Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους έχουμε μαζί με έναν φίλο το παρακάτω κανάλι στο youtube

www.youtube.com/channel/UCwgf-IbfNRzCN6Cr58HPALw 

ότι κάνουμε το κάνουμε με μεράκι και επειδή αγαπάμε το gaming , θα ήθελα να μας δώσετε κάποιες ιδέες για το πως
θα μπορούσαμε να διαφημίσουμε το κανάλι μας για να μπορεί να μας βρει ο κόσμος πιο εύκολα, ευχαριστώ.

Δημοσ.

1.Βρείτε ομάδες στο facebook που σχετίζονται με gaming και κοινοποιήστε link των βίντεο σας στο youtube.
2. Βάλτε λεφτά στο youtube αν μπορείτε. 

• Like 1
Δημοσ.

συμφωνω με το ξυρισμα.

καντε διαφημιση ( οχι σπαμ ) σε γκρουπ στο fb  η φτιαξτε δικη σας σελιδα και σιγα σιγα θα ανεβαινει η πελατεια στο καναλι.

απο οσο εχω ψαξει για δικο μου καναλι και ρωτοντας παιδια απο εξωτερικο με δυνατα καναλια,ολοι  με συμβουλεψαν το ιδιο.

οτι κανεις καντο δυνατα,πεσε με τα μουτρα.

παρτε ενα συστημα φωτισμου και ενα καλο μικροφωνο για αρχη,γιατι οποιος πεσει πανω στο βιντεο σας αμφιβαλλω αν θα δει πανω απο 10 δευτερα.

εγω αγορασα σιγα σιγα καλη βιντεοκαμερα,2 σταντ για φωτογραφησεις και ενα καλο snowball μικροφωνο,απλα δεν εχω προλαβει να ξεκινησω.

• Like 2
Δημοσ.

Ευχαριστούμε για της συμβουλές παιδιά έχουμε βάλει στο πρόγραμμα των φωτισμό και το μικρόφωνο , όταν λες βάλτε λεφτά στο youtube saghon όπως adsense διαφήμιση ? 

Δημοσ.

Ίσως τα live streams να βοηθήσουν στην διάδοση του καναλιού.

δυστυχώς αν και το θέλουμε με το internet που έχουμε στης περιοχές μας δεν μπορούμε να πιάσουμε HD γιαυτό μέχρι να μας βάλουν επιτέλους VDSL κάνουμε recordings.

Δημοσ.

Ευχαριστούμε για της συμβουλές παιδιά έχουμε βάλει στο πρόγραμμα των φωτισμό και το μικρόφωνο , όταν λες βάλτε λεφτά στο youtube saghon όπως adsense διαφήμιση ? 

Ναι και adsense, αυτό το έχετε διαβάσει ; --> https://creatoracademy.youtube.com/page/lesson/ad-promotion

Και επειδή δεν έχω και πολύ εμπειρία, κοιτάξτε να διαφημίσετε το κανάλι σας μέσω άλλο καναλιών.

• Like 1
Δημοσ.

Ναι και adsense, αυτό το έχετε διαβάσει ; --> https://creatoracademy.youtube.com/page/lesson/ad-promotion

Και επειδή δεν έχω και πολύ εμπειρία, κοιτάξτε να διαφημίσετε το κανάλι σας μέσω άλλο καναλιών.

Σίγουρα θα κάνουμε μια διαφήμιση στο κοντινό μέλλον,ευχαριστώ και πάλι θα διαβάσω προσεχτικά το link  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...