Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ξεκινησει μια προσπαθεια αποκτησης νεου μικρου αυτοκινητου, και στην προσπαθεια μου αυτη ενα απο τα μοντελα που μου εχει κεντρισει ιδιαιτερα την προσοχη, ειναι το Toyota Aygo, νεοτερο μοντελο, η 2η γενια που παρουσιαστηκε για πρωτη φορα το 2014.
Εχω διαφορες αποριες καθως ψαχνω τα σχετικά, οποτε αν καποιος εδω στο φορουμ το εχει, θα ηθελα να με διαφωτισει για διάφορα θέματα.

Ξεκινω με τα παρακατω, και αν εχω την τυχη να υπαρχει εδω κατοχος, σιγουρα θα προκυψουν και αλλες αποριες στην πορεία. Αν καποιος εχει, χρησιμο ειναι να πει και την εκδοση που εχει.

- Το στροφομετρο, αν δεν υπαρχει στις βασικες εκδοσεις, ποσο σοβαρη φαινεται η ελλειψη του;
- Οντως η toyota δεν το διαθετει με αντηλιακες μεμβρανες, αν το επιθυμει ο πελατης;
- Διαθετει trip computer;

- To speed limiter, τι ακριβως ειναι και τι σκοπο εξυπηρετει;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το αγαπημενο μου κομματι, απο ολη την ενημερωτικη μπροσουρα του aygo.

Παροτι παντα η θεωρια απο την πραξη εχει διαφορα, εχοντας γνωρισει καλα την 1η γενια aygo ξερω οτι ισχυει σε μεγαλο βαθμο, οποτε λογικα στην 2η βελτιωμενη γενια θα ειναι ακομη περισσοτερο σιγουρο.

maintenance_3.jpg

Δημοσ.

Ελλάδα. Η Μπανανία του ότι να ναι, και η χωρα που δεν ξερεις ποτε τι σου ξημερωνει.

Κοιταζω στο toyota.gr τα επισημα διαφημιστικα βιντεο για το νεο aygo.

Και λενε οτι 'δεν εχει τελη κυκλοφοριας'!!!!

Επειδη δεν μπορω να πιστεψω οτι ποτε σοβαρη/επισημη εταιρια με τοσο εμφανες τροπο θα εκανε μια τοσο καραμπινατη δημοσια ψευτια,

φανταζομαι οτι πριν καποιο καιρο(οταν γινονταν τα διαφημιστικα μαλλον),

συμφωνα με τις προδιαγραφες του αυτοκινητου (πχ ρυποι κλπ),

μαλλον δεν υποτιθεται οτι ειχε καποιο τελος κυκλοφοριας.

Επειδη ομως ξερουμε σε τι χωρα ζουμε, οπου οι κυβερνωντες ολα τα χρονια παιζουν επι μονιμου βασεως με τα φορολογικα.

φανταζομαι οτι τα δεδομενα....αλλαξαν(πρωτοτυπο ε?),

και πλεον, και αυτο το αμαξακι πληρωνει κι αυτο, τα λιγοστα τελη του....

Ετσι...κανεις να μην μπορει να κανει κανενα προγραμματισμο....και να πεφτουν οι φοροι βροχη πανταχοθεν...

Δημοσ.

Τελικα το insomnia ειναι ενα μικρο χρυσορυχείο....

βεβαια, με τα αρνητικα του, οπως τον 'φοβο' να απαντησεις σε παλια θεματα....

Επειδη ομως ενδιαφερομαι για το aygo, το νέο μοντελο μεν, αλλα βρηκα πολλες χρησιμες πληροφοριες και σε αυτο το παλαιοτερο θεμα, το αναφερω εδω,

καθως μια λογικη υποθεση ειναι οτι οτι καλο και θετικο εχει γραφτει εκει,

λογικα θα ισχυει ακομη περισσοτερο στο νεοτερο μοντελο.

http://www.insomnia.gr/topic/470400-%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CF%8C-aygo-%CE%AE-yaris/

Και μου αρεσει που σε αυτο το παλιο θεμα, ο προσανατολισμος ηταν απο την αρχη στην 'οικονομία' λειτουργιας/συντηρησης του αυτοκινητου, οπου φαινεται οντως τα πάει καλά σε αυτο τον τομεα!

Δημοσ.

Ελπιζω το aygo, παρότι δεν ειναι ακριβως ο διαδοχος(ειναι το yaris),

να ειναι εξίσου αξιόπιστο αμαξι, όπως το παλιο καλο starlet της toyota...

Δημοσ.

Πως ετυχε, και δυο-τρεις φιλους που μιλησα για τις σκεψεις μου για αγορα του νεου aygo,

μου ειπαν οτι το σκεφτονται κι αυτοι πολυ σοβαρα για το συγκεκριμενο αμαξι!

Ο ενας φιλος εχει μεγαλο αμαξι, και θελει να το ξεφορτωθει για να παρει μικρο...

Ο αλλος εχει μεγαλη μηχανη, αλλα του τρωει τοσα λεφτα στη συντηρηση, που υπολογιζει οτι το aygo θα του κοστιζει ....λιγοτερα, και θα ειναι και αμαξι!!!

Και ουτω καθεξης...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...