Zouzounaki26 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2017 Καλησπέρα σας ! Με τα μόρια των πανελληνίων που βγήκαν σημερα 30/06/2017 εχω γράψει 15893. Ο στόχος μου ήταν το χημικό Θεσσαλονίκης που πέρυσι η βάση ήταν 16195. Επειδή δεν πιστευω πως θα πέσει 300 μόρια , η δεύτερη επιλογή μου ειναι το χημικό Ηρακλείου. Θα ήθελα να ρωτήσω κάποιον που μένει Ηράκλειο (προτιμότερο φοιτητή) πως ειναι η ζωη εκει , ποσο περίπου κοστίζει το ενοίκιο σε περιοχές σχετικά κοντα στο κέντρο και τη σχολή (γνωρίζω οτι απέχουν κάποια σημαντική απόσταση) και ποιο ειναι το κόστος ζωής περίπου. Υπάρχουν πολλοί φοιτητικές και πως ειναι η φοιτητική ζωη εκει;
Ψιτ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έλα που δεν ξέρεις, κοτζαμ Κρητικόπουλο της γνωστής οικογένειας των... Ζουζουνάκηδων! 4
jeep13 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Ενοικια απο περιπου 200 και πανω, τα αστικα σε καλυπτουν. Ησχολη σου ειναι εκτος πολης, κοιτα εδω http://astiko-irakleiou.gr/#lineDetails_1295_11%20:%20%CE%9B%CE%99%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99-%CE%A0%CE%91.%CE%93.%CE%9D.%CE%97.%20&%20%CE%A0%CE%91%CE%9D%CE%95%CE%A0%CE%99%CE%A3%CE%A4%CE%97%CE%9C%CE%99%CE%9F_17-undefined http://astiko-irakleiou.gr/#lineDetails_1206_11%20:%20%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%94%CE%A1%CE%9F%CE%9C%CE%99%CE%9F-%CE%A0%CE%95.%CE%A0%CE%91.%CE%93.%CE%9D.%CE%97._35-undefined Φοιτητες υπαρχουν αλλα υπαρχουν και πολλοι ντοπιοι, δεν ειναι δηλαδη σαν ρεθυμνο ή αλλες φοιτητουπολεις. Η ζωη αναλογα τα γουστα σου. Δε θα εχεις λογικα τοσες επιλογες οσες η θεσσαλονικη.
Lilith19 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχω ζήσει κάποια διαστήματα στο Ηράκλειο, τον καιρό που σπούδαζαν και μετά δούλευαν εκεί διάφοροι φίλοι, από το 2008 ως και το 2015. Όταν είχα πρωτοπάει, σπούδαζα σε ένα πολύ μικρότερο και διαφορετικό σε πολλά στοιχεία νησί, τη Ρόδο. Επομένως, οι συγκρίσεις στο μυαλό μου ήταν αναπόφευκτες και θεώρησα το Ηράκλειο έναν μικρό παράδεισο φοιτητικής ζωής. Φαντάζομαι λοιπόν πως δεν θα είμαι πολύ αντικειμενική αλλά θα σου πω πως μου είχε φανεί, έχοντας μεγαλώσει στην Αθήνα και σπουδάσει σε ένα αρκετά περιοριστικό, από πολλές απόψεις, μέρος. Το Ηράκλειο είναι μια πολύ μεγάλη πόλη, συνδυάζοντας τις χαρές και τις λύπες του γεγονότος αυτού. Ξεκινώντας από τις επιλογές που προσφέρει ως προς τα μαγαζιά, υπάρχουν μπαράκια χαλαρά, μπαράκια για χτύπημα, ελληνάδικα, ροκάδικα, λαηβάδικα, αλτερνατιβάδικα, δύσκολο να μην καλυφθείς σε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Καφετέριες εξίσου πολλές και τουλάχιστον τον τότε καιρό που που πήγαινα, πλήρωνα τον καφέ 2-2,5 ευρώ. Άπειρα ρακάδικα/μεζεδάδικα στα οποία τρως και πίνεις πολύ οικονομικά και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ. Στο θέμα του φαγητού, εκτός των ρακάδικων, που φαντάζομαι δεν σκοπεύεις ως φοιτητής να τρως εκεί κάθε μέρα, βρίσκεις γιγάντια σουβλάκια, τέλειες πίτες σε φούρνους, σαντουιτσάδικα με ποικιλία υλικών που δεν είχα δει ούτε στην Αθήνα και γενικώς, το φαΐ στην Κρήτη τα σπάει με κάθε τρόπο. Οι τιμές των ενοικίων , μιλώντας για τότε πάντα, θυμάμαι ήταν άνετες, φίλος μου έμενε σε σπίτι στο κέντρο με 180 ευρώ. Αλλά όπως και σε κάθε πόλη, εξαρτάται τι σπίτι θα ψάξεις, πού θα το ψάξεις κτλ. Κάτι ακόμα που μου άρεσε πολύ ήταν ότι όποια ώρα και αν έβγαινες έξω, θα συναντούσες φουλ κόσμο και ανοιχτά μαγαζιά, γενικά η πόλη δεν κοιμάται ποτέ και δεδομένου του αριθμού των φοιτητών της, εύκολα θα βρεις άτομα να ταιριάξεις. Για τις αποστάσεις δεν είμαι η πλέον ειδική να μιλήσω, θυμάμαι μόνο μια φορά που είχα πάει για βόλτα στο ΤΕΙ, πως απείχε κάμποσο από το κέντρο και τα λεωφορεία ήταν αναμενόμενα γεμάτα. Το Πανεπιστήμιο δεν ξέρω πόσο μακριά βρίσκεται και πόσο εύκολη προς τα εκεί είναι η μετακίνηση. Κάτι ακόμα βασικό μένοντας Ηράκλειο, είναι η δυνατότητα να γνωρίσεις και τα υπόλοιπα μέρη της Κρήτης, κάνοντας διάφορες εκδρομές στις υπόλοιπες πόλεις, σε χωριά, παραλίες, φαράγγια, βουνά. Την θεωρώ από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Κάποιοι (κακοπροαίρετοι) έχουν χαρακτηρίσει το Ηράκλειο ''κουασιμόδεια πόλη'' επειδή δήθεν έχει άναρχη δόμηση, πολύ τσιμέντο και ασχήμια μεγαλούπολης. Δεν θα συμφωνήσω και όποιος σου πει κάτι τέτοιο, πες του να πάει μια βόλτα στο Κούλε (θαλάσσιο φρούριο στο λιμάνι) , να πιεί ρακές ατενίζοντας το πέλαγος και να συνέλθει. Βεβαίως, επειδή μέσα στο πλάνο υπάρχει και μια Θεσσαλονίκη, και αν ρωτήσεις και για εκεί, θα έχω πάλι ένα αντίστοιχο κατεβατό να γράψω, δεν στα έγραψα συγκριτικά όλα τα παραπάνω. Και οι δυο αυτές πόλεις, προσφέρουν κατά τη γνώμη μου ανάλογες δυνατότητες καλοπέρασης σε έναν φοιτητή και κινούνται σε παρόμοιους ρυθμούς ζωής. 3
xrist0s4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Στο τει ειναι πιο καλα απο αποψη ζωης,το χημικο ειναι πανεπιστημιο που ειναι λιγο πιο πανω κ εξω απο ηρακλειο το εισιτηριο σου κοστιζει 80 λεπτα κ εχει συχνα δρομολογια.αμα βρεις σπιτι εκει κοντα ειναι ακριβοτερα αλλα γλιτωνεις τα εισιτηρια κ τα πηγαινελα.Σαν ζωη το Ηρακλειο εχει πολλες επιλογες κ στον τομεα της διασκεδασης κ του φαγητου.Ψαξε να βρεις σπιτι στην περιοχη Γιοφυρο κοντα στον κεντρικο δρομο που να εισαι στη μεση της αποστασης κ για κεντρο κ για τη σχολη,ειναι γυρω στα 10 λεπτα χωρις πολυ κινηση.Ενοικια θα βρεις απο 150 γκαρσονιερες αλλα κ μεγαλυτερα με 250 κτλ αναλογα τι θες.
