Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους,

Σκεφτομαι να αγορασω το Iphone Se προερχομαι απο Iphone 4 και αναρωτιεμαι αν αξιζει σε θεμα χρονου θα δεχεται αναβαθμισεις ξερω οτι σασι εχει απο 5s , hardware απο 6s εκτος απο το δαχτυλικο αποτυπωμα και την μπροστα καμερα, αξιζει γενικα σαν αγορα η να κοιταξω για καποιο αλλο.

Σας ευχαριστω για το χρονο σας!

Δημοσ.

Kαλησπερα σε ολους,

Σκεφτομαι να αγορασω το Iphone Se προερχομαι απο Iphone 4 και αναρωτιεμαι αν αξιζει σε θεμα χρονου θα δεχεται αναβαθμισεις ξερω οτι σασι εχει απο 5s , hardware απο 6s εκτος απο το δαχτυλικο αποτυπωμα και την μπροστα καμερα, αξιζει γενικα σαν αγορα η να κοιταξω για καποιο αλλο.

Γιατί να μην αξίζει το κινητό πάει σφαίρα και τα λεφτά που κοστίζει δεν είναι πολλά. Αν σου αρέσουν τα μικρά μεγέθη οθόνης τότε πάρτο δίχως δεύτερη σκέψη. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπερα σε ολους,

το se πάει σφαίρα και από μπαταρία και κάμερα (1080@60 τα σπάει) ... σου απαντάω ως πρώην κάτοχος και πέρασαν σχεδόν όλες οι περσινές ναυαρχίδες απ τα χέρια μου ... μιλάμε για vfm

Επεξ/σία από ziaba
Δημοσ.

Δυνατός επεξεργαστής, μοντέλο 2016, δε το λες παλιό.

Έχει πέσει πολύ η τιμή του, αν δεν σε χαλάει η τόσο μικρή οθόνη go for it. +1 κι από εμένα

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το αγορασα σημερα απο Media Markt στα 349ευρω με 12 ατοκες δοσεις (32GB).Ακομα δεν φορτισα θα το ανοιξω αυριο.Το πρωτο μου iphone λοιπον και οντως εχω διαβασει τα καλυτερα.Σιγουρα καλυτερο σε ολα απο το 6αρι.Τωρα θα δω πως απο LG G4 & Microsoft Lumia 950XL θα παω σε 4'' αλλα νομιζω οτι καλο θα ειναι ενα κινητο να χωρα επιτελους στην τσεπη!

• Like 1
Δημοσ.

Παιδια το αγορασα σημερα απο Media Markt στα 349ευρω με 12 ατοκες δοσεις (32GB).Ακομα δεν φορτισα θα το ανοιξω αυριο.Το πρωτο μου iphone λοιπον και οντως εχω διαβασει τα καλυτερα.Σιγουρα καλυτερο σε ολα απο το 6αρι.Τωρα θα δω πως απο LG G4 & Microsoft Lumia 950XL θα παω σε 4'' αλλα νομιζω οτι καλο θα ειναι ενα κινητο να χωρα επιτελους στην τσεπη!

θα σου λέγκα για την μνήνη αλλα αφού χτύπησες το 32 είσαι μια χαρά.. το μονο μείον είναι που έδωσες 50 ευρώ παραπάνω γιατι στο skroutz κάνει 300.

Δημοσ.

Εγω εν ετη 2017 σε 4" δεν θα πηγαινα.

Καταρχην δεν βολευει για να διαβασεις μαιλ η να σερφαρεις ανετα η οτιδηποτε αλλο

Βεβαια ειναι μικρο μεγεθος για τσεπη κτλπ

Αν βολευει εσενα οκ.

Δημοσ.

θα σου λέγκα για την μνήνη αλλα αφού χτύπησες το 32 είσαι μια χαρά.. το μονο μείον είναι που έδωσες 50 ευρώ παραπάνω γιατι στο skroutz κάνει 300.

Ναι αλλα ατοκες δοσεις απο media markt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...