Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συνηθίζω τον τελευταίο καιρό, κάπου 2-3 μήνες, να πληρώνω με κάρτα (prepaid από Πειραιώς). Στον Σκλαβενίτη λοιπόν που πάω συχνά, πληρώνω μ'αυτό τον τρόπο και χθες η κοπέλα στο ταμίο μου είπε ότι έχω συγκεντρώσει αρκετούς πόντους επειδή χρησιμοποιώ κάρτα για να πληρώσω, και πως πρέπει να πάω στην τράπεζα να τους εξαργυρώσω. Έτσι ακριβώς μου το είπε, βέβαια δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω όταν πάω στην τράπεζα, τι να τους πω ακριβώς.

Μήπως έχει κάνει κάποιος κάτι παρόμοιο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έχεις γραφτεί στο πρόγραμμα yellow της Πειραιως. Αν είναι αυτό δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα για να τους εξαργυρώσεις.

Επεξ/σία από jakegate7
  • Like 1
Δημοσ.

Μήπως έχεις γραφτεί στο πρόγραμμα yellow της Πειραιως. Αν είναι αυτό δεν χρειάζεται να πας στην τράπεζα για να τους εξαργυρώσεις.

Ετσι ακριβως.Στα κανουν εκπτωση στον λογαριασμο που ψωνισες .Το ιδιο και με το "Επιστρφη" της Eurobank .

Επισκέπτης
Δημοσ.

όχι, δεν έχω γραφτεί κάπου. Πάντως η απόδειξη γράφει πάνω yellow.  Οπότε αν κάνω εγγραφή σ'αυτό το πρόγραμμα, θα εξαργυρώνονται και οι πόντοι;

Δημοσ.

Yellows = Οι πόντου σου Χ2 δια 1000 βγαίνει το ποσό που έχεις μαζέψει σε ευρώ.

Δηλαδή, έχεις 1000 πόντους.

Τους κάνεις Χ2 άρα 2000.

Δια 1000 = 2.

(ξέρω ότι μπορεί να κάνεις και μια πράξη δια 500 αλλά με αυτήν την πράξη μπορώ να τα κάνω και με το μυαλό :P)

Έχεις 2 ευρώ σε πόντους για να αγοράσεις κάτι από τον σκλαβενίτη.

Στο σάιτ της πειραιώς έχει όλες τις εταιρείες στις οποίες μπορείς να το κάνεις αυτό.

Επίσης σε αυτές τις εταιρείες, παίρνεις πόντους Χ10 τα λεφτά που έδωσες, πχ αν χάλασες 30 ευρώ παίρνεις 300 πόντους, άρα 0.60€ σε πόντους.

Εμένα με έχει βολέψει η Shell και ο Σκλαβενίτης που τα μισά λεφτά μου κάθε μήνα (και βάλε) φέυγουν εκεί.

Δημοσ.

Για να σου λεει οτι εχεις ποντος εχεις γραφτει σιγουρα. Αν εχεις ebanking μπορεις απο εκει να δεις το συνολο ποντων σου, καθως και το ιστορικο. Υπαρχει και η σελιδα yellowday οπου εχει διαφορες προσφορες.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για να σου λεει οτι εχεις ποντος εχεις γραφτει σιγουρα. Αν εχεις ebanking μπορεις απο εκει να δεις το συνολο ποντων σου, καθως και το ιστορικο. Υπαρχει και η σελιδα yellowday οπου εχει διαφορες προσφορες.

μου ανέφερε το ebanking, αλλά προσωπικά δεν έχω.

Δημοσ.

Yellows = Οι πόντου σου Χ2 δια 1000 βγαίνει το ποσό που έχεις μαζέψει σε ευρώ.

Δηλαδή, έχεις 1000 πόντους.

Τους κάνεις Χ2 άρα 2000.

Δια 1000 = 2.

(ξέρω ότι μπορεί να κάνεις και μια πράξη δια 500 αλλά με αυτήν την πράξη μπορώ να τα κάνω και με το μυαλό :P)

Έχεις 2 ευρώ σε πόντους για να αγοράσεις κάτι από τον σκλαβενίτη.

Στο σάιτ της πειραιώς έχει όλες τις εταιρείες στις οποίες μπορείς να το κάνεις αυτό.

Επίσης σε αυτές τις εταιρείες, παίρνεις πόντους Χ10 τα λεφτά που έδωσες, πχ αν χάλασες 30 ευρώ παίρνεις 300 πόντους, άρα 0.60€ σε πόντους.

Τι του λες τοσες πραξεις και τον μπερδευεις, τα πραγματα ειναι πιο απλα, κάθε 500 ποντοι/yellows = 1€.

Τις προαλλες εληξε  μια διμηνη προθεσμιακη που ειχα κανει μεσω web banking και πηρα κι από κει μερικες χιλιαδες yellows :)

........ και πως πρέπει να πάω στην τράπεζα να τους εξαργυρώσω. Έτσι ακριβώς μου το είπε, βέβαια δεν το έχω ξανακάνει και δεν ξέρω όταν πάω στην τράπεζα, τι να τους πω ακριβώς.

Δε νομιζω να σου ειπε ετσι, γιατι η τραπεζα δεν εξαργυρωνει ποντους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...