Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Πριν λίγο καιρό η κοπέλα μου έβαλε το pc της σε αδρανοποίηση και μετά που γύρισε σπίτι δεν άνοιγε. Την άλλη μέρα του έκανα εγώ ένα cold boot και έβγαζε συνεχώς μπλέ οθόνες. Δεν κατάφερα να το boot-άρω σε ένα linux για να δω τι παίζει και τελικά πήρα τους δίσκους που είχαν μέσα τα αρχεία ανέθικτα. Τώρα θέλω να του κάνω ένα troubleshooting να δω τι παίζει και αν αξίζει να το φτιάξει ή όχι. Είναι παλιό, έχει ddr2, socket 775 (νομίζω) με ένα core 2 duo (πάλι νομίζω) . Τι να του κάνω για να δω τι παίζει; Στο post έλεγε memory ok και καμία φορά έλεγε post disrupted. Τα φώτα σας. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από Dinos_12345
Dinos_12345 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Κάτι άλλο σημαντικό. Μπορεί να άκουγα το beep μια στις 10 φορές που πατούσα το κουμπί να ανοίξει. Σκέφτομαι μήπως έχει θέμα με τη ram. Αλλιώς θα μπορούσε να είναι η μητρική; Να βγάλω τη μπαταρία να κάνει cmos reset; Edit. Είμαι στο pc, αν βγάλω μια ραμ κάνει beep σα να έχει πρόβλημα η gpu όμως είναι ενσωματωμένη αυτή που έχει Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από Dinos_12345
countass Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Βγαλτα ολα απο πανω,cd,δισκο,ασε μονο γραφικών,και πληκτρολογιο.δοκιμασε μια ραμ τη φορα αλλαζοντας και σλοτ διαδοχικα.κοιτας αν μπορεις να δανειστεις κανα τροφοδοτικό η gpu απο αλλο Pc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα