Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Έχω διαβάσει αρκετά post μέχρι στιγμής και από άλλους σχετικά με τα Motospeed CK 104 και 108 και έχω αποκλείσει το 104 για τα πλήκτρα F και το 108 γιατί δεν έχει Red Switches μιας και αποφάσισα ότι αυτούς τους διακόπτες θέλω. Οπότε παρατήρησα το CK 103 (απέκλεισα το 107 λόγο RGB) το οποίο μοιάζει πολύ με το 108 αλλά χωρίς palm stand. Υπολογίζω κάτι λάθος? Δεν έχω δει κανέναν να το προτείνει μέχρι στιγμής και δεν έχω καταλάβει γιατί.

Από Gearbest βγαίνει 54€

Επίσης νομίζω διάβασα ότι μπορείς να αλλάξεις switches μόνος σου στέκει αυτό? και αν ναι πόσο κάνουν για αυτή τη μάρκα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων   

Δημοσ.

Καλησπέρα,

θεωρώ τυχαίο το γεγονός ότι δεν το προτείνει κανείς. Θα έλεγα, απλά κανείς δεν ρώτησε. Είναι και πιο καινούργιο από τα υπόλοιπα, πολύ πιο καινούργιο. Νομίζω έχει κανένα μήνα που έχει βγει, ενώ τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι στην αγορά από πέρσι... και απλά σε αυτό το χρόνο δεν έτυχε να ρωτήσει κανείς.

Για τις απαιτήσεις σου σε red switches θεωρώ πως είναι η καλύτερη επιλογή. Έχει outemu διακόπτες, που είναι οι κλώνοι καλής ποιότητας των cherry, και ίδιοι με του ck104. Δεν έχει κάποιο software για να αλλάζεις τους φωτισμούς, αλλά μπορείς να κάνεις πολλά με τα shortcut keys.

Για την αλλαγή των switches που αναφέρεις, δεν ισχύει. Δεν μπορείς να αλλάξεις τους διακόπτες. Μπορείς να αλλάξεις τα πλήκτρα αν θες, γιατί απλά είναι μηχανικό και βγαίνουν, επομένως αλλάζεις την σειρά. Κάποιοι τους βολεύει για παράδειγμα στα A-S-D-W να έχουν τα βελάκια για gaming.

Αν προσπαθήσεις να "ξεκουμπώσεις" διακόπτη, θα κόψεις τις συνδέσεις του με το mainboard, και θα χαλάσουν.

Γενικά, αν δεν γουστάρεις/χρειάζεσαι wrist rest και σου τι σπάει η απόσταση των f-keys του ck104, και πάντα ζητώντας κόκκινους διακόπτες, είναι η καλύτερη επιλογή για λίγα χρήματα... πραγματικά αγοράζεις περισσότερα από όσα πληρώνεις, αν συγκρίσεις με αντίστοιχα ακριβότερα άλλης μάρκας.

Δημοσ.

Ωραίος με κάλυψες με το "Νομίζω έχει κανένα μήνα που έχει βγει, ενώ τα υπόλοιπα που αναφέρεις είναι στην αγορά από πέρσι... και απλά σε αυτό το χρόνο δεν έτυχε να ρωτήσει κανείς" 

Τώρα αξίζει μήπως από Ελλάδα αυτό http://safesales.gr/product_info.php?products_id=1612 ? 66€+1.5€ μεταφορικά με μια προσφορά που έχω. Ή δεν παίζει πρόβλημα με τελωνείο και είναι θέμα μόνο η αναμονή?

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω περί τελωνείου γιατί ότι αγορές έχω κάνει είναι από ευρωπαϊκές αποθήκες, Αλλά πολλοί έχουν αγοράσει χωρίς πρόβλημα.

Αν μπορείς να κόψεις τιμολόγιο συμφέρει από Ελλάδα γιατί πέρνεις φπα πίσω, σου έρχετε ίδια λεφτά και δεν περιμένεις.

Αν τελικά το πάρεις και έχεις χρόνο, πες μας εντυπώσεις να ξέρουμε.

Δημοσ.

Μόλις έδωσα παραγγελία από εδώ Ελλάδα οπότε λογικά Τρίτη-Τετάρτη θα σου πω το Review μου αν και θα είναι το πρώτο μου Mechanical  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...