Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, παιδια εχει καταντησει κουραση, και δε ξερω τι φταιει  να φταινει τα  windows 10?  να φταιει ο υπολογυστης η το ιντερνετ, πιθανον και τα 3,  μολις τρεχει ο μοζιλα  η ο χρομ δε το συζηταω για το  edge  φουλαρουν κυριως επεξεργαστης  κι  σχεδον η μνημη ραμ.  βεβαια ειχα ακουσει και απο αλλους χρηστες οτι ο χρομ  ξαφνικα εχει προβληματα και κολλαει, αφου στη διαχειριση εργασιων, ανοιγει 5 εως 10 εικονιδια application .exe   τι να πω, και οπου εχει  flash player  να τρεξει σερνεται εντελως  αλλα μονο εκει προσωπικα με χρομ πηγαινα παντα καλυτερα ακομα και τωρα.   αν εξαιρεσω το θεμα με το  flash player 
   επεξεργαστη εχω  intel core 2 duo e4500 2.20 ghz  ram σχεδον 4  gpu  amd sapphire 1 gb gddr5   και το κουφο εντελως, οτι παιχνιδια παιζω χωρις  κολλιματα και να σερνεται στους  broswer  δηλαδη να τρελαθουμε εντελως?

Δημοσ.

παιζει τοσο σημαντικο ρολο αυτο που λες? γιατι χρονια τωρα τετοια δε τα πειραζα ποτε, οπως εκανε εγκασταση, το μονο που ρυθμιζα ηταν σελιδοδειχτες αντμπλοκερ κλπ.

Δημοσ.

βασικα λεω οτι ναναι ακυρο θεμα ανοιξα  ενω ξεροντας ο ιδιος τι π[ροβλημα αντιμετωπιζω χρονια τωρα το παρεβλεπα γιατι ειχα συνιθησει, απλα με χρομ πηγαινε καλυτερα το μηχανημα αφου να φανταστειτε για τα χρονια του ανοιγει σε 30 δευτερολεπτα αν μπει επιφανεια εργασιας
 πιο malware  και εσυ  αμα ηταν ετσι οι ιοι,,  οταν ενας υπολογυστης, εχει 3,5 γιγα ραμ στα οποια μεσα σε αυτα πρεπει να τρεξει το λογισμικο τις εφαρμογες κλπ μαζι με αντιβαιρους και τετοια, αν υπολογυσετε  με το ζορι μενω με 500 μεγαμπαιτ για να τρεξουν λογισμικο και τα υπολοιπα, 

Δημοσ.

Δες από τον task manager του Chrome μήπως έχεις καμία επέκταση που σου τρώει πόρους. Όσες επεκτάσεις δεν χρησιμοποιείς, και τις έχεις απενεργοποιημένες, καλύτερα να τις απεγκαταστήσεις.

Το έχω προσέξει και σε δικό μου υπολογιστή, με την τελευταία αναβάθμιση του chrome (ver 59) ζορίζεται ενώ πριν δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. 

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις άλλο browser, π.χ. τον opera, ο οποίος είναι ελαφρύτερος (τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα)

Δημοσ.

FKLDS

Δες από τον task manager του Chrome μήπως έχεις καμία επέκταση που σου τρώει πόρους. Όσες επεκτάσεις δεν χρησιμοποιείς, και τις έχεις απενεργοποιημένες, καλύτερα να τις απεγκαταστήσεις.

Το έχω προσέξει και σε δικό μου υπολογιστή, με την τελευταία αναβάθμιση του chrome (ver 59) ζορίζεται ενώ πριν δεν είχα ιδιαίτερο πρόβλημα. 

Επίσης μπορείς να δοκιμάσεις άλλο browser, π.χ. τον opera, ο οποίος είναι ελαφρύτερος (τουλάχιστον στο δικό μου μηχάνημα)

Φιλε ναι κατι επαθε ο χρομ πριν δεν ειχα προβληματα, οπου εχει  flash player  κολλαει, ο μοζιλα παλι παλια στα 7αρια δεν ειχε θεμα τωρα στα 10αρια κολλαει ζοριζεται,   αλλα οτι εχω θεμα με τη  ραμ εχω, αφου αυτες οι εφαρμογες μου τρωνε τη μιση μνημη και τα windows  αλλο 1 γιγα οποτε δεν εχει δυναμεις μετα,  θα δοκιμασω και τον  οπερα να δω,    
επεκτασεις οχι δεν εχω αλλες  τωρα αν φταιει τπτ το αβαστ και το  advance system care  δε ξερω τα εχω βγαλει αυτα απο το χρομ  επεκτασεις που εχουν.  επισης στο task manager  δειχνει 4 5  application exe  για το χρομ  ετσι το εχει και εσενα/???

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...