the marauder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Έχει κάνεις άποψη για το επίπεδο σπουδών και διαβιώσεις η οποιαδήποτε άλλη χρήσιμη πληροφορία για το τμήμα ψυχολογίας Ρεθύμνου ή γενικότερα για το πανεπιστήμιο Κρήτης . Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας.
gr1goris Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το πανεπιστημιο κρητης ειναι στην λιστα με τα καλητερα πανεπιστημια του κοσμου Τωρα οσο αναφορα την ζωη στο Ρεθυμνο καλυτερα δεν θα βρεις πουθενα 1
tsamiko Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το πανεπιστημιο κρητης ειναι στην λιστα με τα καλητερα πανεπιστημια του κοσμου Τωρα οσο αναφορα την ζωη στο Ρεθυμνο καλυτερα δεν θα βρεις πουθενα Καλύτερα νομίζω είναι, είσαι φοιτητής;
the marauder Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Το πανεπιστημιο κρητης ειναι στην λιστα με τα καλητερα πανεπιστημια του κοσμου Τωρα οσο αναφορα την ζωη στο Ρεθυμνο καλυτερα δεν θα βρεις πουθενα Για το πρώτο σκέλος,το έχω διαβάσει κι εγώ. Άπλα αναρωτιόμουν για το συγκεκριμένο τμήμα. Όσο για το δεύτερο σκέλος, μια και δεν σε κόβω και για τόσο αντικειμενικό ,θα περιμένω και για δεύτερη γνώμη. Ευχαριστώ πάντως.
petran91 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Η ζωή στο Ρέθυμνο σαν φοιτητής ειδικά αν είσαι άντρας δεν συγκρίνεται με καμία άλλη 1
Ψιτ Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 1. Γκομενάκια μιλιούνια που συνεπάγεται ποιότητα ζωής, σπουδών κλπ κλπ. 2. Οποιοδήποτε πανεπιστήμιο μπορεί να είναι στη λίστα με τα καλύτερα πανεπιστήμια, το σημαντικό ειναι η θέση που βρίσκεται σε αυτήν τη λίστα. 1
gr1goris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα το πανεπιστήμιο κρητης ειναι το μονο ελληνικο πανεπιστημιο στην λιστα
Ablaoublas_542 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα το πανεπιστήμιο κρητης ειναι το μονο ελληνικο πανεπιστημιο στην λιστα Για βρες την αυτη τη λιστα να την δουμε και μεις, γιατι περιεργο αυτο που λες
LongTom Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ναι αλλα το πανεπιστήμιο κρητης ειναι το μονο ελληνικο πανεπιστημιο στην λιστα Ποια λίστα; Διότι από όσο ξέρω στις περισσότερες υπάρχουν και άλλα Ελληνικά πανεπιστήμια(σε θέσεις 200-400+ βέβαια). Πάντως δεν σημαίνει ιδιαίτερα για ένα ίδρυμα, εκτός φυσικά εάν είναι μέσα στα 100 που μάλλον εκεί έχεις πετύχει πολύ καλό ίδρυμα.
web_assasin Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Το πανεπιστημιο κρητης ειναι στην λιστα με τα καλητερα πανεπιστημια του κοσμου Τωρα οσο αναφορα την ζωη στο Ρεθυμνο καλυτερα δεν θα βρεις πουθενα οσον αφορα. δεν υπαρχει ρημα αναφορω.
duende Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 θα πηξεις στο μ**νι θα σιχαθεις τη κρητη και τους κρητικους αν σε παιρνουν τα φραγκα, νοικιασε αμαξι, ειναι απαραιτητο αν θες να μετακινηθεις ανετα και να δεις ολο το νησι. ειδικα το καλοκαιρι
gr1goris Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 οσον αφορα. δεν υπαρχει ρημα αναφορω. Ρε αναρχικε απο την καλαματα σοβαρεψου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα