41ex Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έχω στο σπίτι σταθερή τηλεφωνία vodafone. Ουσιαστικά αυτό που μου έχουν δώσει είναι μια συσκευή τύπου dect με ασύρματο το οποίο μέσα έχει μια sim κάρτα. Απ’ ότι καταλαβαίνω χρησιμοποιούν το δίκτυο της κινητής μετατρέποντας την κλήση από σταθερή σε κινητή. Voice over cell δηλαδή σε αντιστοιχία με το voip. Σκέφτηκα λοιπόν να το πάρω μαζί μου στο χωριό και να έχω ουσιαστικά το σταθερό μου νουμερο μαζί! Όντως το προηγούμενο σκ το δοκίμασα και διαπίστωσα ότι μπορώ να κάνω εξερχόμενες δεν δεχόμουν όμως εισερχόμενες! Η ερώτηση μου είναι αν παίζει αυτή η χακιά ή το έχουν “δεμένο” με την κυψέλη που καλύπτει το σπίτι μου στην Αθήνα? Επίσης ισχύουν τα απεριόριστα λεπτά ή θα με χρεώνει σαν κλήση κινητού? Για ευνόητους λόγους δε θέλω να ρωτήσω τη Vodafone ρωτάω αν το γνωρίζει κανείς.
bill2015 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 εφαρμοζεται η ζωνη στο σπιτι σου νομιζω με περιαγωγη θα δουλευψει αν θες μπες στο https://statheri.vodafone.gr
41ex Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Τι εννοείς η ζώνη του σπιτιού; Πάντως βλέπω ότι υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία τηλέφωνο στο εξοχικό άρα μάλλον είχαν σκοπό να το κλειδώσουν και τους ξέφυγε. Το τηλέφωνο (εξερχόμενες) λειτουργεί κανονικά απλά δεν ξέρω με τι μονάδα χρεώνει την κλήση κι αν ισχύουν τα δωρεάν λεπτά.
bill2015 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 αυτο δουελέυει μέσω κινητής της vodafone ? θα δουλευει εκτός σπιτίου αλλά δεν ξερω αν καταναλώνει απο τα δωρεαν λεπτά η σε χρεώνει
panos- Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Τα προγράμματα αυτά διαχωρίζονται σε εντός και εκτός ζώνης. Εντός ζώνης είναι η κεραία στο σπίτι σου, εκεί καλείς με τα λεπτά σου και σε καλούν στον σταθερό η και στον κινητό αριθμό σου. Εκτός ζώνης χρεώνεσαι (δεν ξέρω ακριβως πόσο) αλλά σε καλούνε μόνο στον κινητό αριθμό σου.
pp6210 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 όπως τα λεει ο panos- είναι, όσο είσαι στη "ζώνη" του σπιτιού σου (κεραίες γύρω από το σπίτι σου) έχεις εισερχόμενες μέσω του σταθερού αριθμού που έχει δηλώσει και εξερχόμενες μέσα στο πρόγραμμα που έχεις. αν το λειτουργήσεις εκτός ζώνης, έχεις πανάκριβη χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις, ενώ εισερχόμενες θα πάρεις μόνο αν σε καλέσουν στον κινητό αριθμό που αντιστοιχεί.
41ex Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, αυτό φοβόμουν κι εγώ, άρα δε βρήκα κάποιο loophole απλά το έχουν επίτηδες ξεκλείδωτο για να σε χρεώνουν εκτός ζώνης. Θα δοκιμάσω τότε να επικοινωνήσω μαζί τους και να ρωτήσω αν γίνεται να το δέσουν και με δεύτερη ζώνη με την κυψέλη στο χωριό. Μέχρι τότε το βγάζω απ’ τη πρίζα για να μην έχουμε καμιά δυσάρεστη έκπληξη όταν έρθει ο λογαριασμός!
geofak Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Δεν ειναι επιτηδες ξεκλειδωτο, η υπηρεσια απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο, χωρις παγια, χωρις τελη, ειναι plug&play, με λιγα λογια ετσι δουλευει. Εκτος ζωνης, εχεις εξερχομενες με χρεωση 0,26€/λεπτο με φπα, δεν ισχυει ο δωρεαν χρονος ομιλιας του εκαστοτε προγραμματος και οι εισερχομενες πηγαινουν απευθειας στον τηλεφωνητη χωρις ειδοποιηση. Επισης, για το τελευταιο που ρωτησες, ενα γεωγραφικο αριθμο εχεις, δεμενο κατα την αρχικη αιτηση σε συγκεκριμενο ευρος κυψελων αναλογα τη ζωνη που δηλωθηκε. Δε μεταφερεται δηλαδη κι αλλου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα