tyf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Χωρίς να θέλω να διαφημίσω και ειλικρινά δεν έχω λόγο αλλά επειδή μου την σπάει η νοοτροπία κάποιων μαγαζιών που κοιτάνε μόνο το κέρδος θέλω να αναφέρω και ένα καλό που μου έκατσε σήμερα.Παραγγειλα γύρω στις 10/6 δύο rx570 από την msystems.Είχα κάνει παραγγελία τις ίδιες και από άλλα μαγαζιά.Όλοι οι άλλοι με πήραν και μου ακύρωσαν την παραγγελία και αναγκαστικα επρεπε να την ξαναπαραγγειλω με την μεγαλυτερη τιμη ( που ανέβηκε λόγο ζήτησης)Ε η msystems μου της έφερε σήμερα με την προηγούμενη τιμή ενώ είχε δικαίωμα βάση των όρων της παραγγελίας να μου την ακυρώσει και να της πούλαγε μετά με το + 100ευρω που έχουν βάλει όλοι οι υπόλοιποι.Απλά επειδή είμαι τις λογικής να λέμε τα κακά αλλά να λέμε και τα καλά ήθελα να το πω.Και αν κάποιος διαχειριστής νομίζει ότι το κάνω για διαφήμιση ας το σβήσει.Πάντως έχω και τα εμαιλ και τις αποδείξεις για να στηρίξω ότι λέω . Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2017 από tyf 2
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Τι παει να πει καπελο λογω ζητησης?Οταν κανεις μια παραγγελια και ας κανει 3 μηνες να ερθει τα λεφτα που θα δωσεις ειναι αυτα στα οποια εκανε το αντικειμενο που αγοραζεις την στιγμη που εστειλες την παραγγελια....αυτα τα δικαιωματα βαση των ορων χρησης που τα βρηκες?πραγματικα το εχω απορια γιατι πρωτη φορα ακουω!Φυσικα το ιδιο ισχυει και για οταν πεφτει η τιμη
stelios18120 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καπελο λογω ζητησης;; Μ ανεβηκε η πιεση στο 20! Τι με νοιαζει εμενα;;; εγω θα τους ελεγα θελω το προιον στην τιμη που το εκλεισα οταν εριξα την παραγγελια. 1
tyf Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Τι παει να πει καπελο λογω ζητησης?Οταν κανεις μια παραγγελια και ας κανει 3 μηνες να ερθει τα λεφτα που θα δωσεις ειναι αυτα στα οποια εκανε το αντικειμενο που αγοραζεις την στιγμη που εστειλες την παραγγελια....αυτα τα δικαιωματα βαση των ορων χρησης που τα βρηκες?πραγματικα το εχω απορια γιατι πρωτη φορα ακουω! Φυσικα το ιδιο ισχυει και για οταν πεφτει η τιμη αν η παραγγελια ειναι να ερθει σε 10-20 ημερες εχει δικαιωμα να σου πει οτι λογω ελειψης δεν μπορει να προχωρησει στην εκτελεση της και να την ακυρωσει. γιατι να μην εχει δικαιωμα να το κανει? ετσι κι αλλιως δεν εχει παρει λεφτα. Καπελο λογω ζητησης;; Μ ανεβηκε η πιεση στο 20! Τι με νοιαζει εμενα;;; εγω θα τους ελεγα θελω το προιον στην τιμη που το εκλεισα οταν εριξα την παραγγελια. χααχχα αυτο ειπαμε και εμεις. προσεξε δεν μας ειπαν παρτο με + 100. μας ακυρωσαν την παραγγελια και μετα ξαναεβαλαν το προιον με μεγαλυτερη τιμη (ολοι ειδαμε να ανεβαινουν οι τιμες στις καρτες στα μαγαζια) και αναγκαστικα επρεπε να ξαναβαλω την παραγγελια με αλλη ημερομηνια παραδοσης και φυσικα τιμη. ισως δεν το εγραψα σωστα στο πρωτο ποστ. το διορθωσα γιατι το ξαναδιαβασα και οντως φαινοταν αλλιως. συγνωμη για αυτο. δεν μου ζητησαν για την ιδια παραγγελια παραπανω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα