καλωδια κλπ αλλα η οθονη δεν εδειχνε τιποτα. Εκανα διαφορες αλλαγες, αλλαξα θεσεις στη ram, αφησα ενα σκληρο, κουμπωσα ξανα ολα τα καλωδια και τελικα μου εδειξε οθονη. Πραγματικα δε μπορω να βρω τι δεν εκανα πριν και δε δουλευε.

Παντως κατα το boot εξακολουθει να μην κανει κανενα bip. Πρωτη φορα το συναντω αυτο σε μητρικη. Λατα τα αλλα ολα μια χαρα. Εβαλα λειτουργικο ολα ενταξει.

Δημοσ.

ουτε εμενα κανει μπεεπ, (το προτιμω) μαλλον ετσι πρεπει να ειναι τα

μηχανηματα, Silent Killers!  my setup: ddr2 1066-phenom ii x6 και 2 super

μηχανικοι hd-wd.

Δημοσ.

Όντως, μπήκα στο bios και μου είχε επιλογή για το bip. Το ενεργοποίησα γιατί το έχω συνηθίσει. :-D

• Like 1
Δημοσ.

ουτε εμενα κανει μπεεπ, (το προτιμω) μαλλον ετσι πρεπει να ειναι τα

μηχανηματα, Silent Killers!  my setup: ddr2 1066-phenom ii x6 και 2 super

μηχανικοι hd-wd.

ναι αλλα αν εχει σφαλμα δε θα ξερεις ποια συσκευη εχει το προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...