Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αδιστακτοι θρασσυδειλοι και κλεφτες στην πλειοψηφια τους. ...ειναι εγκληματικης φυσης ομαδα η οποια εκμεταλευετε την ομπρελα προστασιας που τους προσφερουν τα ανθρωπινα δικαιωματα αλλιως θα ειχαν εκαθαρριστει αν ειχαν τις ιδιες συμεριφορες. Ζουν απο την παρανομια. Το οτι ενα ποσοστο δεν ειναι ετσι ισχυει αλλα η καθολικη εικονα ειναι αυτη. Σε ολο τον κοσμο τους μισουν . Θελουν να ζουν οπως θελουν θελουν οπως θελουν νομους κτλ...εχουν παρει πολλα χρηματα και δανεια απο την πολιτεια και παρα πολλα απο την ελληνα φορολογουμενο και ακομα ειναι σε αυτη τη κατασταση. Ειχα φιλο στη σχολη ο οποιος ετυχε "ατυπη" υοθετησης απο μια οικογενεια και το παιδι σπουδασε και τελειωσε τo Πολυτεχνειο , σημερα εργαζεται σε πολυεθνικη στην Αθηνα. Δυστηχως το κακο τα κανουν οι ιδιες οι οικογενειες  οπου επικρατουν λαθος αποψεις για την ζωη των μπαλαμων για τις σπουδες για την φιλια την οικογενεια και τις σχεσεις... το εχουν σαν παραδοση ενα πραγμα...Επισης αν καποιος γινει πχ ιατρος τον δεχονται μονο αν κανει αγαθοεργιες ....πρεπει δηλαδη να ασκει δωρεαν πολλες φορες το επαγγελμα του και να κανει επισκεψεις σε αρρωστους...

• Like 3
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

οι γονεις σου δεν ειναι  ακροδεξια φασιστομουτρα που σε λενε ετσι..με τα χρονια το μαθαινειςπως λειτουργουν

Δημοσ.

οι γονεις σου δεν ειναι  ακροδεξια φασιστομουτρα που σε λενε ετσι..με τα χρονια το μαθαινειςπως λειτουργουν

ναι δεν λεω οτι εχουν αδικο αλλα ειναι το βρισκω υπερβολικο,οι συγκεκριμενοι "φαινοταν¨" ενταξει,θελω να πιστευω οτι δεν θα εχω θεμα

δεν ηξερε και τους δρομους της πολης...ειπαμε ουτε ηθοποιος δεν θα το επαιζε τοσο καλα

Δημοσ.

Χουλκ, το λιγότερο που εχεις να κάνεις είναι να βγάλεις ψεύτικη ταυτότητα, να κάνεις πλαστική προσώπου και να αλλάξεις χώρα. Τουλάχιστον!

Ή να καλέσεις την πρόνοια. Μπορεί να καθυστερήσουν λίγο γιατί κυκλοφορούν γονείς που δεν εμβολιάζουν τα παιδιά τους, αλλά θα βρουν και λίγο χρόνο για την περίπτωσή σου φαντάζομαι.

Το οτι ενα ποσοστο δεν ειναι ετσι ισχυει αλλα η καθολικη εικονα ειναι αυτη.

Νευρικό.

• Like 1
Δημοσ.

δεν ειναι υπερβολικοι οι γονεις σου.ειναι κανονας,τωρα αν πιστευεις οτι επεσες σε περιπτωση τι να σε πω.απλα ειναι τυπικη προσεγιση αναγνωριση εδαφους .αν αποφασισεις να αλλαξεις σταση απεναντι του παρατηρησε πως θα αλλαξει σταση καια η δικια του..εχε το νου σου.αν σε παρει χαμπαρι (που θα σε καταλαβει οτι ψυλιαστηκες κατι.δεν ειστε φιλοι.απο την εμπειρια της τακτικης του καταλαβαινει) μην σε φερθεις υποχωριτικα .

Δεν θελω να σε πανικοβαλω αλλα προσεχε.Σκοπιες εσυ θα βαρας.οι γονεις σου δεν θα πλωσουν την γκαφα.Γιατι γκαφα ειναι και ελπιζω να περασει μπαϊ

• Like 1
Δημοσ.

εγω και λογω δουλειας τα καλοκαιρια, τα'χω δει ολα πλεον με τους γυφτους.

παλιοτερα οικογενειακο μου προσωπο πηγε να μου κανει μια εξυπηρετηση με μια μετακομιση που επρεπε να κανω, και μου κουβαλησε δυο γυφτους με ενα τρικυκλο, πατερας και γιος συγκεκριμενα. 
Γυρναω σπιτι μου, και ακομα δεν ειχανε τελειωσει. Το κινητο μου αφαντο, αλλα τελικα στο τελος το πηρα πισω με διαφορου ειδους απειλες, χωρις να αναφερω καν αστυνομια διοτι γνωριζω πως δε νοιαζονται.

μακρια απο γυφτους παιδια, εγω βαση των δικων μου εμπειριων αυτο εχω να δηλωσω.

Δημοσ.

εγω και λογω δουλειας τα καλοκαιρια, τα'χω δει ολα πλεον με τους γυφτους.

παλιοτερα οικογενειακο μου προσωπο πηγε να μου κανει μια εξυπηρετηση με μια μετακομιση που επρεπε να κανω, και μου κουβαλησε δυο γυφτους με ενα τρικυκλο, πατερας και γιος συγκεκριμενα. 

Γυρναω σπιτι μου, και ακομα δεν ειχανε τελειωσει. Το κινητο μου αφαντο, αλλα τελικα στο τελος το πηρα πισω με διαφορου ειδους απειλες, χωρις να αναφερω καν αστυνομια διοτι γνωριζω πως δε νοιαζονται.

μακρια απο γυφτους παιδια, εγω βαση των δικων μου εμπειριων αυτο εχω να δηλωσω.

η δικια σου περιπτωση απλη και τυπικη.Γιατι κουτσα στραβα καπου θα τους ξαναπετυχαινες αν ηταν της περιοχης..Αυτοι ομως οι περαστικοι ειναι αλλο κεφαλαιο και πιο επικινδυνο.Δεν υπολογιζουν τιποτα.μπουκαρουν μαζευουν και μακαρι τουλαχιστων να μην εισαι μεσα στο σπιτι η αν εισαι να εχεις (προφυλαξεις)

Δημοσ.

η δικια σου περιπτωση απλη και τυπικη.Γιατι κουτσα στραβα καπου θα τους ξαναπετυχαινες αν ηταν της περιοχης..Αυτοι ομως οι περαστικοι ειναι αλλο κεφαλαιο και πιο επικινδυνο.Δεν υπολογιζουν τιποτα.μπουκαρουν μαζευουν και μακαρι τουλαχιστων να μην εισαι μεσα στο σπιτι η αν εισαι να εχεις (προφυλαξεις)

σημερα φευγει,αφου ειπε θα με παρει σημερα να εχουμε τελειωσει μεχρι το μεσημερι αν του το δωσω για να φυγει

Δημοσ.

αμα παρατηρησω κατι τι να κανω

τιποτα και κατα περιπτωση.δεν θα σε πουμε τι να κανεις.παντως να πονηρευσε.μην εισαι αφελης

Φευγει σε ειπε ε?

Μην ετοιμαζει το εδαφος ωστε να πεις -αποκλειεται να το εκανε αυτο.αυτο φιλος ειναι και εφυγε-

Το εφυγε που λεει ισως σημαινει- Target lock-

πες μας το αλλο.ακομα και αυτη την στιγμη μιλατε μαζι?

σημερα φευγει,αφου ειπε θα με παρει σημερα να εχουμε τελειωσει μεχρι το μεσημερι αν του το δωσω για να φυγει

Πλακα μας κανεις?ετσι θα το παρει και θα φυγει?χωρις χαρτι θα του το δωσεις?

• Moderators
Δημοσ.

Τι να του δωσεις μεχρι το μεσημερι, το μηχανακι?

Αν κρινω απο τη μεταβιβαση αυτοκινήτου δε γίνονται ετσι τσακ μπαμ αυτα. Επειδη δεν ξερω αν ειναι κλασικο παρασκευιατικο ή οχι και επειδη μπορει να το πετύχει και κάνεις σε καμια αναζητηση, ανεξαρτητως αν ειναι τσιγγάνος ή οχι, κοιτα μη σου δωσει χρήμα και εσυ του δωσεις κλειδια ετσι απλα και φύγει, δεν γίνονται ετσι αυτες οι αγοραπωλησιες, δεν ειναι κινητα.

• Like 1
Δημοσ.

τιποτα και κατα περιπτωση.δεν θα σε πουμε τι να κανεις.παντως να πονηρευσε.μην εισαι αφελης

Φευγει σε ειπε ε?

Μην ετοιμαζει το εδαφος ωστε να πεις -αποκλειεται να το εκανε αυτο.αυτο φιλος ειναι και εφυγε-

Το εφυγε που λεει ισως σημαινει- Target lock-

πες μας το αλλο.ακομα και αυτη την στιγμη μιλατε μαζι?

εεε ναι δεκα μερες λεει ηταν εδω και σημερα θα φυγει

ρε στην πισινα τον γνωρισα καθομασταν διπλα,για αυτο και μιλουσαμε 

Δημοσ.

Καλημέρα. Για αρχή τσέκαρες τα λεφτά που πήρες ότι δεν είναι πλαστα;

οι άνθρωποι αυτοί ψάχνουν πιτσιρικάδες που θα τους ρίξουν στάχτη στα μάτια για 50-100 ευρώ και παράλληλα φακελώνουν το σπίτι, την περιοχή κ.τ.λ

Τα τηλέφωνα σε ώρες βράδυνες θα είναι για τσεκάρισμα αν βρίσκεστε εκεί η διακοπές. Ένα σημάδι είναι να χτυπάει το σταθερό συνήθως βραδινές ώρες και να το κλείνουν αν απαντήσει κανείς πάλι για τσεκάρισμα ( το σταθερό βρίσκεται εύκολα πλέον).

Βασικά κακώς την έκανες την αγοροπωλησία.

Απλα αν ξανά τηλεφωνήσει κόψε του τον αέρα με ωραίο τρόπο και μην ξανασχοληθείς. Η άφησε να εννοηθεί ότι δουλεύει κάποιος απο την οικογένεια στην αστυνομία με κάποιο τρόπο ( π.χ το μηχανάκι που θέλει να αγοράσει, είναι στο όνομα του πατέρα σου αστυνομικού).

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα. Για αρχή τσέκαρες τα λεφτά που πήρες ότι δεν είναι πλαστα;

οι άνθρωποι αυτοί ψάχνουν πιτσιρικάδες που θα τους ρίξουν στάχτη στα μάτια για 50-100 ευρώ και παράλληλα φακελώνουν το σπίτι, την περιοχή κ.τ.λ

Τα τηλέφωνα σε ώρες βράδυνες θα είναι για τσεκάρισμα αν βρίσκεστε εκεί η διακοπές. Ένα σημάδι είναι να χτυπάει το σταθερό συνήθως βραδινές ώρες και να το κλείνουν αν απαντήσει κανείς πάλι για τσεκάρισμα ( το σταθερό βρίσκεται εύκολα πλέον).

Βασικά κακώς την έκανες την αγοροπωλησία.

Απλα αν ξανά τηλεφωνήσει κόψε του τον αέρα με ωραίο τρόπο και μην ξανασχοληθείς. Η άφησε να εννοηθεί ότι δουλεύει κάποιος απο την οικογένεια στην αστυνομία με κάποιο τρόπο ( π.χ το μηχανάκι που θέλει να αγοράσει, είναι στο όνομα του πατέρα σου αστυνομικού).

Δεν νομιζω να ειναι πλαστα.δεν ασχολουντε με 50-100 ευρω λεφτα εχουν αν ο στοχος ειναι για μεγαλυτερη μπαζα.Οπως ειπες σταχτη στα ματια

Με λιγα λογια...οι γυφτοι δεν ειναι χαζοι απλα ειναι οτι ειναι και αυτο που κανουν το κανουν πολυ καλυτερα απο εμας

Γυφτοι ειναι.οχι χαζοι

Αν πετυχουν και αφελεις..ευκολακι τοτε

Δημοσ.

Δεν νομιζω να ειναι πλαστα.δεν ασχολουντε με 50-100 ευρω λεφτα εχουν αν ο στοχος ειναι για μεγαλυτερη μπαζα.Οπως ειπες σταχτη στα ματια

οχι πλαστα δεν ειναι

ρε παιδια στην αρχη μου ειπε αμα ξερω να οδηγαω να μου δωσει το αμαξι να παω μονος

οταν με πηρε στις 10 λεει συγνωμη για την ενοχληση 

ολα αυτα με επηρεασαν και δεν τον ειδα σαν τσιγγανο,μακαρι να εχω πεσει σε εξερεση της εξερεσης,εχω βεβαια καποια ερωτηματικα αλλα τι να πω ελπιζω ολα να πανε καλα και να μην τον ξαναδω...περασε και η ωρα,παλι καλα δεν με πηρε και για το μηχανακι

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...