BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ενας φίλος μου μου έστειλε μια εικόνα και μου ζήτησε αν μπορώ να διαβάσω και να βγάλψ νόημα απο το κείμενο. μιας και δεν είμαι πολύ με αυτά τα μισά δεν τα καταλαβαίνω. Κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με αυτό.
tsamiko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ενας φίλος μου μου έστειλε μια εικόνα και μου ζήτησε αν μπορώ να διαβάσω και να βγάλψ νόημα απο το κείμενο. μιας και δεν είμαι πολύ με αυτά τα μισά δεν τα καταλαβαίνω. Κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με αυτό. Αυτος που την βρήκε;
scullyist Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Αυτος που την βρήκε; Tombs of the Patriarchs, Hebron (Παλαιστίνη) 1
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ξέρω γω που το έχει τραβήξει. Μπορεί και αυτός σαν εικόνα να το βρήκε. Υπάρχει κανένας εξπέρ να μας λύσει την απορία;
tsamiko Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Ξέρω γω που το έχει τραβήξει. Μπορεί και αυτός σαν εικόνα να το βρήκε. Υπάρχει κανένας εξπέρ να μας λύσει την απορία; Έτσι που το είδα νόμιζα το βρήκε κάπου στην Ελλάδα.. Ήταν για φυλακή αν δεν το είχε αναφέρει κλπ. Μακάρι να μας λύσει κάποιος την απορία, αν και δύσκολα.
BoullyBoy Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2017 Όχι ρε δεν είναι κάποια πλάκα. Κάπου σε κανένα τοίχο είναι φαίνεται κιόλας. Επειδή δεν είναι Ελλάδα αυτός κάπου σε κανένα μουσείο η σε αρχαίο μέρος παίζει να το έχει βγάλει φωτογραφία και μου το έστειλε. Λέτε τέτοια και με τρομάζετε να πούμε 1
rus Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Ενας φίλος μου μου έστειλε μια εικόνα και μου ζήτησε αν μπορώ να διαβάσω και να βγάλψ νόημα απο το κείμενο. μιας και δεν είμαι πολύ με αυτά τα μισά δεν τα καταλαβαίνω. Κάποιος που να μπορεί να με βοηθήσει με αυτό. Kαλεσε τον Ιντιανα Τζοουνς, είναι πολυ καλος στις επιγραφες.
green gordon Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 AΓΙΕ ΑΒΡΑΑΜ ΓΕΙΤΟΝΑ ΛΟΝΤΟΝ ΜΑΡΘΑ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ ΒΛΑΚΑ. πανω κατω αυτα λεει 3
scullyist Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Άγιε Αβραάμ α/βωήθι τον δούλο σου νίλον τον δή/αρ η αράρ/ην και αγαθή μέρον και υγίαν και ω μαβις και θωμάς ι/άν και αβ λαλά και ανάστασι/αν -ΧΟΝΔΡΙΚΑ- =P 9
tsilitheo1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Άγιε Αβραάμ α/βωήθι τον δούλο σου νίλον τον δή/αρ η αράρ/ην και αγαθή μέρον και υγίαν και ω μαβις και θωμάς ι/άν και αβ λαλά και ανάστασι/αν -ΧΟΝΔΡΙΚΑ- =P Αγραμματον τον κοβω τον ταλιμπαν που την χαραξε.... Τον αγιο αβρααμ και καποια αλλα σημεια τα βρηκα και εγω αλλα οχι το συνολο. Επισης το "αγαθη" και "μερον" το κοβω για επιθετο... "Αγαθημερον"
tsamiko Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Άγιε Αβραάμ α/βωήθι τον δούλο σου νίλον τον δή/αρ η αράρ/ην και αγαθή μέρον και υγίαν και ω μαβις και θωμάς ι/άν και αβ λαλά και ανάστασι/αν -ΧΟΝΔΡΙΚΑ- =P Στην ελληνική μετάφραση; 1
NikosKallithea Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Άγιε Αβραάμ α/βωήθι τον δούλο σου νίλον τον δή/αρ η αράρ/ην και αγαθή μέρον και υγίαν και ω μαβις και θωμάς ι/άν και αβ λαλά και ανάστασι/αν -ΧΟΝΔΡΙΚΑ- =P Ενα μεγαλο μπραβο για τον κοπο σου 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα