Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα ενδιαφερομαι για αγορα δικαρτου κινητου και ζηταω την γνωμη σας γιατι ειμαι ασχετος.η τιμη που κινουμαι ειναι μεταξυ 200-250 ευρω.γενικα με ενδιαφερει να ειναι αξιοπιστο κινητο και να μην αλλαζω καθε χρονο.ευχαριστω πολυ εκ των προτερων

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το p8 lite και είμαι πόλη ευχαριστημένος οπότε δεν σου προτείνω αυτό εφόσον είναι λίγο παλιό αλλά κάποιο πιο νεότερο τής σειράς, επίσης το xiaomi redmi note 4 32 gb είναι ενα από τα καλύτερα για μενα κινητά πού κυκλοφορούν αυτή την στιγμή και η τιμή τού είναι κατο απο 200.

  • Like 1
Δημοσ.

ευχαριστω για την ενδειξη τησ φορμας δεν την ειχα δει. θα ηθελα να προσθεσω για να να ειμαι πιο συγκεκριμενος εκτος απο το ποσο των 200-250 ευρω που διαθετω ειναι οτι: το θελω για την μητερα μου αρα αυτο που μας ενδιαφερει ειναι κυριως ειναι καλη καμερα γενικα να ειναι γρηγορο.γλωσσα ελληνικη μεγεθος λιγο παραπανω απο μετριο για να βλεπει κιολας (5,2 ιντσες).λογισμικο andoid.να εχει μια ικανοποιητικη μπαταρια.και τελος να ειναι καινουργιο οχι μεταχειρισμενο και η αγορα να γινει απο ελλαδα.ελπιζω να εγινα τωρα λιγο πιο συγεκριμενος.ευχαριστω πολυ!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...