petran91 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Διανύω τον τελευταίο χρόνο φοιτητικής ζωής στο Ηράκλειο και έχω κάτσει αρκετά χρόνια. Η πόλη είναι κακή. Δεν είναι φοιτητουπολη όπως το Ρέθυμνο. Αν δεν μένεις στα ΤΕΙ που εκεί είναι μαζεμένοι αρκετοί φοιτητές και τα μαγαζάκια εκεί δουλεύουν μόνο με αυτούς, οπουδήποτε αλλού είναι βραστα. Κέντρο πολύ παλιές πολυκατοικίες, αλλά αν καταφέρεις να βρεις σπίτι που να μένεις υπάρχει τεράστιο θέμα με το πάρκινγκ, κάτι που δεν σε νοιάζει φυσικά αν δεν έχεις σκοπό να έχεις αμάξι. Το κέντρο είναι μια ζούγκλα έχει κίνηση συνέχεια. Στο πανεπιστήμιο πας μόνο με λεωφορείο. Αν ξεκινάς από το κέντρο σε ώρα αιχμής υπολογίζεις διαδρομή μισάωρη. Αν δεν έχει καθόλου κίνηση μπορεί να φτάσεις και σε 10-15 λεπτά. Εφόσον παίζει η Θεσσαλονίκη, δεν συγκρίνεται το Ηράκλειο. Έχω πάει 6 7 φορές καθόλη τη διάρκεια σαν φοιτητής και δεν έχουν σχέση. Βέβαια είναι άλλο το να πας κάπου για 1 εβδομάδα διακοπές και άλλο να μένεις χρόνια. Το χημικό είναι καλή σχολή όπως και γενικότερα οι θετικές επιστήμες στο Ηράκλειο. Αν έρθεις για τη χημεία, καντο. Αν έρθεις για τη ζωή.. από μένα βρες άλλη πόλη. Ότι πληροφορία θέλεις επιπλέον μπορώ να σου δώσω ευχαρίστως.
Zouzounaki26 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας! Με βοήθησαν αρκετα . Ωστόσο να διευκρινίσω πως πρωτη μου επιλογή θα ειναι το χημικό Θεσσαλονίκης και δεύτερη του Ηρακλείου . Περιμένω και αλλες απαντήσεις !! ????????
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Διανύω τον τελευταίο χρόνο φοιτητικής ζωής στο Ηράκλειο και έχω κάτσει αρκετά χρόνια. Η πόλη είναι κακή. Δεν είναι φοιτητουπολη όπως το Ρέθυμνο. Αν δεν μένεις στα ΤΕΙ που εκεί είναι μαζεμένοι αρκετοί φοιτητές και τα μαγαζάκια εκεί δουλεύουν μόνο με αυτούς, οπουδήποτε αλλού είναι βραστα. Κέντρο πολύ παλιές πολυκατοικίες, αλλά αν καταφέρεις να βρεις σπίτι που να μένεις υπάρχει τεράστιο θέμα με το πάρκινγκ, κάτι που δεν σε νοιάζει φυσικά αν δεν έχεις σκοπό να έχεις αμάξι. Το κέντρο είναι μια ζούγκλα έχει κίνηση συνέχεια. Στο πανεπιστήμιο πας μόνο με λεωφορείο. Αν ξεκινάς από το κέντρο σε ώρα αιχμής υπολογίζεις διαδρομή μισάωρη. Αν δεν έχει καθόλου κίνηση μπορεί να φτάσεις και σε 10-15 λεπτά. Εφόσον παίζει η Θεσσαλονίκη, δεν συγκρίνεται το Ηράκλειο. Έχω πάει 6 7 φορές καθόλη τη διάρκεια σαν φοιτητής και δεν έχουν σχέση. Βέβαια είναι άλλο το να πας κάπου για 1 εβδομάδα διακοπές και άλλο να μένεις χρόνια. Το χημικό είναι καλή σχολή όπως και γενικότερα οι θετικές επιστήμες στο Ηράκλειο. Αν έρθεις για τη χημεία, καντο. Αν έρθεις για τη ζωή.. από μένα βρες άλλη πόλη. Ότι πληροφορία θέλεις επιπλέον μπορώ να σου δώσω ευχαρίστως. Η Θεσσαλονίκη καλύτερη από Κρήτη; δεν παίζει... Εχουμε πρώτα από όλα κίνηση λόγο έργων μέτρων για τα επόμενα 50 χρόνια, δεύτερον είμαστε ακριβή πόλη στα ενοίκια, τρίτον τους φοιτητές τους κλέβουν για τα καλά όλα τα μαγαζιά εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων. Το πιο σημαντικό; άλλο να είσαι Κρήτη και άλλο σε μια τσιμεντουπολη με υγρασία και τρελή ζέστη. 1
petran91 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Η Θεσσαλονίκη καλύτερη από Κρήτη; δεν παίζει... Εχουμε πρώτα από όλα κίνηση λόγο έργων μέτρων για τα επόμενα 50 χρόνια, δεύτερον είμαστε ακριβή πόλη στα ενοίκια, τρίτον τους φοιτητές τους κλέβουν για τα καλά όλα τα μαγαζιά εκτός ελαχιστων εξαιρέσεων. Το πιο σημαντικό; άλλο να είσαι Κρήτη και άλλο σε μια τσιμεντουπολη με υγρασία και τρελή ζέστη. Δεν μιλάμε για Κρήτη. Μιλάμε για Ηράκλειο. Πολύ διαφορετικές έννοιες Ρέθυμνο Χανιά υπέροχα. Για εξορμήσεις σε παραλίες εκδρομές σε βουνά κτλ δεν το συζητώ. Κρίνω το Ηράκλειο σαν πόλη για φοιτητές, αυτό. Και τέλος πάντων δεν θέλω να μετατρέψω το θέμα σε Θεσσαλονίκη vs Ηράκλειο. Είναι υποκειμενικό άλλωστε. Το μόνο που ήθελα είναι να καταθέσω την δική μου οπτική
xrist0s4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν μιλάμε για Κρήτη. Μιλάμε για Ηράκλειο. Πολύ διαφορετικές έννοιες Ρέθυμνο Χανιά υπέροχα. Για εξορμήσεις σε παραλίες εκδρομές σε βουνά κτλ δεν το συζητώ. Κρίνω το Ηράκλειο σαν πόλη για φοιτητές, αυτό. Και τέλος πάντων δεν θέλω να μετατρέψω το θέμα σε Θεσσαλονίκη vs Ηράκλειο. Είναι υποκειμενικό άλλωστε. Το μόνο που ήθελα είναι να καταθέσω την δική μου οπτική Κ κρινεις οτι το ηρακλειο δεν ειναι καταλληλο για φοιτητες;Οτι σχεδον ολοι βρισκουν δουλεια ειναι λιγο στις εποχες μας;Οτι με ενα λεωφοριο σε 25λεπτα μπορει να παει σε 4 διαφορετικες παραλιες;ειναι φισκα στα φαγαδικα-σουβλατζιδικαμε πολυ οικονομικες τιμες...διπλα στο πανεπιστημιο ειναι νοσοκομειο κ με τις συγκοινωνιες μπορεις να πας παντου.Ακομη κ με ενα 50αρι μηχανακι εισαι καλυμενος
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δεν μιλάμε για Κρήτη. Μιλάμε για Ηράκλειο. Πολύ διαφορετικές έννοιες Ρέθυμνο Χανιά υπέροχα. Για εξορμήσεις σε παραλίες εκδρομές σε βουνά κτλ δεν το συζητώ. Κρίνω το Ηράκλειο σαν πόλη για φοιτητές, αυτό. Και τέλος πάντων δεν θέλω να μετατρέψω το θέμα σε Θεσσαλονίκη vs Ηράκλειο. Είναι υποκειμενικό άλλωστε. Το μόνο που ήθελα είναι να καταθέσω την δική μου οπτική Φίλε αυτή τη στιγμή η Θεσσαλονίκη είναι η χειρότερη πόλη στην χώρα, δεν υπάρχει χρήμα αυτό τα λέει όλα.. Το χρήμα όλο είναι από Λάρισα και κάτω. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα καταλάβεις στην ηλικία σου. Ηράκλειο θα ξυπνάς τον χειμώνα με 10-15 βαθμούς και Θεσσαλονίκη κάποιες φορές με -5 κ υγρασία στο 99%,τι να λέμε τώρα.
status Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Έχω ζήσει κάποια διαστήματα στο Ηράκλειο, τον καιρό που σπούδαζαν και μετά δούλευαν εκεί διάφοροι φίλοι, από το 2008 ως και το 2015. Όταν είχα πρωτοπάει, σπούδαζα σε ένα πολύ μικρότερο και διαφορετικό σε πολλά στοιχεία νησί, τη Ρόδο. Επομένως, οι συγκρίσεις στο μυαλό μου ήταν αναπόφευκτες και θεώρησα το Ηράκλειο έναν μικρό παράδεισο φοιτητικής ζωής. Φαντάζομαι λοιπόν πως δεν θα είμαι πολύ αντικειμενική αλλά θα σου πω πως μου είχε φανεί, έχοντας μεγαλώσει στην Αθήνα και σπουδάσει σε ένα αρκετά περιοριστικό, από πολλές απόψεις, μέρος. Το Ηράκλειο είναι μια πολύ μεγάλη πόλη, συνδυάζοντας τις χαρές και τις λύπες του γεγονότος αυτού. Ξεκινώντας από τις επιλογές που προσφέρει ως προς τα μαγαζιά, υπάρχουν μπαράκια χαλαρά, μπαράκια για χτύπημα, ελληνάδικα, ροκάδικα, λαηβάδικα, αλτερνατιβάδικα, δύσκολο να μην καλυφθείς σε έναν αρκετά ικανοποιητικό βαθμό. Καφετέριες εξίσου πολλές και τουλάχιστον τον τότε καιρό που που πήγαινα, πλήρωνα τον καφέ 2-2,5 ευρώ. Άπειρα ρακάδικα/μεζεδάδικα στα οποία τρως και πίνεις πολύ οικονομικά και ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ. Στο θέμα του φαγητού, εκτός των ρακάδικων, που φαντάζομαι δεν σκοπεύεις ως φοιτητής να τρως εκεί κάθε μέρα, βρίσκεις γιγάντια σουβλάκια, τέλειες πίτες σε φούρνους, σαντουιτσάδικα με ποικιλία υλικών που δεν είχα δει ούτε στην Αθήνα και γενικώς, το φαΐ στην Κρήτη τα σπάει με κάθε τρόπο. Οι τιμές των ενοικίων , μιλώντας για τότε πάντα, θυμάμαι ήταν άνετες, φίλος μου έμενε σε σπίτι στο κέντρο με 180 ευρώ. Αλλά όπως και σε κάθε πόλη, εξαρτάται τι σπίτι θα ψάξεις, πού θα το ψάξεις κτλ. Κάτι ακόμα που μου άρεσε πολύ ήταν ότι όποια ώρα και αν έβγαινες έξω, θα συναντούσες φουλ κόσμο και ανοιχτά μαγαζιά, γενικά η πόλη δεν κοιμάται ποτέ και δεδομένου του αριθμού των φοιτητών της, εύκολα θα βρεις άτομα να ταιριάξεις. Για τις αποστάσεις δεν είμαι η πλέον ειδική να μιλήσω, θυμάμαι μόνο μια φορά που είχα πάει για βόλτα στο ΤΕΙ, πως απείχε κάμποσο από το κέντρο και τα λεωφορεία ήταν αναμενόμενα γεμάτα. Το Πανεπιστήμιο δεν ξέρω πόσο μακριά βρίσκεται και πόσο εύκολη προς τα εκεί είναι η μετακίνηση. Κάτι ακόμα βασικό μένοντας Ηράκλειο, είναι η δυνατότητα να γνωρίσεις και τα υπόλοιπα μέρη της Κρήτης, κάνοντας διάφορες εκδρομές στις υπόλοιπες πόλεις, σε χωριά, παραλίες, φαράγγια, βουνά. Την θεωρώ από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας. Κάποιοι (κακοπροαίρετοι) έχουν χαρακτηρίσει το Ηράκλειο ''κουασιμόδεια πόλη'' επειδή δήθεν έχει άναρχη δόμηση, πολύ τσιμέντο και ασχήμια μεγαλούπολης. Δεν θα συμφωνήσω και όποιος σου πει κάτι τέτοιο, πες του να πάει μια βόλτα στο Κούλε (θαλάσσιο φρούριο στο λιμάνι) , να πιεί ρακές ατενίζοντας το πέλαγος και να συνέλθει. Βεβαίως, επειδή μέσα στο πλάνο υπάρχει και μια Θεσσαλονίκη, και αν ρωτήσεις και για εκεί, θα έχω πάλι ένα αντίστοιχο κατεβατό να γράψω, δεν στα έγραψα συγκριτικά όλα τα παραπάνω. Και οι δυο αυτές πόλεις, προσφέρουν κατά τη γνώμη μου ανάλογες δυνατότητες καλοπέρασης σε έναν φοιτητή και κινούνται σε παρόμοιους ρυθμούς ζωής. Όντας Κρης, και Ηρακλειώτης φοιτητής, σου λέω ότι όντως το Ηράκλειο είναι άσχημο, φυσικά και εάν γυρίσεις την πλάτη σου στην ασχήμια, η θάλασσα θα σου φανεί υπέροχη. Γενικά το Ηράκλειο, από ότι έχω δει από συναδέλφους φοιτητές που τελείωσαν τις σπουδές τους και έφυγαν, το αγάπησαν ως έχει. Εάν περάσει ο/η ΟΡ εδώ, να τον/την βοηθήσουμε, έτσι θα αφήσουμε τον συνινσομνιακ; ;ρ Φίλε αυτή τη στιγμή η Θεσσαλονίκη είναι η χειρότερη πόλη στην χώρα, δεν υπάρχει χρήμα αυτό τα λέει όλα.. Το χρήμα όλο είναι από Λάρισα και κάτω. Είναι κάποια πράγματα που δεν μπορείς να τα καταλάβεις στην ηλικία σου. Ηράκλειο θα ξυπνάς τον χειμώνα με 10-15 βαθμούς και Θεσσαλονίκη κάποιες φορές με -5 κ υγρασία στο 99%,τι να λέμε τώρα. Σχετικό, μπορεί μέχρι τον Δεκέμβριο να φοράμε καλοκαιρινά, αλλά απ εκεί και μετά κάνει κάτι χειμώνες γεμάτους.;ρ
tsamiko Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Όντας Κρης, και Ηρακλειώτης φοιτητής, σου λέω ότι όντως το Ηράκλειο είναι άσχημο, φυσικά και εάν γυρίσεις την πλάτη σου στην ασχήμια, η θάλασσα θα σου φανεί υπέροχη. Γενικά το Ηράκλειο, από ότι έχω δει από συναδέλφους φοιτητές που τελείωσαν τις σπουδές τους και έφυγαν, το αγάπησαν ως έχει. Εάν περάσει ο/η ΟΡ εδώ, να τον/την βοηθήσουμε, έτσι θα αφήσουμε τον συνινσομνιακ; ;ρ Σχετικό, μπορεί μέχρι τον Δεκέμβριο να φοράμε καλοκαιρινά, αλλά απ εκεί και μετά κάνει κάτι χειμώνες γεμάτους.;ρ καλα δεν εχεις κανει χειμωνα....θεσσαλονικη εχει καιρο Βουλγαριας περιπου Ελα και θα δεις
xrist0s4 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2017 Κ εγω που ειμαι απο εδω πραγματικα την θεωρω ασχημη πολη...αλλα παρεχει τα παντα σε αφθονια χειμονα καλοκαιρι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα