johnmegarythmos Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 καλησπερα σημερα πηγα να πληρωσω οπως καθε μηνα την ρυθμιση που εχουμε κανει στο taxis net του πατερα μου , μπαινω στο alpha wallet και κανω επανεκτελεση και μου βγαζει μυνημα σφαλματος οτι η ταυτοτητα οφειλης αφορα ρυθμισμενη οφειλη και μπορει να γινει μονο με χρεωση τραπεζικου λογαριασμου. ελεος.. και μαζευα οσα ευρω και αντιστοιχους , ποντους , ενα λογος παραπανω να αρχιζω να σκεφτομαι να ακυρωσω και την amex χρεωστικη που εχουμε .. αλλα θα δω πως θα παει και θα δω, ελπιζω για φορο εισοδηματος να μην υπαρχει προβλημα που θα μας βγαλει ο λογιστης μας στην φορολογικη δηλωση. παντως μιλησα με το τμημα εξυπηρετησης πελατων και μου ειπε οτι λογω αναβαθμισης που εχουνε κανει στο συστημα δεν το παιρνει.. αρχιζα να τα περνω
sitiros22 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 δε μπορεις να πας σε καποιο ταμειο αντι να μπερδευεσαι περισσοτερο με τις ονλινε πληρωμες? 1
spartak1 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2017 Οσες φορές στο παρελθόν προσπάθησα να πληρωσω τη συγκλεκριμένη οφειλή απο το web banking το ίδιο μήνυμα μου έβγαζε. Αρα δεν ειναι τωρινό πρόβλημα
johnmegarythmos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 εχει ταμειο η εφορια ; που να παιρνει καρτες; δεν το νομιζω .. οσο για το οτι δεν ειναι τωρινο προβλημα δεν ισχυει εγω πληρωνω βεβαιωμενες οφειλες απο τον 12/2016 εως και Ιουνιο 2017 και μπορουσα κανονικα , τωρα τον Ιουλιο δεν γινεται..
sitiros22 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 ταμειο τραπεζης η ελτα θελω να πω δε χρειαζοταν επεξηγηση νομιζω
spartak1 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2017 εχει ταμειο η εφορια ; που να παιρνει καρτες; δεν το νομιζω .. οσο για το οτι δεν ειναι τωρινο προβλημα δεν ισχυει εγω πληρωνω βεβαιωμενες οφειλες απο τον 12/2016 εως και Ιουνιο 2017 και μπορουσα κανονικα , τωρα τον Ιουλιο δεν γινεται.. Δε γράφουμε για βεβαιωμένες οφειλες γενικά αλλά για ρυθμισμένες οφειλές!
johnmegarythmos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2017 εχεις δικιο για ρυθμισμενες οφειλες ηθελα να γραψω , δηλαδη για τ.ρ.ο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα